proszę powiedzcie co myślicie :(
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

Uważam że to dobry pomysł. Kawasaki ninja 250 ccm w sam raz jeżeli juz jeżdziłaś na moocyklu o pojemności 175 ccm  i uważasz ze jest wszystko ok to nie masz sie czym martwić.  Tylko pamiętaj Jazda na motocyklu ma ci sprawiac frajde.
 Tylko pamiętaj Jazda na motocyklu ma ci sprawiac frajde. 
Pal gumÄ™ nie dusze. ;]
			- wojtas1991
- Świeżak
ogarnij jakas ekipe motocyklowa jak jestes ładna to Cie bede wspierac
				Akcesoria do moto z carbonu Potrzebujesz ? pisz !
			- 

DostojnyKocur!
- Świeżak
Joasiu, super że masz motywację!
Bierz się za prawko jak najszybciej, to zmiana przepisów idzie, a trochę się schodzi i na kursie i w "oczekiwaniu" na egzamin - zwłaszcza teraz, w sezonie i przed zmianą przepisów.
Tak sobie pomyślałam, że się jeszcze jedną informacją podzielę.
Przy moim wzroście (162) dobra wysokość siodła to 770-790 mm - ze wskazaniem, że ważna jest szerokość kanapy (przy węższej siedzenie może być wyżej).
To może się przydać przy typowaniu przyszłego zakupu 
i pisz jak Ci idzie - nawet na priv

Bierz się za prawko jak najszybciej, to zmiana przepisów idzie, a trochę się schodzi i na kursie i w "oczekiwaniu" na egzamin - zwłaszcza teraz, w sezonie i przed zmianą przepisów.
Tak sobie pomyślałam, że się jeszcze jedną informacją podzielę.
Przy moim wzroście (162) dobra wysokość siodła to 770-790 mm - ze wskazaniem, że ważna jest szerokość kanapy (przy węższej siedzenie może być wyżej).
To może się przydać przy typowaniu przyszłego zakupu

i pisz jak Ci idzie - nawet na priv

- 

tiarus
- Świeżak
Mam kolezanke, ktora ma 155cm i smiga na Suzuki V-Strom 1000. Musielismy z jej mezem obnizyc tylne zawieszenie za pomoca Kubalink z tylu o 3.5 cm a z przodu w tripple tree o 2 cm. Swietnie sobie radzi mimo dosc niskiego wzrostu. 
Ninja 250 to bardzo przyzwoity motor o swietnym spalaniu. Z drugiej strony, jesli lubisz jazde po polnych drogach to moze jakies enduro?
Powodzenia!
P.S. Moze i jestem tutaj swiezakiem, ale pare wiosen juz przejezdzilem ;o)
				Ninja 250 to bardzo przyzwoity motor o swietnym spalaniu. Z drugiej strony, jesli lubisz jazde po polnych drogach to moze jakies enduro?
Powodzenia!
P.S. Moze i jestem tutaj swiezakiem, ale pare wiosen juz przejezdzilem ;o)
VFR800, DR650, TRX680, DL650, CBR100RR
			- 

tomskitulsa
- Świeżak
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości