Pytanie od laika - motor zwany "siedemsetkÄ…"
• Strona 1 z 1
Pytanie od laika - motor zwany "siedemsetkÄ…"
Dobry wieczór.
Na początku zaznaczę, że nie mam absolutnej wiedzy na temat motocykli.
Dzisiaj, gdy szedłem ze znajomym, ten krzyknął na widok przejeżdżającego obok motoru (ścigacza): "Boże, jak to chodzi. Ach, ta siedemsetka". Kiedy chciałem co nieco dowiedzieć się na temat tego motoru, w google grafika wyskoczyły tylko i wyłącznie quady.
Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów ma jakieś podejrzenia co do motoru, o który mogło chodzić znajomemu?
Pozdrawiam
Kamil
Na początku zaznaczę, że nie mam absolutnej wiedzy na temat motocykli.
Dzisiaj, gdy szedłem ze znajomym, ten krzyknął na widok przejeżdżającego obok motoru (ścigacza): "Boże, jak to chodzi. Ach, ta siedemsetka". Kiedy chciałem co nieco dowiedzieć się na temat tego motoru, w google grafika wyskoczyły tylko i wyłącznie quady.
Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów ma jakieś podejrzenia co do motoru, o który mogło chodzić znajomemu?
Pozdrawiam
Kamil
- niachoping
- Świeżak
- misiek1506
- Świeżak
Takie tematy to w HP można zakładać Przenoszę.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Zbyt wiele niewiadomych, zbyt wiele motocykli.
Po pierwsze mianem "scigacza" ludzie mają w zwyczaju nazywac wszystko z chocby kawałkiem owiewki. Po drugie nie wiadomo, czy znajomy ma jakies pojęcie w tej kwestii i trafnie rzucił pojemnoscią.
Radzę przyjrzec się sportowym motocyklom suzuki, moze moj trop będzie trafny.
Po pierwsze mianem "scigacza" ludzie mają w zwyczaju nazywac wszystko z chocby kawałkiem owiewki. Po drugie nie wiadomo, czy znajomy ma jakies pojęcie w tej kwestii i trafnie rzucił pojemnoscią.
Radzę przyjrzec się sportowym motocyklom suzuki, moze moj trop będzie trafny.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości