[Aktualności] Ghost Rider powrócił!
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co by nie było potrafi !!! a Ci co mu zazdroszczą umiejętności, i tylko krytykują, niech przesiądą sie na rowery, bo nie wiedza co to adrenalina. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych motocyklistów<br><hr>Francuz 1974
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I za ten komentarz już Cię lubieKomentatorzy napisał(a):Co by nie było potrafi !!! a Ci co mu zazdroszczą umiejętności, i tylko krytykują, niech przesiądą sie na rowery, bo nie wiedza co to adrenalina. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych motocyklistów<br><hr>Francuz 1974<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a ciebie powinno sie wychlostac... za bezposrednie zabijanie radosci zycia innym.. moge sie tym zajac jakby co, z wlasnej nieprzymuszonej woli.<br><hr>Bobi1kenobiKomentatorzy napisał(a):to powinno byc karane z kodkesu karnego...bezposrednie narazenie zycia innych<br><hr>nadol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po to sie zyjeKomentatorzy napisał(a):rodzina jak mu potem dupe podciera po wypadku to tez ma podwyzszona adrenaline, ze debil taki polozyl na szali cale zycie dla chwili przyjemnosci<br><hr>karol<br>

jak juz masz nowe meble i lazienke ofkors- co pewnie ci sie juz przydarzylo kolego<br><hr>Bobi1kenobi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czyli nie zostales warzywem tak? tylko glupkiem ktory jezdzil na bajku w koszulce i BEZ KASKU lolKomentatorzy napisał(a):rodzina jak mu potem dupe podciera po wypadku to tez ma podwyzszona adrenaline, ze debil taki polozyl na szali cale zycie dla chwili przyjemnosci<br><hr>karol<br>Komentatorzy napisał(a):bzdura - przy rozwalce powyzej 100 km/h (w momencie uderzenia) nie możesz zostać warzywem - nastepuje nieodłączne rozkawałkowanie zwłok....<br><hr>milosnik nakedow<br>Komentatorzy napisał(a):Niestety nei masz racji - sprawdziłem na własnym przykładzie niestety... przy 100/110 km/h wyrwało mi kierownicę z rąk na asfalcie jadąc yz 125. Byłem w spodenkach i koszulce, bez kasku. Upadłem na lewą stronę, miałem zdartą calutką lewą nogę ale bez szwów była od kostki do samej ****. na śródstopiu u góry miałem 3 szwy bo mi ściągnęło buta, 5 szwów na lewym łokciu, 5 pod brodą i 7 na brzuchu na tej kości, co tak wystaje - również lewa strona. Nie miałem nawet nic złamane, także sorry ale nie **** mi tu takich farmazonów! (tak, umiem jeździć motorem. nie, nie mam 15 lat i nie pisze głupot jak może ci się wydawać)<br><hr>karolo<br>
(tak, umiem jeździć motorem. nie, nie mam 15 lat i nie pisze głupot jak może ci się wydawać) jestes pewien ekspercie?
<br><hr>Bobi1kenobi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
:DKomentatorzy napisał(a):Ma koleś umiejętności niezłe.<br><hr>@@@<br>Komentatorzy napisał(a):nooo umie odkrecic manetke super umiejetnosc<br><hr>przese<br>Komentatorzy napisał(a):Tylko umie odkrecic manetke mowisz ?
jest kolekcja filmow od 2002-2008 przez 6 lat jeszcze sie nie zabil.
Myslisz ze tez bys dał rade tyle wytrzymac jezdzac w ten sposob bez wypadku ?<br><hr>Sylwekr2711<br>Komentatorzy napisał(a):"...est kolekcja filmow od 2002-2008 przez 6 lat jeszcze sie nie zabil. Myslisz ze tez bys dał rade tyle wytrzymac jezdzac w ten sposob bez wypadku ?..."
Super osiągnięcie że przez 6 lat się nie zabił.... imponuje Ci to?<br><hr>DebilRaider<br>Komentatorzy napisał(a):popieram ! bo tak to jest gdy zamiast mózgu ma sie galarete. ja tam wole żywy do śmierci dożyć.
..wielki styl jechac na tylnym kole. chwila ćwiczeń, przyzwyczajenia do sprzetu i tez sie cos tam potrafi ...
<br><hr>Z.A.<br>Komentatorzy napisał(a):No on raczej też do śmierci dożyje żywy jak reszta z nas, ciężko jest inaczej<br><hr>DR<br>
<br><hr>Bobi1kenobi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No niestety (dla Ciebie) nie zostałemKomentatorzy napisał(a):rodzina jak mu potem dupe podciera po wypadku to tez ma podwyzszona adrenaline, ze debil taki polozyl na szali cale zycie dla chwili przyjemnosci<br><hr>karol<br>Komentatorzy napisał(a):bzdura - przy rozwalce powyzej 100 km/h (w momencie uderzenia) nie możesz zostać warzywem - nastepuje nieodłączne rozkawałkowanie zwłok....<br><hr>milosnik nakedow<br>Komentatorzy napisał(a):Niestety nei masz racji - sprawdziłem na własnym przykładzie niestety... przy 100/110 km/h wyrwało mi kierownicę z rąk na asfalcie jadąc yz 125. Byłem w spodenkach i koszulce, bez kasku. Upadłem na lewą stronę, miałem zdartą calutką lewą nogę ale bez szwów była od kostki do samej ****. na śródstopiu u góry miałem 3 szwy bo mi ściągnęło buta, 5 szwów na lewym łokciu, 5 pod brodą i 7 na brzuchu na tej kości, co tak wystaje - również lewa strona. Nie miałem nawet nic złamane, także sorry ale nie **** mi tu takich farmazonów! (tak, umiem jeździć motorem. nie, nie mam 15 lat i nie pisze głupot jak może ci się wydawać)<br><hr>karolo<br>Komentatorzy napisał(a):czyli nie zostales warzywem tak? tylko glupkiem ktory jezdzil na bajku w koszulce i BEZ KASKU lol
(tak, umiem jeździć motorem. nie, nie mam 15 lat i nie pisze głupot jak może ci się wydawać) jestes pewien ekspercie?
<br><hr>Bobi1kenobi<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
na dziurze nie utrzymałem kierownicy i mi ją wyrwało, przez co straciłem kompletnie panowanie i padłem razem z motorem na asfalt i obróciło mnie jedynie 3x przez kręgosłup, a resztę leciałem na lewej nodze, lokciu no i ogolnie na lewej stronie ciała...<br><hr>karoloKomentatorzy napisał(a):rodzina jak mu potem dupe podciera po wypadku to tez ma podwyzszona adrenaline, ze debil taki polozyl na szali cale zycie dla chwili przyjemnosci<br><hr>karol<br>Komentatorzy napisał(a):bzdura - przy rozwalce powyzej 100 km/h (w momencie uderzenia) nie możesz zostać warzywem - nastepuje nieodłączne rozkawałkowanie zwłok....<br><hr>milosnik nakedow<br>Komentatorzy napisał(a):Niestety nei masz racji - sprawdziłem na własnym przykładzie niestety... przy 100/110 km/h wyrwało mi kierownicę z rąk na asfalcie jadąc yz 125. Byłem w spodenkach i koszulce, bez kasku. Upadłem na lewą stronę, miałem zdartą calutką lewą nogę ale bez szwów była od kostki do samej ****. na śródstopiu u góry miałem 3 szwy bo mi ściągnęło buta, 5 szwów na lewym łokciu, 5 pod brodą i 7 na brzuchu na tej kości, co tak wystaje - również lewa strona. Nie miałem nawet nic złamane, także sorry ale nie **** mi tu takich farmazonów! (tak, umiem jeździć motorem. nie, nie mam 15 lat i nie pisze głupot jak może ci się wydawać)<br><hr>karolo<br>Komentatorzy napisał(a):Co to znaczy "wyrwalo kierownicę z rąk"?
Mówię o prędkości w momencie uderzenia - zależenie od toru lotu i turlania się jakoś tam wyhamowujesz.... Ogladalem zdjecia z wypadkow w stanach, kiedy w momencie uderzenia w samochod (czołowki i uderzenia boczne moto w samochód) motocykl mial 100 (w km) i wiecej na liczniku - zawsze oderwane byly jakies konczyny/głowa. Moze takie widowiskowe zdjecia wybierali...<br><hr>milosnik nakedow<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie potwierdzam oraz nie przeczę, lecz ja się nagle nie zatrzymałem...<br><hr>karoloKomentatorzy napisał(a):rodzina jak mu potem dupe podciera po wypadku to tez ma podwyzszona adrenaline, ze debil taki polozyl na szali cale zycie dla chwili przyjemnosci<br><hr>karol<br>Komentatorzy napisał(a):bzdura - przy rozwalce powyzej 100 km/h (w momencie uderzenia) nie możesz zostać warzywem - nastepuje nieodłączne rozkawałkowanie zwłok....<br><hr>milosnik nakedow<br>Komentatorzy napisał(a):Niestety nei masz racji - sprawdziłem na własnym przykładzie niestety... przy 100/110 km/h wyrwało mi kierownicę z rąk na asfalcie jadąc yz 125. Byłem w spodenkach i koszulce, bez kasku. Upadłem na lewą stronę, miałem zdartą calutką lewą nogę ale bez szwów była od kostki do samej ****. na śródstopiu u góry miałem 3 szwy bo mi ściągnęło buta, 5 szwów na lewym łokciu, 5 pod brodą i 7 na brzuchu na tej kości, co tak wystaje - również lewa strona. Nie miałem nawet nic złamane, także sorry ale nie **** mi tu takich farmazonów! (tak, umiem jeździć motorem. nie, nie mam 15 lat i nie pisze głupot jak może ci się wydawać)<br><hr>karolo<br>Komentatorzy napisał(a):Co to znaczy "wyrwalo kierownicę z rąk"?
Mówię o prędkości w momencie uderzenia - zależenie od toru lotu i turlania się jakoś tam wyhamowujesz.... Ogladalem zdjecia z wypadkow w stanach, kiedy w momencie uderzenia w samochod (czołowki i uderzenia boczne moto w samochód) motocykl mial 100 (w km) i wiecej na liczniku - zawsze oderwane byly jakies konczyny/głowa. Moze takie widowiskowe zdjecia wybierali...<br><hr>milosnik nakedow<br>Komentatorzy napisał(a):Przy NAGŁYM zatrzymaniu człowieka przy prędkości ponad 40km/h (np uderzenie w ściane), nawet jeśli człowiek z zewnątrz wygląda OK, to jego wnętrzności wyglądają jak kisiel, wszystko się odrywa od siebie i koniec kropka. Leciał kiedyś dokument na discavery bodajże i wszystko tam było opisywane.<br><hr>Major<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdybym miał ciut więcej kasy. Byłbym lepszy od niego. Pozdro<br><hr>SzajbaKomentatorzy napisał(a):Co by nie było potrafi !!! a Ci co mu zazdroszczą umiejętności, i tylko krytykują, niech przesiądą sie na rowery, bo nie wiedza co to adrenalina. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych motocyklistów<br><hr>Francuz 1974<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Popieram.<br><hr>ddrKomentatorzy napisał(a):to powinno byc karane z kodkesu karnego...bezposrednie narazenie zycia innych<br><hr>nadol<br>Komentatorzy napisał(a):a ciebie powinno sie wychlostac... za bezposrednie zabijanie radosci zycia innym.. moge sie tym zajac jakby co, z wlasnej nieprzymuszonej woli.<br><hr>Bobi1kenobi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
... głupstwo ci rozum zżarło! Do tego stroju trzeba było założyć se jeszcze płetwy!<br><hr>GabalixKomentatorzy napisał(a):rodzina jak mu potem dupe podciera po wypadku to tez ma podwyzszona adrenaline, ze debil taki polozyl na szali cale zycie dla chwili przyjemnosci<br><hr>karol<br>Komentatorzy napisał(a):bzdura - przy rozwalce powyzej 100 km/h (w momencie uderzenia) nie możesz zostać warzywem - nastepuje nieodłączne rozkawałkowanie zwłok....<br><hr>milosnik nakedow<br>Komentatorzy napisał(a):Niestety nei masz racji - sprawdziłem na własnym przykładzie niestety... przy 100/110 km/h wyrwało mi kierownicę z rąk na asfalcie jadąc yz 125. Byłem w spodenkach i koszulce, bez kasku. Upadłem na lewą stronę, miałem zdartą calutką lewą nogę ale bez szwów była od kostki do samej ****. na śródstopiu u góry miałem 3 szwy bo mi ściągnęło buta, 5 szwów na lewym łokciu, 5 pod brodą i 7 na brzuchu na tej kości, co tak wystaje - również lewa strona. Nie miałem nawet nic złamane, także sorry ale nie **** mi tu takich farmazonów! (tak, umiem jeździć motorem. nie, nie mam 15 lat i nie pisze głupot jak może ci się wydawać)<br><hr>karolo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Możecie sobie pisać, że jestem miękka faja - ale to nie jest normalne.... Na torze - to rozumiem - ale na publicznej drodze - Sorrry - potem puszkarze dorabiają wszystkim motocyklistom rogi i chcą ich tępić jak jakąś zarazę...<br><hr>MOTOMAN
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komisariat w Handen
hm nie dziwię się, że nie wyszli
oni tam w boksach siedzą i nie widzą co pod oknem się dzieje
<br><hr>Asq

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W Szwecji jest to karalne i to dość mocnoKomentatorzy napisał(a):to powinno byc karane z kodkesu karnego...bezposrednie narazenie zycia innych<br><hr>nadol<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Właśnie chodzi o to, że tor dla niego to za mało. <br><hr>MotKomentatorzy napisał(a):Jak tak dobrze umie jeździć to zapraszam na tor, może jakiś puchar wygra;)<br><hr>;)<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To jest na turbinie stary ... <br><hr>kubaaKomentatorzy napisał(a):hahha...... jasne wheele przy 354 km/h..... mają fantazje przy montowaniu filmikow....<br><hr>Grzelix<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przeciez ten filmik zostal nagrany i zmontowany pare lat temu! Nic nie wiadomo o jego powrocie.
Był tylko widziany na ostatnmi The Ride of Centry...<br><hr>ksx
Był tylko widziany na ostatnmi The Ride of Centry...<br><hr>ksx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl