Jesienno- Ziomowa Kurtka do 500-600zł
			 • Strona 1 z 1

Jesienno- Ziomowa Kurtka do 500-600zł
Witam Ponownie. Chciałbym kupić coś do jazdy w temp. 5-15'C. Wygląd i kolorystyka raczej nie gra roli (byle by nie była różowa czy jaskrawa).
Nie ogarniam za bardzo marek, ale chciałbym chociaż średniej klasy kupić, żebym nie płakał że mi zimno w marcu.
Oferty najlepiej z allegro albo innych internetowych sklepów. 

Rozmiarowo łapie się chyba na XL bo XXL chyba za duże.
(wzrost: 190cm , 85kg , raczej cherlawy typ budowy ciała)
				Nie ogarniam za bardzo marek, ale chciałbym chociaż średniej klasy kupić, żebym nie płakał że mi zimno w marcu.
Oferty najlepiej z allegro albo innych internetowych sklepów.

Rozmiarowo łapie się chyba na XL bo XXL chyba za duże.
(wzrost: 190cm , 85kg , raczej cherlawy typ budowy ciała)

Sprzedam Honde Varadero 125 XL(V2),2001r,silnik w idealnym stanie, lekko porysowane owiewki(od użytkowania nie ze ślizgu) 5200zł http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 4ca25.html | http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Hon ... dero/66164
			- Varadero125
- Świeżak
ja kupowałem kurtkę u kumpla w sklepie więc miałem możliwość przetestować zanim kupie - przymierzyć i się przejechać.
Tobie polecam to samo.
Za 690 zł jest dobra , ładna kurtka modeki - roma. sam ją chciałem kupić ale nie było rozmiarów na sklepie. Na wstępie chciałem challengera za ok 600 zł ( 3 warstwy) a wyszłem z montaną pro za 790. jeśli chodzi o komfort jazdy między montaną zwykłą a pro to różnica jest spora. dużo cieplej było w " pro " i to było odrazu odczuwalne. Przy 5 stopniach na zewnątrz nie czuć w ogóle zimna także polecam.
I z rozmiarówką radzę uważać : ja mam 186 cm i 80 kg i montana zwykła pasowała w rozmiarze L a montana pro w XL. przy czym jak wypnę wszystko w niej i ją założę na siebie to jest trochę duża. Dlatego że mierzona na bluzę.
popatrz na coÅ› z modeki.
Ja jestem trochę zły że nie mam możliwości dużej regulacji rzep , miałby ją ktoś kto przy wzroście 186 cm ważył by powiedzmy 100 kg. Jestem za szczupły więc będę musiał coś pomyśleć o tych rzepach. mowa tutaj głównie o rękawy , w pasie jest ok.
A i jeszcze jedno , obowiązkowo będziesz musiał sobie sprawić porządny kołnierz . moja odkrywa całą szyje , coś pokroju koszulki a nie na stójkę

Tobie polecam to samo.
Za 690 zł jest dobra , ładna kurtka modeki - roma. sam ją chciałem kupić ale nie było rozmiarów na sklepie. Na wstępie chciałem challengera za ok 600 zł ( 3 warstwy) a wyszłem z montaną pro za 790. jeśli chodzi o komfort jazdy między montaną zwykłą a pro to różnica jest spora. dużo cieplej było w " pro " i to było odrazu odczuwalne. Przy 5 stopniach na zewnątrz nie czuć w ogóle zimna także polecam.
I z rozmiarówką radzę uważać : ja mam 186 cm i 80 kg i montana zwykła pasowała w rozmiarze L a montana pro w XL. przy czym jak wypnę wszystko w niej i ją założę na siebie to jest trochę duża. Dlatego że mierzona na bluzę.
popatrz na coÅ› z modeki.
Ja jestem trochę zły że nie mam możliwości dużej regulacji rzep , miałby ją ktoś kto przy wzroście 186 cm ważył by powiedzmy 100 kg. Jestem za szczupły więc będę musiał coś pomyśleć o tych rzepach. mowa tutaj głównie o rękawy , w pasie jest ok.
A i jeszcze jedno , obowiązkowo będziesz musiał sobie sprawić porządny kołnierz . moja odkrywa całą szyje , coś pokroju koszulki a nie na stójkę
- Przemysl_17
- Świeżak
rozejrzyj sie za richa airstrike-normalnie stoi 800,ale wiem ze byly duze przeceny i swoja wyrwalem z 630.Naprawde bardzo dobrze wykonana,do tego wypinana membrana i podpinka,takze ze na zimne dni wpinasz wszystko,jak chlodno tylko membranke,a w lecie wypinasz wszystko i masz ladnie przewiewnie   obczaj se ja jak masz gdzie.
  obczaj se ja jak masz gdzie.
				 obczaj se ja jak masz gdzie.
  obczaj se ja jak masz gdzie.KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
			- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
Ja posiadam BUSE ANCONA
Jeździłem w niej nawet przy -3 na dworze i w zasadzie codziennie w niej do pracy jeżdżę na moto i nie czuje zimna.
Przy normalnej jeździe w temp +3st na dworze to zakladam kurtke z podpinką na samą koszulkę i zazwyczaj jest mi dość gorąco w plecy

Jeździłem w niej nawet przy -3 na dworze i w zasadzie codziennie w niej do pracy jeżdżę na moto i nie czuje zimna.
Przy normalnej jeździe w temp +3st na dworze to zakladam kurtke z podpinką na samą koszulkę i zazwyczaj jest mi dość gorąco w plecy

- 

patryk83
- Bywalec
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość