Zbroja
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2

Zbroja
konkretnie chodzi mi o to czy zbroja moze zastapic kurtke motocyklowa jesli da sie pod nia nosic zwykla kurtke oczywiscie dobrze dopasowana materialowÄ…, bo mam w planach kupno kurtki skorzanej na motor takiej dosc solidnej aczkolwiek zrobie to dopiero jesienia, a teraz myslalem czy nie kupic wlasnie zbroji ktora i tak i tak sie przyda np w gorace dni itp.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- sebaman
- Świeżak
BIGAluś napisał(a):Wiem, że są zbroje do off-road'u, ale o tych na street nie słyszałem... Masz jakieś na oku?
tzn. nie słyszalem o zbroji na street, ale czesto widuje ludzi na miescie wlasnie w zbrojach, chcialbym taka dosc'' delikatna'' aby nie wygladac w niej jak napastnik footbalowy
- sebaman
- Świeżak
Sama zbroja przy szlifie nie da Ci ochrony, po za tym w zbroi się i tak będziesz się pocić, kup sobie lepiej kurtkę letnią.

- Demotywatrrro
- Świeżak
taki temat już był. zbroja jest ok, ale chroni tylko przed uderzeniami. nie zapewnia ochrony przed szlifem, w efekcie czego bądź co bądź delikatna siatka nie utrzyma ochraniaczy na swoim miejscu i może być kuku.

- 

SQ
- Mieszkaniec forum
Podczas szlifu ta zbroja moze Ci sie poprostu rozpaść
SORY ZA POST POD POSTEM (PO NAPISANIU PIERWSZEGO NIE POJAWIL SIE WIEC NAPISALEM DRUGI) TERA WIDZE ZE SA OBYDWA.....
i po problemie YZF

SORY ZA POST POD POSTEM (PO NAPISANIU PIERWSZEGO NIE POJAWIL SIE WIEC NAPISALEM DRUGI) TERA WIDZE ZE SA OBYDWA.....
i po problemie YZF
Ostatnio edytowano 5/7/2009, 15:16 przez wojtasmazi1, łącznie edytowano 1 raz

Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
			- 

wojtasmazi1
- Stały bywalec
http://www.allegro.pl/item670718772_zbr ... h_r_l.html
tu masz to samo tylko 100zł taniej
wszystko cacy tylko ochraniacz pleców nie ma wentylacji współczuję w upalne dni
				tu masz to samo tylko 100zł taniej
wszystko cacy tylko ochraniacz pleców nie ma wentylacji współczuję w upalne dni
Suzuki GSR600A
			- 

Mateusz D
- Świeżak
Mi po głowie ciągle chodzi taki patent, aby kupić dobrą zbroje, np Jakceta albo Bionic-a a na to zakładać słabą skórę, np. Tschula. Przy szlifie nawet na kombi Dainese za 11tyś będzie widać ślady i jest problem, a tak? 500zł nie boli tak jak np. 2tyś (sama kurtka)

- Konig
- Świeżak
- 

SQ
- Mieszkaniec forum
g$wno prawda, chroni przed wszystkimDemotywatrrro napisał(a):Sama zbroja przy szlifie nie da Ci ochrony, po za tym w zbroi się i tak będziesz się pocić, kup sobie lepiej kurtkę letnią.
 tylko jak kupisz zbroje za 500 zeta to oczywiście że ci sie rozleci, natomiast jak kupisz za 1500 to ci tyłek ochroni, skąd wiem bo mam w salonie zbroje dainese po szliwach i żadna sie nie popruła i żadna nie przemieściła ochraniaczy, aczykolwiek zawsze proponuje na zbroje założyć zwykła kurtkę tekstylną motocyklową i będzie git
  tylko jak kupisz zbroje za 500 zeta to oczywiście że ci sie rozleci, natomiast jak kupisz za 1500 to ci tyłek ochroni, skąd wiem bo mam w salonie zbroje dainese po szliwach i żadna sie nie popruła i żadna nie przemieściła ochraniaczy, aczykolwiek zawsze proponuje na zbroje założyć zwykła kurtkę tekstylną motocyklową i będzie gitAGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
			ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
- 

kosta
- VIP Åšcigacz.pl
Re: Zbroja
sebaman napisał(a):konkretnie chodzi mi o to czy zbroja moze zastapic kurtke motocyklowa jesli da sie pod nia nosic zwykla kurtke oczywiscie dobrze dopasowana materialową, bo mam w planach kupno kurtki skorzanej na motor takiej dosc solidnej aczkolwiek zrobie to dopiero jesienia, a teraz myslalem czy nie kupic wlasnie zbroji ktora i tak i tak sie przyda np w gorace dni itp.
Pozdrawiam
Jesli nie chcesz wygladac jak napastnik amerykanskiego futbolu, to najlepiej popatrz na siatkowe letnie kurtki motocylkowe.
Na przyklad taka kurtke hein-gericke:

Na ramionach skora, z przodu wentylacja. Kilka firm robi podobne modele. Na lato i do jazdy miejskiej w sam raz.
one wheel ahead of the grim reaper
			- xckarlos
- Świeżak
- 

SQ
- Mieszkaniec forum
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2

Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość