Zgasł i nie pali
			 • Strona 1 z 1

Zgasł i nie pali
Siemka.
Jechałem dziś swoim chińczykiem (50cc) i nagle całkiem spadły mi obroty. Gasł. Jak by się paliwo skończyło. Na manetke reagował tak że prawie obroty nie rosły i nagle zgasł. Teraz nie pali. Nie mam pojęcia co się stało. Ostatnio miałem regulowany gaźnik. Z wujkiem mechanikiem. Nie wiem czy mogę podejrzewać cylinder bo mam tylko 3 100 000 km przejechane od nowości. Wiem też że cylinder został źle dotarty. Przeze mnie, wtedy zielonego jak i mojego brata.

Jechałem dziś swoim chińczykiem (50cc) i nagle całkiem spadły mi obroty. Gasł. Jak by się paliwo skończyło. Na manetke reagował tak że prawie obroty nie rosły i nagle zgasł. Teraz nie pali. Nie mam pojęcia co się stało. Ostatnio miałem regulowany gaźnik. Z wujkiem mechanikiem. Nie wiem czy mogę podejrzewać cylinder bo mam tylko 3 100 000 km przejechane od nowości. Wiem też że cylinder został źle dotarty. Przeze mnie, wtedy zielonego jak i mojego brata.
- Deep
- Świeżak
tylko ? z tym przebiegiem powinienes juz 5 silnik mieć  nie oczekuj od nas jakiejs sensownej odpowiedzi bo jasnowidzami nie jestesmy. moze byc wszystko
 nie oczekuj od nas jakiejs sensownej odpowiedzi bo jasnowidzami nie jestesmy. moze byc wszystko  moze padła swieca, moze sie wykręciła ? moze rzeczywiscie paliwa zbrakło ? przycyzn moze byc wiele. diagnozuj po kolei wszystko najlepiej z wujkiem ;P
 moze padła swieca, moze sie wykręciła ? moze rzeczywiscie paliwa zbrakło ? przycyzn moze byc wiele. diagnozuj po kolei wszystko najlepiej z wujkiem ;P
				 nie oczekuj od nas jakiejs sensownej odpowiedzi bo jasnowidzami nie jestesmy. moze byc wszystko
 nie oczekuj od nas jakiejs sensownej odpowiedzi bo jasnowidzami nie jestesmy. moze byc wszystko  moze padła swieca, moze sie wykręciła ? moze rzeczywiscie paliwa zbrakło ? przycyzn moze byc wiele. diagnozuj po kolei wszystko najlepiej z wujkiem ;P
 moze padła swieca, moze sie wykręciła ? moze rzeczywiscie paliwa zbrakło ? przycyzn moze byc wiele. diagnozuj po kolei wszystko najlepiej z wujkiem ;PKTM 300 EXC 
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
			Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
- 

henio12323
- Moderator
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum