[Aktualności] Harley-Davidson sprzedaje MV Agustę
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Harley-Davidson sprzedaje MV Agustę
Dyskusja na temat: Harley-Davidson sprzedaje MV AgustÄ™
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Harley-Davidson sprzedaje MV AgustÄ™
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Harley-Davidson sprzedaje MV AgustÄ™
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
I bardzo dobrze! Mv Agusta zasługuje na coś lepszego. Mam nadzieję że znajdzie szybko nabywcę i zostanie wprowadzona nowa linia sportowych motocykli klasy 600 i być może odświeżenie 1000, choć te cały czas wyglądają aktualnie.<br><hr>Majkifranczi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli Agusta nie pojawi się w poważnych wyścigach, jeśli nie pojawi sie bardziej dostepny cenowo model klasy 600, to dalej będzie odgrzewanie starego kotleta.<br><hr>LokiKomentatorzy napisał(a):I bardzo dobrze! Mv Agusta zasługuje na coś lepszego. Mam nadzieję że znajdzie szybko nabywcę i zostanie wprowadzona nowa linia sportowych motocykli klasy 600 i być może odświeżenie 1000, choć te cały czas wyglądają aktualnie.<br><hr>Majkifranczi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moze i starego kotleta... ale za to jakiego!<br><hr>kris2kKomentatorzy napisał(a):I bardzo dobrze! Mv Agusta zasługuje na coś lepszego. Mam nadzieję że znajdzie szybko nabywcę i zostanie wprowadzona nowa linia sportowych motocykli klasy 600 i być może odświeżenie 1000, choć te cały czas wyglądają aktualnie.<br><hr>Majkifranczi<br>Komentatorzy napisał(a):Jeśli Agusta nie pojawi się w poważnych wyścigach, jeśli nie pojawi sie bardziej dostepny cenowo model klasy 600, to dalej będzie odgrzewanie starego kotleta.<br><hr>Loki<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mv Agusta jest i była kwintesencja włoskiego stylu połaczonego z osiągami! uważam iż aktualne ceny Mv agusty porównujac np do Ducati są itak niskie.. i bardzo dobrze ze Harley chce ja sprzedac! moze jakis konkretny inwestor sfinansuje projekty Mv Agusty i bedzie widoczny rozwój marki...<br><hr>Ghost
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale to jest w ciagu dalszym kotlet z najwyższej półki, nieosiągalnej dla większości. I mam nadzieję, że nigdy nie zacznie produkować "dostepnych cenowo modeli klasy 600" dla dzieci. Bo inaczej stałaby się kolejnym gniotem, który w ciągu 1 sezonu zostałby zatopiony przez japońską konkurencję, która specjalizuje się w takich "dostepnych cenowo"Komentatorzy napisał(a):I bardzo dobrze! Mv Agusta zasługuje na coś lepszego. Mam nadzieję że znajdzie szybko nabywcę i zostanie wprowadzona nowa linia sportowych motocykli klasy 600 i być może odświeżenie 1000, choć te cały czas wyglądają aktualnie.<br><hr>Majkifranczi<br>Komentatorzy napisał(a):Jeśli Agusta nie pojawi się w poważnych wyścigach, jeśli nie pojawi sie bardziej dostepny cenowo model klasy 600, to dalej będzie odgrzewanie starego kotleta.<br><hr>Loki<br>
MV to nie jest i mam nadzieję nigdy ni bedzie popularna maszyna - tylko "motocykl marzeń". <br><hr>potas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości