skrzynia rx'a
• Strona 1 z 1
skrzynia rx'a
witam
czy mozna do tego moto jeszcze kupic skrzynie
http://www.allegro.pl/item760919589_apr ... tanio.html
bo tu nie ma jeszcze chyba am'ki
A moze podejdzie od innej apki, tylko jakiej
prosze o pomoc
czy mozna do tego moto jeszcze kupic skrzynie
http://www.allegro.pl/item760919589_apr ... tanio.html
bo tu nie ma jeszcze chyba am'ki
A moze podejdzie od innej apki, tylko jakiej
prosze o pomoc
- swirus2007
- Stały bywalec
Hehehe... Aprilka po mnie jest
Śmigałem nią, aż skrzynia się sypneła... Słuchaj tam jest silnik z tego co pamiętam 4biegowy chłodzony cieczą... Silnik to oryginalnie 50ccm z zestawem tuningowym na pojemność 80ccm Wał oki Cylinder z tłokiem też jeszcze polata. Śmigało to 100km/h... Ogólnie stan jest do wyprowadzenia... Jak to jeszcze miałem to miałem kupić silnik drugi za 1000zeta a ten sprzedać na graty (sprawdz sam ile kosztują kartery, wał itd...) Albo dać w rozliczeniu... Zadzwoń do młodego (sprzedaje to mój brat) i pogadaj z nim, że pisałeś na ścigaczu z Mikołajem i żeby zapytał Przemka (jego szefa, sprzedaje różne graty do aprili, hondy i innych segmentu 50-250 2T), ile by chciał dopłaty do drugiego silnika... Młody tego nie składa bo on się nie tyka sprzętów na których nie przycina co najmniej tysiaka
... Sprzedaje to przyjacielsko... On zajmuje się zawodowo i prywatnie naprawą zarówno 50-125 jak i większych... Elektryka jest oki, choć aku trzeba by kupić już... Zwieszenie i rama oki... 100% prosty, nie był po żadnym wypadku... Z przodu tarcza z tyłu też, hamulce oki... Dozownik gra... Obrotomierz sprawny, prędkościomierz - uszkodzona linka, ślimak i zegar oki... Z oświetlenia, przednia lampa jest oryginał sprawna, kierunki oryginalne sprawne, tylna lampa, brak klosza, poza tym sprawna (mój pomysł był taki, że można by zastosować lampkę przeciwmgielnych od malucha [mierzone było i pasowała by elegancko], ale można też poszukać klosza)... Na tylny błotnik młody chyba ma jeszcze (ja miałem, ale następny właściciel zdemontował jak wszystko malował i później nie zakładał) bagażniczek taki pod kuferek... Tylna opona jest szosowa, bo nie śmigane było zbytnio w terenie, to nie inwestowałem w kostki, dętki oki... Zadzoń do młodego to jak obada to ci powie jaki tam silnik grał dokładnie...
Planowałem później zakładać do tego silnik od jakiejś WSKi, czy ETZ 150ki, ale kupiłem GSX600F i odpuściłem... Sprzedałem dalej, gość wyremontował ramę (pomalował, nasmarował etc), ale nie dokończył sprzęta... Myśle, że za tą kasę warto to wessać, bo dołożysz max 500zeta i masz fajny sprzęcik do latania za 1700zeta... W cenie Simaka... Ja myśle, że warto, a nie mam w tym żadnego interesu, bo moto jest teraz osoby, którą znam tylko z widzenia, a młody to sprzedaje, bo tamten bierze od niego 900RR

Planowałem później zakładać do tego silnik od jakiejś WSKi, czy ETZ 150ki, ale kupiłem GSX600F i odpuściłem... Sprzedałem dalej, gość wyremontował ramę (pomalował, nasmarował etc), ale nie dokończył sprzęta... Myśle, że za tą kasę warto to wessać, bo dołożysz max 500zeta i masz fajny sprzęcik do latania za 1700zeta... W cenie Simaka... Ja myśle, że warto, a nie mam w tym żadnego interesu, bo moto jest teraz osoby, którą znam tylko z widzenia, a młody to sprzedaje, bo tamten bierze od niego 900RR
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
- swirus2007
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 18 gości