Bi-Xenon w skuterze. Pytanie co i jak
			 • Strona 1 z 1

Bi-Xenon w skuterze. Pytanie co i jak
Witam! Mam zamiar zamontować w skuterze 2x Bi-Xenon (do 2 soczewek na krótkie i długie). I moje pytanie brzmi: Czy sprzedawane na allegro xenony do motocykli różnią się czymś od tych sprzedawanych do samochodów? Czy jeśli kupię zestaw Bi-Xenon do samochodu to odpali mi to w skuterze? Bardzo proszę o pomoc 

Peugeot Jet Force RV
			- matigrucha15
- Świeżak
czesto sa H3 w skuterach (szczególnie chinskich)
				13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
			co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Skoro wieczorem możemy kogoś oślepić i może w nas wjechać, to równie dobrze w dzień możemy kogoś oświecić i ten ktoś nas zauważy i w nas nie wjedzie  Jak to się mówi na dwoje babka wróżyła
 Jak to się mówi na dwoje babka wróżyła 
Aktualnie er one....
			- Adam093
- Świeżak
Jaki skuter ?
W Chińskich skuterach są jakieś dziwne żarówki halogenowe i są żarówki bańkowe nie stosowane w samochodach, Czasami są H4...
Xenon w skuterze ??? Najpierw trzeba sprawdzić instalację i niestety jak kupisz słaby zestaw licz się ze spaleniem instalacji po zwarciu w przetwornicy...
				W Chińskich skuterach są jakieś dziwne żarówki halogenowe i są żarówki bańkowe nie stosowane w samochodach, Czasami są H4...
Xenon w skuterze ??? Najpierw trzeba sprawdzić instalację i niestety jak kupisz słaby zestaw licz się ze spaleniem instalacji po zwarciu w przetwornicy...
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
			- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 30 gości