Daelim 125r
• Strona 1 z 1
Daelim 125r
Witam, kupiłem motocykl daelim vj roadwin 125r w wersji bez owiewek, gdzie moge dostać komplet plastików tj. przednia czacha, owiewki, szybka i lampa? szykałem po calym necie nie nie ma nigdzie.
Pozdrawiam Piotr.
edycja:
UP! przeszukałem sklepy w niemczech, polsce i UK, nigdzie nie ma owych plastików, może ktoś z forumowiczów wie , gdzie można dostać takie owiewki, albo chociaż czy da sie dopasować od innej 125, myślałem o plastikach od aprili rs125?
komarcc
Pozdrawiam Piotr.
edycja:
UP! przeszukałem sklepy w niemczech, polsce i UK, nigdzie nie ma owych plastików, może ktoś z forumowiczów wie , gdzie można dostać takie owiewki, albo chociaż czy da sie dopasować od innej 125, myślałem o plastikach od aprili rs125?
komarcc
-
fzr - Bywalec
Kupiłeś koreańczyka to musisz z tym żyć... Podejrzewam że nie przypasują od niczego innego, a jeśli by tak było to kwestia wielu przeróbek. Na stronie producenta może zobacz, ale jeśli nie ma importera w Polsce to ściąganie owiewek z tamtych rejonów jest nie opłcalne. Jeszcze jedną opcją jest dorobienie ich z żywicy, jakiegoś tworzywa. Ale wątpie by ktoś miał formy pod owiewki z daelima więc muszą dorobić forme, i jeśli coś takiego by wypaliło to są ogromne koszty. Szukaj jeszcze rozbitka na allegro z całymi owiewkami, może ktoś cudem rozdupcył motocykl a owiewki zostały? Wątpie ale szukaj.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Frankk - Świeżak
Kupno koreańczyka nie jest błędem, ale kupno zdekompletowanego to już trudna sprawa, gdyby owiewki były nawet połamane, to byś sobie naprawił, a tak to musisz szukać jakiegoś rozbitka na części, z dopasowaniem będzie ciężko i napewno zbyt ładnie Ci to nie wyjdzie.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości