Co na początek Kawa KLE 500 czy BMW F650 GS
• Strona 1 z 1
Co na początek Kawa KLE 500 czy BMW F650 GS
Zamierzam się unormalnić i po 20 latach wrócić do motocykla. Mam 175 cm i 85 kg. Chcę wyskoczyć czasem za miasto ale i nie stresowac sie gdy napotkam lekki teren (szutry, twarda droga w lesie). Doczytałem się o Kawie KLE500 i BMW F650. Prosze o opinie co do funkcjonalności i kosztów utrzymania obu sztuk. Z góry dziękuję.
- Radzoo
- Świeżak
Napisz nam które modele wybierasz te młodsze czy te starsze bo to troszkę różnica jest !
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
ja ci polecam zdecydowanie kle 500
mam dwa te motorki ja dostałem kle 500 na 13 urodziny, a mój tato kupił se bmw.
obydwa motorki są bez praw do rerejstracji więc tylko teren.
Ja wiade praktycznie wszędzie za ktm sxf 250 daje rade a bmka ma male koło z przodu mniejszy prześwit i kle 500 pojedziesz w trasie i w terenie a bmw tylko trasa ja przerobiłem bmw i daje rade za kle ale w orginale to był tragedia.kle według mnie jest zajebiste jak kupisz bmw to będzesz żałował chyba że przerobisz tak jak ja.
mam dwa te motorki ja dostałem kle 500 na 13 urodziny, a mój tato kupił se bmw.
obydwa motorki są bez praw do rerejstracji więc tylko teren.
Ja wiade praktycznie wszędzie za ktm sxf 250 daje rade a bmka ma male koło z przodu mniejszy prześwit i kle 500 pojedziesz w trasie i w terenie a bmw tylko trasa ja przerobiłem bmw i daje rade za kle ale w orginale to był tragedia.kle według mnie jest zajebiste jak kupisz bmw to będzesz żałował chyba że przerobisz tak jak ja.
- kapsel410
- Świeżak
Ja jezdze na Suzuki XF650 Freewind '98- maszynka podobnej klasy. Tez zastanawialem sie nad zakupem podanych przez Ciebie sprzetow. Niestety nie mialem okazji pojezdzic na kazdym ale jesli chodzi o xf moge powiedziec ze w trasie jest w porzadku, wygodna, zwrotna i malo pali (srednio jakies 4,5l). W lekkim terenie tez spokojnie daje rade. Mam 173cm wzrostu i 72kg wagi i na moje wymiary jest ok.
- Vanish
- Świeżak
• Strona 1 z 1