Zobacz wÄ…tek - <i>[Akcesoria Tucano Urbano]</i> Motomufki Tucano Urbano Mon
NAS Analytics TAG

[Akcesoria Tucano Urbano] Motomufki Tucano Urbano Mon

Komentarze użytkowników
_________

[Akcesoria Tucano Urbano] Motomufki Tucano Urbano Mon

Postprzez Åšcigacz » 23/11/2009, 16:48

Dyskusja na temat: Motomufki Tucano Urbano Monopole R360
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motomufki Tucano Urbano Monopole R360
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/11/2009, 16:48

Ale śmieszne :D Wielkie rękawice kuchenne<br><hr>hahaha
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/11/2009, 17:10

Komentatorzy napisał(a):Ale śmieszne :D Wielkie rękawice kuchenne<br><hr>hahaha<br>
Podejrzewam, że długo byś w nich gorącego garnka nie utrzymał. Niemniej spostrzeżenie świetne. ;)<br><hr>MichałZ
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/12/2009, 18:28

Komentatorzy napisał(a):Ale śmieszne :D Wielkie rękawice kuchenne<br><hr>hahaha<br>
Komentatorzy napisał(a):Podejrzewam, że długo byś w nich gorącego garnka nie utrzymał. Niemniej spostrzeżenie świetne. ;)<br><hr>MichałZ<br>
Witam, właśnie wpadłem na trop mufków w poszukiwaniu rękawic na zimę. Patent bardzo ciekawy, jednak zastanawia mnie kilka rzeczy:
-jak bardzo ograniczona jest swoboda ruchów, czy w jakiś sposób może wpływać na bezpieczeństwo?
-jak wygląda sprawa obsługi kierunkowskazów- to wydaje mi się dość istotne
-czy mufki pod wpływem wiatru się wyginają i naciskają na klamki- gdzieś znalazłem takie opinie

Czy autor tekstu porusza się w nich na co dzień w obecnej aurze?

No i wreszcie- czy bawić się w mufki, czy lepiej dołożyć do handbarów i dobrych rękawic ziomowych?<br><hr>Kamil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/12/2009, 14:52

Komentatorzy napisał(a):Podejrzewam, że długo byś w nich gorącego garnka nie utrzymał. Niemniej spostrzeżenie świetne. ;)<br><hr>MichałZ<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam, właśnie wpadłem na trop mufków w poszukiwaniu rękawic na zimę. Patent bardzo ciekawy, jednak zastanawia mnie kilka rzeczy:
-jak bardzo ograniczona jest swoboda ruchów, czy w jakiś sposób może wpływać na bezpieczeństwo?
-jak wygląda sprawa obsługi kierunkowskazów- to wydaje mi się dość istotne
-czy mufki pod wpływem wiatru się wyginają i naciskają na klamki- gdzieś znalazłem takie opinie

Czy autor tekstu porusza się w nich na co dzień w obecnej aurze?

No i wreszcie- czy bawić się w mufki, czy lepiej dołożyć do handbarów i dobrych rękawic ziomowych?<br><hr>Kamil<br>
Cześć, zdaje się, że odpowiedziałem już na Twoje pytania na forum: <a href="http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=42154" target="blank" class="link">http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=42154</a>

Pozdro<br><hr>MichałZ
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości

na górê