Zobacz wątek - <i>[Motocykle, motory, skutery, ścigacze - Ścigacz.pl]</i> U
NAS Analytics TAG

[Motocykle, motory, skutery, ścigacze - Ścigacz.pl] U

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 14/5/2013, 16:04

Komentatorzy napisał(a):Elektryka motocyklowa u klienta. Warszawa i okolice. Odtwarzam instalacje po spaleniu, przerabiam instalacje, położę nową instalacje w klasyku i nie tylko, naprawię zegary uszkodzone w wyniku przeładowania akumulatora, podłączenia prostownika 24V, montuje alarmy, podgrzewane manetki, oliwiarki itp. tel. 518 570 796.<br><hr>pitersan15<br>
Komentatorzy napisał(a):kolego odezwij sie mam sprawe pilne..<br><hr>Michał Romansiki<br>
Witam

W czym mogę Ci pomóc?
Ja zajmuje sie profesionalna naprawa plastików jeśli z tego typu masz problem to Ci chetnie pomogę.
Artur

696-611-459<br><hr>Artur
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/6/2013, 18:05

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam silnik 4t chinski 80cm3 gaznik 80 z dolaczam do tego 2 wydechy cylinder orginalny z glowica i cala elektryke wiecej informacji prosze dzwonic 665478839 lub gg

24062836<br><hr>Slomyr<br>
Jaka cena ?<br><hr>Lipes
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/6/2013, 06:35

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam silnik 4t chinski 80cm3 gaznik 80 z dolaczam do tego 2 wydechy cylinder orginalny z glowica i cala elektryke wiecej informacji prosze dzwonic 665478839 lub gg

24062836<br><hr>Slomyr<br>
Komentatorzy napisał(a):Jaka cena ?<br><hr>Lipes<br>
a co dokładnie się stało... to jest motor czy skuter 4suw czy 2 suw...<br><hr>szymon
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2014, 11:50

Komentatorzy napisał(a):Elektryka motocyklowa u klienta. Warszawa i okolice. Odtwarzam instalacje po spaleniu, przerabiam instalacje, położę nową instalacje w klasyku i nie tylko, naprawię zegary uszkodzone w wyniku przeładowania akumulatora, podłączenia prostownika 24V, montuje alarmy, podgrzewane manetki, oliwiarki itp. tel. 518 570 796.<br><hr>pitersan15<br>
Komentatorzy napisał(a):kolego odezwij sie mam sprawe pilne..<br><hr>Michał Romansiki<br>
Komentatorzy napisał(a):jestem do dyspozycji...<br><hr>szymon<br>
witam serdecznie.
mam problem z HONDA 600RR 2004 R, a mianowicie.
po włozeniu kluczyka do stacyjki i przekreceniu go na start zaobserwowałem brak prądu w zegarach,skazówka obrotomierza podnosi sie i zaraz opada, brak jakich kolwiek palacych sie kontrolek,,zero zeakcji na rozrusznik,,akumulator traci moc po przekreceniu kluczyka,,
a problem pojawił sie po jedzie, motor wstawiłem do garazu a za dosłownie 5ciu minytach chcąc ponownie wyjechac nic juz nie zagadał..(pytanie) co to za defekt mógł wystapic,,
czy to moze byc problem ze stacyjka czy może przekanik jakis mógł paśc,
dzieki wielkie za info,,pozdr<br><hr>Artur L
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/5/2014, 11:14

Ogłoszenie nieaktualne. Piotr Barszczewski.<br><hr>Piotr Barszczewski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/5/2014, 08:07

Komentatorzy napisał(a):jestem do dyspozycji...<br><hr>szymon<br>
Witam Pana.
Mam stojącego od prawie 3 lat ZX6R ZX600F. Nie mogę go odpalić, wymieniłem wiązkę, moduł IC, skrzynkę bezpiecznikową, uzwojenie alternatora, przekaźnik pompy itd. Impulsator pokazuje wartości w normie (wg manuala), cewki są sprawne. Na kablach które prowadzą do cewek: czarnym pojawia się impuls, a na zielonym jest zero. IC ignitor wymieniałem 2 razy, więc sprawdzałem na 3 różnych. Na wszelki wypadek, na stałe spiąłem kabel Yelow/Green z masą, oraz zmostkowałem kosę.
Już mi brakuje pomysłów. Wszystko wydaje się OK, jedynie nie mogę się znikąd dowiedzieć jakie napięcie powinno być na kablu Green/Black, który prowadzi z IC do bezpieczników. Ja mam wartość 6,6 - 6,7 V. Ma Pan może jakiś pomysł?

Pozdrawiam
Tomasz Zieliński<br><hr>rally_1
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/7/2014, 08:47

Witam
Posiadam PEUGEOTa XR7 z 2011 r. Mam problem z prędkościomierzem - nie pokazuje prędkości i nie nalicza przebiegu (pozostałe funkcje działają). Wymieniłem czujnik prędkościomierza, ale problem pozostał. Czasami podczas jazdy licznik potrafi zgasnąć. Jak ruszam wiązką kabli z tyłu to przerywa, więc może to nie sprawa licznika tylko jakiś kabli. Proszę o info w tej sprawie.<br><hr>Michał
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/7/2014, 08:47

Witam
Posiadam PEUGEOTa XR7 z 2011 r. Mam problem z prędkościomierzem - nie pokazuje prędkości i nie nalicza przebiegu (pozostałe funkcje działają). Wymieniłem czujnik prędkościomierza, ale problem pozostał. Czasami podczas jazdy licznik potrafi zgasnąć. Jak ruszam wiązką kabli z tyłu to przerywa, więc może to nie sprawa licznika tylko jakiś kabli. Proszę o info w tej sprawie.<br><hr>Michał
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê