Szukam motocyklistów z Warszawy i okolic do eskorty ślubnej
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Witam wszystkich. Kolejny raz apeluję do wszystkich zainteresowanych o zgłoszenia mailowe ariellon@wp.pl. Muszę znać ilość osób, które zechcą uczestniczyć w tak ważnym dla mnie dniu. Pozdrawiam.
- ariell0n
- Świeżak
Witam wszystkich ponownie. Pogoda na sobotę zapowiadana całkiem przyzwoita- tak przynajmniej głosi pogodynka.pl. Wiec jak narazie eskorta aktualna. Jak mówią motocykli nigdy za wiele wiec proszę jeszcze o zgłaszanie sie chętnych motocyklistów na mojego maila który znajduje sie kilka postów wyżej. Czas ucieka Panowie i Panie a ja mam coraz większy stres. Pozdrawiam wszystkich.
- ariell0n
- Świeżak
jak bedzie pogoda to wpadne
pracuje na 18 w centrum to akurat przed robota
gdzies sie ustawiamy ? jedzie ktos z targowka, brudna lub marek?? to bym dołączył bo słabo znam tamte rejony
na maila nic nie wysylalem
daj info na forum lub ktos kto sie wybiera to sie gdzies ustawimy w centrum czy po trasie zeby razem adres znaleźć
pracuje na 18 w centrum to akurat przed robota
gdzies sie ustawiamy ? jedzie ktos z targowka, brudna lub marek?? to bym dołączył bo słabo znam tamte rejony
na maila nic nie wysylalem
daj info na forum lub ktos kto sie wybiera to sie gdzies ustawimy w centrum czy po trasie zeby razem adres znaleźć
-
mp1985 - Świeżak
będzie tam na miejscu jakiś Twój ziom na moto odpowiedzialny za prowadzenie kolumny? Bo ogólnie jedziemy przed czy za autem młodych? Jak przed to by się ktoś przydal kto zna trasę przejazdu
będę na zielonym 636
Pozdr
będę na zielonym 636
Pozdr
-
mp1985 - Świeżak
Jedziecie za mną więc wystarczy że nikt nikogo nie rozjedzie:) Dzięki wam bardzo za zaangażowanie. Jak na razie pogoda może nie piękna ale nie pada. Może to i dobrze bo przynajmniej nie jest gorąco. Jak by ktoś miał problemy z trafieniem czy coś to wyżej jest mój numer.
- ariell0n
- Świeżak
Ariel, całkiem mozliwe bo coś koło tego czasu tam byłem wiec bardzo prawdopodobne.
jakby ktoś miał problem z dojechaniem na Katalonską, to możemy się ustawić w jakims strategicznym miejscu, ja wiem jak tam dojechać
jakby co to mój nr 501 70 78 74
jakby ktoś miał problem z dojechaniem na Katalonską, to możemy się ustawić w jakims strategicznym miejscu, ja wiem jak tam dojechać
jakby co to mój nr 501 70 78 74
Suzuki Bandit GSF600
-
Klebsky - Świeżak
Witam wszystkich ponownie. Właśnie wróciłem z podróży poślubnej. Dzięki Wam wszystkim za zainteresowanie uczestnictwem w mojej eskorcie ślubnej. Niestety pogoda spłatała figla i lipa z tego wyszła. Wielkie dzięki za wytrwałość w eskortowaniu koleżanki na ER6 jechała do końca w deszczu. Osoby które pojawiły się u mnie pod blokiem proszę o kontakt mailowy- chcielibyśmy z moją Żonką zaprosić was gdzieś na kawę lub piwko w ramach rewanżu za uczestnictwo. Pozdrawiam wszystkich.
- ariell0n
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość