jaki "wyposażenie" do pierwszego motocykla
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

nie_mam_motora napisał(a):Natomiast spodnie tekstylne i nie da się w nich wytrzymać.
Wypnij podpinkÄ™
 A tak na serio to tekstyl działa lepiej z bielizną termoaktywną. Ale jak pisałem na początku, jak kto woli.
 A tak na serio to tekstyl działa lepiej z bielizną termoaktywną. Ale jak pisałem na początku, jak kto woli.GSX1400
			- 

maciejka69
- Stały bywalec
Jeżdżę bez - ale w lecie nic to nie daje - jak 30 stopni przygrzeje do asfaltu to się gotuje 

WR 426
			- 

nie_mam_motora
- Świeżak
http://sklep.intermotors.pl/product-pol ... WERS-.html ja bym nad tym pomyslal  ladnie przeceniony ..
 ladnie przeceniony ..

ladnie przeceniony ..
 ladnie przeceniony ..- motorowerzysta
- Świeżak
świetny kask- mam w domu (kupiony) i szczerze mówiąc mnie wręcz powalił. Niby to tylko 100g różnicy do standardu (1300g) ale wydaje się ultra lekki. Do tego świetnie wykonany. Jedyne co- w hjc mam s i jest idealnie.. suomy s na polikach jest ok ale cisnie mnie w czoło- może m byłoby ok- nie wiem (w kazdym razie przy kupinie trzeba sprawdzic). Nawet jak Ci się nie spodoba to sprzedasz w sezonie za 150% ceny (jeśli będzie nieużywany).

- 

kravec
- Administrator
Ja ogólnie rozglądam się za kurtką skórzaną, po prostu czuł bym się w tym pewniej, chociaż tekstyl też ujdzie...  spodnie, to wg mnie tekstyl wystarczy, tylko szukam spodni z porządniejszymi ochraniaczami, bo w tym zestawie co linka podesłałem wcześniej, wygląda jakby te ochraniacze latały na wszystkie strony.. więc wątpię żeby zapewniło to jakąkolwiek ochrone przy upadku, bo pewnie by się przesunęły i było by źle... jeśli chodzi o kask, to zależy mi na nieparującej szybce, podobno są jakieś nakładki które zapobiegają parowaniu, ale tak szczerze to się na tym do końca nie znam i nie wiem w jakim stopniu by temu zapobiegło.
 spodnie, to wg mnie tekstyl wystarczy, tylko szukam spodni z porządniejszymi ochraniaczami, bo w tym zestawie co linka podesłałem wcześniej, wygląda jakby te ochraniacze latały na wszystkie strony.. więc wątpię żeby zapewniło to jakąkolwiek ochrone przy upadku, bo pewnie by się przesunęły i było by źle... jeśli chodzi o kask, to zależy mi na nieparującej szybce, podobno są jakieś nakładki które zapobiegają parowaniu, ale tak szczerze to się na tym do końca nie znam i nie wiem w jakim stopniu by temu zapobiegło.
http://moto.allegro.pl/promocja-tti-142 ... 63133.html znalazłem dosyć fajną kurtkę skórzaną, cenowo jest pięknie, tytanowe protektory itd...
http://moto.allegro.pl/spodnie-seca-weg ... 29884.html spodnie.
takie pytanko (może troche głupie, ale to tak z ciekawości )... do tej kurtki da się podpiąć spodnie tekstylne za pomocą tego zapięcia YKK?
 )... do tej kurtki da się podpiąć spodnie tekstylne za pomocą tego zapięcia YKK?

spodnie, to wg mnie tekstyl wystarczy, tylko szukam spodni z porządniejszymi ochraniaczami, bo w tym zestawie co linka podesłałem wcześniej, wygląda jakby te ochraniacze latały na wszystkie strony.. więc wątpię żeby zapewniło to jakąkolwiek ochrone przy upadku, bo pewnie by się przesunęły i było by źle... jeśli chodzi o kask, to zależy mi na nieparującej szybce, podobno są jakieś nakładki które zapobiegają parowaniu, ale tak szczerze to się na tym do końca nie znam i nie wiem w jakim stopniu by temu zapobiegło.
http://moto.allegro.pl/promocja-tti-142 ... 63133.html znalazłem dosyć fajną kurtkę skórzaną, cenowo jest pięknie, tytanowe protektory itd...
http://moto.allegro.pl/spodnie-seca-weg ... 29884.html spodnie.
takie pytanko (może troche głupie, ale to tak z ciekawości
 )... do tej kurtki da się podpiąć spodnie tekstylne za pomocą tego zapięcia YKK?
 )... do tej kurtki da się podpiąć spodnie tekstylne za pomocą tego zapięcia YKK?- 

Bitson
- Świeżak
Zazwyczaj przy kurtce jest z tyłu zamek, którego jedną część masz wszytą w kurtkę, a drugą możesz sobie wszyć w spodnie i to wszystko ładnie spiąć. Jeśli spodnie mają zamek fabrycznie wszyty i masz kurtkę od tego samego producenta to powinno wszystko pasować, jeśli od innych to może być różnie (chyba że YKK to jest standard jakiś i wszystkie one mają jednakową długość- nie wiem).
Przy okazji mam na sprzedaż fajne spodnie, może Ci przypasują . link  (otwórz link)
. link  (otwórz link)

Przy okazji mam na sprzedaż fajne spodnie, może Ci przypasują
 . link  (otwórz link)
. link  (otwórz link)- Szary
- Świeżak
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości