[Aktualności] Motocyklista vs. fotoradar
• Strona 2 z 2 • 1, 2
po 1 ogramiczenie z 50 trwa id 6 do 22 a 60 od 22 do 6 poczytaj kodeks albo ic na prawka bo na kakich bar..... to tylko mandaty dzialajom<br><hr>anonimKomentatorzy napisał(a):Ostatnio złapali mnie na wyjeździe z miasta 73/50 100m od tablicy koniec obszaru zabudowanego.... Schowali się w bramie jakieś firmy tak, że ich nie było widać czego oczywiście robić im nie wolno. Ostatnia firma na wylocie i koniec... żadnego domu, przedszkola, szkoły nic... jeszcze jeden komis samochodowy i koniec obszaru zabudowanego dalej 90km/h i to jest właśnie POLSKA PATOLOGIA którą należy tępić... Bezpieczeństwo??? Czyje ja się pytam... Pomijam już fakt, że była 21.00.... Kurestwo jakich mało w żadnym cywilizowanym kraju w Europie nie ma takich patologi....<br><hr>DRIVER<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zagadzam się<br><hr>SylwianoKomentatorzy napisał(a):Ostatnio złapali mnie na wyjeździe z miasta 73/50 100m od tablicy koniec obszaru zabudowanego.... Schowali się w bramie jakieś firmy tak, że ich nie było widać czego oczywiście robić im nie wolno. Ostatnia firma na wylocie i koniec... żadnego domu, przedszkola, szkoły nic... jeszcze jeden komis samochodowy i koniec obszaru zabudowanego dalej 90km/h i to jest właśnie POLSKA PATOLOGIA którą należy tępić... Bezpieczeństwo??? Czyje ja się pytam... Pomijam już fakt, że była 21.00.... Kurestwo jakich mało w żadnym cywilizowanym kraju w Europie nie ma takich patologi....<br><hr>DRIVER<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to żeś mało jeździł po Europie.Komentatorzy napisał(a):Ostatnio złapali mnie na wyjeździe z miasta 73/50 100m od tablicy koniec obszaru zabudowanego.... Schowali się w bramie jakieś firmy tak, że ich nie było widać czego oczywiście robić im nie wolno. Ostatnia firma na wylocie i koniec... żadnego domu, przedszkola, szkoły nic... jeszcze jeden komis samochodowy i koniec obszaru zabudowanego dalej 90km/h i to jest właśnie POLSKA PATOLOGIA którą należy tępić... Bezpieczeństwo??? Czyje ja się pytam... Pomijam już fakt, że była 21.00.... Kurestwo jakich mało w żadnym cywilizowanym kraju w Europie nie ma takich patologi....<br><hr>DRIVER<br>
Poza tym 90km/h gdzie siÄ™ zaczyna? Od znaku "koniec terenu zabudowanego" czy 100m przed nim?
Wiem, że to brzmi chamsko, ale taka prawda - ludzie zaczynają zwalniać dopiero ZA znakiem ograniczenia, a przyspieszają sporo przed jego końcem.... więc pretensje proszę mieć tylko do siebie.
I tak ciesz się, bo jeszcze 2km/h więcej i np. w Szwajcarii byś już siedział w areszcie.<br><hr>Cebe
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jeb*** analfabeta, czyta i nie kuma 21 to w jakim przedziale się mieści geniuszu matematyczno filologiczny...<br><hr>DRIVERKomentatorzy napisał(a):Ostatnio złapali mnie na wyjeździe z miasta 73/50 100m od tablicy koniec obszaru zabudowanego.... Schowali się w bramie jakieś firmy tak, że ich nie było widać czego oczywiście robić im nie wolno. Ostatnia firma na wylocie i koniec... żadnego domu, przedszkola, szkoły nic... jeszcze jeden komis samochodowy i koniec obszaru zabudowanego dalej 90km/h i to jest właśnie POLSKA PATOLOGIA którą należy tępić... Bezpieczeństwo??? Czyje ja się pytam... Pomijam już fakt, że była 21.00.... Kurestwo jakich mało w żadnym cywilizowanym kraju w Europie nie ma takich patologi....<br><hr>DRIVER<br>Komentatorzy napisał(a):po 1 ogramiczenie z 50 trwa id 6 do 22 a 60 od 22 do 6 poczytaj kodeks albo ic na prawka bo na kakich bar..... to tylko mandaty dzialajom<br><hr>anonim <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie<br><hr>LukKomentatorzy napisał(a):Ta ustawka, to niestety potwierdzenie ogólnikowej opinii o motocyklistach. Nie oczekujmy później innego-lepszego traktowania na drodze. Żałosne<br><hr>Gnypek<br>
Komentatorzy napisał(a):Żałosny to ty jesteś chcesz to płać!!ten haracz ostatnio wysyp przykładnych motocyklistów...że aż żal dla mnie to mogą spalić połowę fotoradarów i jeszcze podziękuje ale jak ktoś ciota to będzie wraz jęczeć.....<br><hr>Mike<br>Komentatorzy napisał(a):Zanim się zabierzesz za palenie fotoradarów najpierw radzę zainwestować w naukę języka polskiego. To tak na początek zakup słownika i nauka poprawnej pisowni. Dalej droga wolna dla Ciebie trolu w niszczeniu mienia publicznego. Bless<br><hr>AntyTroll<br>Komentatorzy napisał(a):wiedzialem, zawsze *** musi sie trafic jakis pajac ktory bedzie pokazywac palcem kogos bledy ortograficzne<br><hr>cayman<br>Komentatorzy napisał(a):Zrozum. Ciemnotę należy prostować i leczyć. Jeśli przez następne lata nie będziemy zwracać uwagi na kulturę wymowy i poprawną pisownię zaczniemy się porozumiewać jak małpy. W dzisiejszych czasach gdzie każda strona poprawia twoją pisownię nie trudno napisać cokolwiek w czytelny sposób. Wystarczy ruszyć odrobinę głową, której większość najwyraźniej coraz mniej używa.<br><hr>AntyTroll<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość