Honda xr 125 i tor motocrossowy
• Strona 1 z 1
Honda xr 125 i tor motocrossowy
Witam.
Posiadam honda xr 125 i mam mozliwosc korzystania z toru motocrossowego.Myslicie ze moj cross wytrzyma taka jazde?
Posiadam honda xr 125 i mam mozliwosc korzystania z toru motocrossowego.Myslicie ze moj cross wytrzyma taka jazde?
aktualnie bez motoru 

- Scyzor1989
- Świeżak
Ten motor nie służy do tego, jak chcesz to możesz spróbować ale motor jest za słaby na tor. Na jakiś prostych i zakrętach da jakoś radę, ale przy skokach lagi Ci wysiądą na pewno no i mogą być jeszcze inne straty
-
Naszim - Świeżak
hhmm do nauki jak najbardziej się nada, mocą nie przeraża, i może się męczyc za bardzo jeżeli nie ma kostki i dodatkowo jest duży piach, ale samo to wjechac mozna wjechac i się bawic
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
mam kostki z przodu i z tylu bo jezdze czesto po lesie
ale wlasnie chodzi mi o to czy zabardzo nie dobije silnika taka jazda i czy on to wytrzyma
PS. i czy doradzacie mi jezdzenia po torze w ramach treningu czy lepiej takim motorem jezdzic po lesie ?

PS. i czy doradzacie mi jezdzenia po torze w ramach treningu czy lepiej takim motorem jezdzic po lesie ?
aktualnie bez motoru 

- Scyzor1989
- Świeżak
tor szybko dobije maszyne, zawieszenie dostanie ostro po tyłku. rama powinna wytrzymać, choć ogólnie sprzet jest stworzony na wszystko tylko nie na tor ;P popyrkac dla zabawy mozna, ale żeby cwiczyc winkle skoki i ogólnie kręcic czasówki (nawet dla zabawy) to lepiej jednak kupic cos nieco bardziej przystosowanego
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
ok czyli odradzacie
od czasu do czasu tam posmigam mozna zamknac dzieki wszystkim ! 

aktualnie bez motoru 

- Scyzor1989
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości