[Aktualności] Justin Bieber jeździ Ducati 848
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Osobiscie nic mnie to nie obchodzi. NIech sobie jezdzi chlopak skoro ma ochote. Skad wiecie ze nie jezdzi na moto od 12 roku zycia. Jest bardzo duzo motocyklistow ktorzy smigaja bez kombinezonu i w koszulkach. Zapewne nigdy nie mieli gleby ale kto komu zabroni. Kask ma? <br><hr>Trojan26
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak, tak, sny to piękna sprawa. <br><hr>KowalKomentatorzy napisał(a):Ja w wieku 16 lat jeździlem non stop na Kawasaki Ninja, tyle ze mialem pelen strojno i umialem jeździc a nie lansowac sie 40km/h po miescie ;p<br><hr>Pjotrek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tez popieram poco mi to wiedziec ? <br><hr>alarmenKomentatorzy napisał(a):jest to ostatnia informacja, ktora chcialbym zobaczyc na tym portalu, po kolejnej takie przestane tu zagladac ...<br><hr>Tuff<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jezdzac po miescie sam bym sie lansowal wolna prekdoscia ejsli mialbym takie ducati. a nie lamac wszystkie przepisy by sie podniecic. po za miastem ok mozna psozalec troche ale bez przesadyKomentatorzy napisał(a):Ja w wieku 16 lat jeździlem non stop na Kawasaki Ninja, tyle ze mialem pelen strojno i umialem jeździc a nie lansowac sie 40km/h po miescie ;p<br><hr>Pjotrek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeju, nie wnikając w to jaka jaki on już tam jest i co robi, ale no to jego sprawa. Nie uważacie, że takie pisanie to już o zazdrość zahacza? Niech sobie jeździ jak ma kasę, najwyżej przy wypadku nie będzie skąd mu skóry przeszczepić.<br><hr>pis and joł
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
BZDURA! Tylko w kilku stanach około 2-3.<br><hr>cyfernamisKomentatorzy napisał(a):i tak dziwne ze ma kask na glowie. Przeciez w JuEsEj nie ma obowiazku jady w kasku...<br><hr>R@F<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Polać Kowalowi.<br><hr>cyfernamisKomentatorzy napisał(a):Ja w wieku 16 lat jeździlem non stop na Kawasaki Ninja, tyle ze mialem pelen strojno i umialem jeździc a nie lansowac sie 40km/h po miescie ;p<br><hr>Pjotrek<br>
Komentatorzy napisał(a):Tak, tak, sny to piękna sprawa. <br><hr>Kowal<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam 15 lat na codzień pomykam na rs 125 jechałem ducati wójka i tak odczasu do czasu po pare kilometrów czemu nie ale na codzień poruszać sie nim to nie raczej ciężkie do ogarnięcia za duża moc
A jej ten Justin Bieber jak go stać to niech sobie popieprza na czym chce tylko pewnie przejedzie sie raz dwa lub trzy bez żadnej odzieży ochronnej itp a sie uważa za motocykliste
<br><hr>MUNI

<br><hr>MUNI
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Męczące są już te pouczające teksty o nieodpowiednim ubiorze w co drugim artykule na ścigaczu. Panie Boczo, startuj Pan w wyborach do europarlamentu, tam będziesz miał Pan wielu kolegów co to chcą nam uregulować każdy aspekt życia, w tym również w czym dokładnie jeździć na moto, jak bardzo wytrzymałe i odblaskowe mają być ciuchy motocyklisty a także jakie barwy mają mieć aby nie uraziły uczuć religijnych i nie zakłócały okresu godowego wróbli.
Niech sobie każdy jeździ jak chce, to jego wybór, jego zdrowie i jego życie - skończmy z tym terrorem i faszyzmem ubiorowym motocyklistów !<br><hr>Pan Sławek
Niech sobie każdy jeździ jak chce, to jego wybór, jego zdrowie i jego życie - skończmy z tym terrorem i faszyzmem ubiorowym motocyklistów !<br><hr>Pan Sławek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam sie polac muKomentatorzy napisał(a):Ja w wieku 16 lat jeździlem non stop na Kawasaki Ninja, tyle ze mialem pelen strojno i umialem jeździc a nie lansowac sie 40km/h po miescie ;p<br><hr>Pjotrek<br>
Komentatorzy napisał(a):Tak, tak, sny to piękna sprawa. <br><hr>Kowal<br>Komentatorzy napisał(a):Polać Kowalowi.<br><hr>cyfernamis<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale po co się tak unośić od razu ??<br><hr>SuziKomentatorzy napisał(a):Męczące są już te pouczające teksty o nieodpowiednim ubiorze w co drugim artykule na ścigaczu. Panie Boczo, startuj Pan w wyborach do europarlamentu, tam będziesz miał Pan wielu kolegów co to chcą nam uregulować każdy aspekt życia, w tym również w czym dokładnie jeździć na moto, jak bardzo wytrzymałe i odblaskowe mają być ciuchy motocyklisty a także jakie barwy mają mieć aby nie uraziły uczuć religijnych i nie zakłócały okresu godowego wróbli.
Niech sobie każdy jeździ jak chce, to jego wybór, jego zdrowie i jego życie - skończmy z tym terrorem i faszyzmem ubiorowym motocyklistów !<br><hr>Pan Sławek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stara sie nie przekraczac 80mil/h, zeby zwieracze nie puscily.
ps. jak skonczy 30 zacznie spiewac country i kupi sobie choppera<br><hr>txa
ps. jak skonczy 30 zacznie spiewac country i kupi sobie choppera<br><hr>txa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wg Ciebie odzież świadczy o tym czy ktoś jest motocyklistą czy nie ? <br><hr>DejwKomentatorzy napisał(a):Ja mam 15 lat na codzień pomykam na rs 125 jechałem ducati wójka i tak odczasu do czasu po pare kilometrów czemu nie ale na codzień poruszać sie nim to nie raczej ciężkie do ogarnięcia za duża mocA jej ten Justin Bieber jak go stać to niech sobie popieprza na czym chce tylko pewnie przejedzie sie raz dwa lub trzy bez żadnej odzieży ochronnej itp a sie uważa za motocykliste
![]()
<br><hr>MUNI<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jazda motocyklowa to nie tylko przyjemność, ale i ogromna odpowiedzialność za samego siebie. Odpowiedni strój motocyklowy świadczy tylko o podejściu do jazdy motocyklowej. Każdy szanujący swoje życie motocyklista raczej zakupi odpowiednie buty, kask, kurtkę czy rękawice. <br><hr>poiuKomentatorzy napisał(a):Ja mam 15 lat na codzień pomykam na rs 125 jechałem ducati wójka i tak odczasu do czasu po pare kilometrów czemu nie ale na codzień poruszać sie nim to nie raczej ciężkie do ogarnięcia za duża mocA jej ten Justin Bieber jak go stać to niech sobie popieprza na czym chce tylko pewnie przejedzie sie raz dwa lub trzy bez żadnej odzieży ochronnej itp a sie uważa za motocykliste
![]()
<br><hr>MUNI<br>Komentatorzy napisał(a):Wg Ciebie odzież świadczy o tym czy ktoś jest motocyklistą czy nie ? <br><hr>Dejw<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chyba Bieber zapomniał o jeździe na motorze, bo dostał najszybsze auto świata z otwartym dachem Bugatti Veyron Grand Sport (<a href="http://justin-bieber.pl/news" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://justin-bieber.pl/news</a>/) O_o Już ja widzę, jak wyciąga na nim cztery stówy...
z Ducati na Bugatti - śmiesznie podobne te nazwy
<br><hr>Maciek31
z Ducati na Bugatti - śmiesznie podobne te nazwy

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości