Kolektor od jajka do czajnika - 4w1 DIY
• Strona 1 z 1
Kolektor od jajka do czajnika - 4w1 DIY
Jako, że mam kombinowane kolektory (Przy ostrym nurkowaniu, koło obciera o jedno z kolanek
Przez co potrafi niemiło szarpnąć kierownicą, albo nawet ją zblokować do odpuszczenia hampla
) Postanowiłem coś pomodzić. Jak dowiedziałem się od brata Suzuki GSX600F na jednym przelocie chodzi o niebo lepiej niż na fabrycznych dziurawionych.
Jako, że jajko ma jeden wydech, a ten sam silnik, pomyślałem, że może kolektor wydechowy pasowałby do imbryka... Czy ktoś słyszał coś o takiej modyfikacji?? Czę będzie to pasować??

Jako, że jajko ma jeden wydech, a ten sam silnik, pomyślałem, że może kolektor wydechowy pasowałby do imbryka... Czy ktoś słyszał coś o takiej modyfikacji?? Czę będzie to pasować??
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
bardziej niż nad kominem zastanawiam się dlaczego tak się u ciebie dzieje? jeżeli wszystko sprawne to nie ma prawa się tak dziać że koło blokuje ci się o kolektor....sprawdź stan oleju, uszczelniaczy, może progresywne Wirthy? może coś kombinowane przy główce ramy? bo coś na pewno jest nie tak....
-
zomodj - Świeżak
No pokombinowany jest kolektor... Coś tam było chyba przerdzewiałe i pospawali to krzywo... olej i uszczelniacze wymienie i tak, bo jak w 89roku są suche lagi to musi oznaczać jedno
Brak oleju 

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
kolektory powinny pasowac bo to ten sam silnik tylko czy rama pozostala nie zmieniona
zreszta sciagnij sobie serwisowke tam bede roznice ewentualne ale mi sie zdaje ze glownie to sie buda różnią
zreszta sciagnij sobie serwisowke tam bede roznice ewentualne ale mi sie zdaje ze glownie to sie buda różnią
Tl 1000r
Pieprze raperów psełdo gangsterów
prawdziwym wyzwaniem jest zakręt
Pieprze raperów psełdo gangsterów
prawdziwym wyzwaniem jest zakręt
-
Artur 666 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 18 gości