[MV Agusta Rivale] 2013 MV Agusta Rivale - stylowy...
• Strona 1 z 1
[MV Agusta Rivale] 2013 MV Agusta Rivale - stylowy...
Dyskusja na temat: 2013 MV Agusta Rivale - stylowy terror miasta
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
2013 MV Agusta Rivale - stylowy terror miasta
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
2013 MV Agusta Rivale - stylowy terror miasta
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
jaki pasztet! w ogóle nei wiem na co mam patrzeć.. sylwetka motocykla jest cięzka do uchwycenia..
gdzie swiatelko? aa tu... a no i tu..
a tylne?.. aa tu<br><hr>boaa
a tylne?.. aa tu<br><hr>boaa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Brawo kolego. Światła mają dawać bezpieczeństwo w dzień i w nocy, a poza tym chyba przesadzasz. Jak masz jakiś problem, to wyjdź wieczorem na Al. Jerozolimskie i poćwicz rozpoznawanie świateł. Jak będziesz już to ogarniał, to zrób to samo w dzień, ale to level dla zaawansowanychKomentatorzy napisał(a):jaki pasztet! w ogóle nei wiem na co mam patrzeć.. sylwetka motocykla jest cięzka do uchwycenia..
a tylne?.. aa tu<br><hr>boaa<br>

Pozdrawiam<br><hr>Mati
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
straszna pokraka wg mnie. wole raczej klasyczne ksztalty, ktore ewentualnie ewoluuja. jak dla mnie zachowujecie sie troche jak projektanci mody, ktorym chyba juz tak bardzo przejadly sie style klasyczne, ze na sile szukaja czegos 'innego' i zaczynacie sie podniecac motocyklami, ktore dla przecietnego czlowieka sa najzwyczajniej w swiecie tak ekscentryczne jak sceneria ze star treka.<br><hr>K
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie znajdzie odbiorcę, ale czy jest się czym zachwycać?...- kwestia gustu. Jak dla mnie przekombinowany. Jak gladius. <br><hr>sux
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie rozumiesz.. albo nie chcesz zrozumiec o co mi chodziKomentatorzy napisał(a):jaki pasztet! w ogóle nei wiem na co mam patrzeć.. sylwetka motocykla jest cięzka do uchwycenia..
a tylne?.. aa tu<br><hr>boaa<br>Komentatorzy napisał(a):Brawo kolego. Światła mają dawać bezpieczeństwo w dzień i w nocy, a poza tym chyba przesadzasz. Jak masz jakiś problem, to wyjdź wieczorem na Al. Jerozolimskie i poćwicz rozpoznawanie świateł. Jak będziesz już to ogarniał, to zrób to samo w dzień, ale to level dla zaawansowanych
Pozdrawiam<br><hr>Mati<br>
dla mnie swiatla sa jakby odzwierciedleniem duszy motocykla.. nadaja mu charakter bardziej lub mniej agresywny, ksztaltuja jego "mordke"

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niby fajnie na prospektach, ale na żywo będzie wyglądał jak Transformer albo Generał Dajmos. Trzeba mieć do tego fioletowo-biały kombinezon. Takie sprzęty podobają się młodzieży, której nawet na zachodzie na niego nie stać.
Większość ludzi przy kasie ma około 40-50 lat i na takiej MV będzie wyglądać niepoważnie.
Nie wiedzę tu włoskiej kreski, albo już jestem za stary.
Ducati StreetFighter wyglÄ…da jak Ducati, a ta MV jak Honda Civic.
<br><hr>Coval
Większość ludzi przy kasie ma około 40-50 lat i na takiej MV będzie wyglądać niepoważnie.
Nie wiedzę tu włoskiej kreski, albo już jestem za stary.
Ducati StreetFighter wyglÄ…da jak Ducati, a ta MV jak Honda Civic.
<br><hr>Coval
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może warto pojeździć trochę marką i w tedy komentować. Dla Brutale to był jeden z najbardziej brutalnych moto jakie widziałem (szczególnie duży brat), trzeba trochę się napocić aby się słuchał. Ale jak to nastąpi to już jazda bez trzymanki, jak te silniki oddają moc. Druga sprawa wykonanie, z każdym kontaktem z to marką człowiek wie że ma do czynienia z dziełem sztuki. Ten wydech ma tylko królewska marka, dużo smaczków. Szkoda że tak mało jest ich na drogach.A tu mamy połączenie SM z streetfighter<br><hr>moto
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pod tym kontem zwracam honor. Przednie oko mogło by być bardziej agresywne. Ale cóż, nie pogardził bymKomentatorzy napisał(a):jaki pasztet! w ogóle nei wiem na co mam patrzeć.. sylwetka motocykla jest cięzka do uchwycenia..
a tylne?.. aa tu<br><hr>boaa<br>Komentatorzy napisał(a):Brawo kolego. Światła mają dawać bezpieczeństwo w dzień i w nocy, a poza tym chyba przesadzasz. Jak masz jakiś problem, to wyjdź wieczorem na Al. Jerozolimskie i poćwicz rozpoznawanie świateł. Jak będziesz już to ogarniał, to zrób to samo w dzień, ale to level dla zaawansowanych
Pozdrawiam<br><hr>Mati<br>Komentatorzy napisał(a):nie rozumiesz.. albo nie chcesz zrozumiec o co mi chodzi
dla mnie swiatla sa jakby odzwierciedleniem duszy motocykla.. nadaja mu charakter bardziej lub mniej agresywny, ksztaltuja jego "mordke"a tutaj? dla mnei to nie ma ladu ni skladu.. kupa nowoczesnie wygladajacych czesci tworzacych jakas tam nienajpiekniejsza sylwetke<br><hr>boaa<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czy naprawdę wszystkie współczesne sprzęty muszą mieć taki wydumany design...? Jest piękny, to fakt, ale tęsknię za prostotą stylu...<br><hr>sz004
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uważaj żebyś z tęsknoty za prostotą nie wszedł w RometaKomentatorzy napisał(a):czy naprawdę wszystkie współczesne sprzęty muszą mieć taki wydumany design...? Jest piękny, to fakt, ale tęsknię za prostotą stylu...<br><hr>sz004<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przecież to nie jest supermoto...
To co najwyżej naked stylizowany na supermoto. Dlatego porównywanie w jakimkolwkiek aspekcie tego moto do SM pochądzących prosto od crossów to nieporozumienie.<br><hr>qackq
To co najwyżej naked stylizowany na supermoto. Dlatego porównywanie w jakimkolwkiek aspekcie tego moto do SM pochądzących prosto od crossów to nieporozumienie.<br><hr>qackq
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Paść Włoska jak wszystko ich począwszy od FIATA skończywszy na FERRARI-niemów mechanikowi do widzenia .<br><hr>JOHNKomentatorzy napisał(a):dzieło sztuki. must have!<br><hr>gość<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
brakuje mi okrągłych zegarów. Pięknego wielkiego obrotomierza i prędkościomierza.... nie lubie paneli LCD... sam jestem designerem z zawodu. Te nowoczesne stylizcje często gęsto zabijają ducha motocykla.<br><hr>pan panewkaKomentatorzy napisał(a):czy naprawdę wszystkie współczesne sprzęty muszą mieć taki wydumany design...? Jest piękny, to fakt, ale tęsknię za prostotą stylu...<br><hr>sz004<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości