Xl 600r - brzęczenie obok wachacza
			 • Strona 1 z 1

Xl 600r - brzęczenie obok wachacza
Witam , podczas jazdy cos mi brzęczy , sprawdziłem chyba wszystkie możliwości (łańcuch ,  tylni hamulec , osłona zębatki ) i ciągle coś brzdąka(tylko na nierównościach)  

Proszę o podpowiedzi , propozycje co to może być

Proszę o podpowiedzi , propozycje co to może być

Honda XL 600 r
			- winio09
- Świeżak
moze lancuch masz stary i on szumi ? ja kiedys w DT mialem to byl taki stary ze podczas jazdy strzelal i szumial  az calym moto rzucalo
 az calym moto rzucalo  ciezko powiedziec co i jak przyczyn moze byc tysiace
 ciezko powiedziec co i jak przyczyn moze byc tysiace  pokolei dokrecaj wszystkie srubki nie wiem moze np lancuch trze o wahacz ? na nierównosciach albo o osłone lancucha o ile taka posiadasz
 pokolei dokrecaj wszystkie srubki nie wiem moze np lancuch trze o wahacz ? na nierównosciach albo o osłone lancucha o ile taka posiadasz
				 az calym moto rzucalo
 az calym moto rzucalo  ciezko powiedziec co i jak przyczyn moze byc tysiace
 ciezko powiedziec co i jak przyczyn moze byc tysiace  pokolei dokrecaj wszystkie srubki nie wiem moze np lancuch trze o wahacz ? na nierównosciach albo o osłone lancucha o ile taka posiadasz
 pokolei dokrecaj wszystkie srubki nie wiem moze np lancuch trze o wahacz ? na nierównosciach albo o osłone lancucha o ile taka posiadaszKTM 300 EXC 
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
			Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
- 

henio12323
- Moderator
no ale skoro to na nierównościach tylko to musi być jakiś luz... jak nie śrubki to analogicznie wszystko inne co mogło się poluzować  dużo tego ale... powolutku do celu
 dużo tego ale... powolutku do celu  a może zębatka za słabo zamocowana albo sprężynka podnóżka jest wyrobiona...
 a może zębatka za słabo zamocowana albo sprężynka podnóżka jest wyrobiona...
				 dużo tego ale... powolutku do celu
 dużo tego ale... powolutku do celu  a może zębatka za słabo zamocowana albo sprężynka podnóżka jest wyrobiona...
 a może zębatka za słabo zamocowana albo sprężynka podnóżka jest wyrobiona...Z Benzyną We Krwi 

- 

D748SPS
- Świeżak
posiadam osłonę  ale jest ona plastikowa więc to chyba ją wyklucza
 ale jest ona plastikowa więc to chyba ją wyklucza  łańcuch prawidłowo naciągnięty , ale może ślizgacz gdzieś sie przetarł
 łańcuch prawidłowo naciągnięty , ale może ślizgacz gdzieś sie przetarł  dziś sprawdzę
 dziś sprawdzę  zębatkę dokręciłem i jest ona w porządku
zębatkę dokręciłem i jest ona w porządku  podnóżek raczej nie skakał by pod nogą
 podnóżek raczej nie skakał by pod nogą 
				 ale jest ona plastikowa więc to chyba ją wyklucza
 ale jest ona plastikowa więc to chyba ją wyklucza  łańcuch prawidłowo naciągnięty , ale może ślizgacz gdzieś sie przetarł
 łańcuch prawidłowo naciągnięty , ale może ślizgacz gdzieś sie przetarł  dziś sprawdzę
 dziś sprawdzę  zębatkę dokręciłem i jest ona w porządku
zębatkę dokręciłem i jest ona w porządku  podnóżek raczej nie skakał by pod nogą
 podnóżek raczej nie skakał by pod nogą 
Honda XL 600 r
			- winio09
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości