Buse Sunday czy Held Nelix ?
			 • Strona 1 z 1

Buse Sunday czy Held Nelix ?
Hej. Jak w temacie, przymierzam się do kupna spodni tekstylnych do kurtki Modeka Roma i sie zastanawiam nad tymi dwoma modelami:
BÜSE Sunday (otwórz link) - cena na Allegro: 400zł
HELD NELIX (otwórz link) - cena na Allegro: 450 zł
obie pary mają szeroki zamek więc powinno się dać spiąć z moją kurtką, chyba że sie mylę???
no i tak: Buse mają chyba wypinaną samą membranę (przynajmniej tak to wyglądało, cieniutka podpinka), a Heldy podpinkę ocieplającą (membrana na stałe w takim razie). W sumie obie pary leżą na mnie dobrze w rozmiarze M, może minimalnie luźne, ale w chłodniejsze dni na trasę można wrzucić kalesonki pod spód, prawda?
Co byście brali?
PS
nie wiem czemu, ale o ile kurtka Modeki leży super, tak spodnie (np. Sportie, czy inne, tańsze) nie leżą mi wcale :/ albo protektory mam pod kolanami, albo mnie cisną w kolana

BÜSE Sunday (otwórz link) - cena na Allegro: 400zł
HELD NELIX (otwórz link) - cena na Allegro: 450 zł
obie pary mają szeroki zamek więc powinno się dać spiąć z moją kurtką, chyba że sie mylę???
no i tak: Buse mają chyba wypinaną samą membranę (przynajmniej tak to wyglądało, cieniutka podpinka), a Heldy podpinkę ocieplającą (membrana na stałe w takim razie). W sumie obie pary leżą na mnie dobrze w rozmiarze M, może minimalnie luźne, ale w chłodniejsze dni na trasę można wrzucić kalesonki pod spód, prawda?
Co byście brali?
PS
nie wiem czemu, ale o ile kurtka Modeki leży super, tak spodnie (np. Sportie, czy inne, tańsze) nie leżą mi wcale :/ albo protektory mam pod kolanami, albo mnie cisną w kolana

- Lasica
- Świeżak
W obu tych gaciach wypina sie tylko podpinka ocieplajaca a membrany sa wszyste na stale wiec bez roznicy.
Same membrany tez sa te same, REISSA Z- LINER.
Brac te ktore sie bardziej podobaja i po sprawie.
				Same membrany tez sa te same, REISSA Z- LINER.
Brac te ktore sie bardziej podobaja i po sprawie.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
			- 

Kris2k
- VIP Ścigacz.pl
team-am napisał(a):Spodnie maja wypinana cos na zasadzie klimamembrany
Daj potem jakies foty tego wypinanego czegos... na stronie defendera pisze ze ma byc to podbinka, sam jestem ciekaw co to w koncu jest.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
			- 

Kris2k
- VIP Ścigacz.pl
jakby sie kto pytał to informuję, że Kurtka Modeka Roma i spodnie Buse Sunday spinają się w kombinezon zamkiem idealnie  W ogóle fajne połączenie, wygląda spoko no i spodnie Sunday kosztują 370zł a nie 700 tak jak w Modece
  W ogóle fajne połączenie, wygląda spoko no i spodnie Sunday kosztują 370zł a nie 700 tak jak w Modece   już sie nie moge doczekac kiedy przetestuje zestawik na moto, tylko teraz taka pogoda sie we wrocku zrobila...
 już sie nie moge doczekac kiedy przetestuje zestawik na moto, tylko teraz taka pogoda sie we wrocku zrobila...  

W ogóle fajne połączenie, wygląda spoko no i spodnie Sunday kosztują 370zł a nie 700 tak jak w Modece
  W ogóle fajne połączenie, wygląda spoko no i spodnie Sunday kosztują 370zł a nie 700 tak jak w Modece   już sie nie moge doczekac kiedy przetestuje zestawik na moto, tylko teraz taka pogoda sie we wrocku zrobila...
 już sie nie moge doczekac kiedy przetestuje zestawik na moto, tylko teraz taka pogoda sie we wrocku zrobila...  
- Lasica
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Akcesoria motocyklowe