Problemy z wyskakujÄ…cymi biegami. Honda NSR. Pytanie
• Strona 1 z 1
Problemy z wyskakujÄ…cymi biegami. Honda NSR. Pytanie
Witam
Mam taki problem. Na wyższe biegi wskakuje świetnie, ale jak CZASAMI zrzucam z góry na dół to mi zacina bieg już nawet na 5tce lub 4ce i już do samego dołu muszę puszczać delikatnie sprzęgło i potem wciskać bieg żeby coś w skrzyni przeskoczyło i mógłbym zmienić go na np 1
Rozumiem skrzynia zepsuta. Możecie powiedzieć mi co trzeba konkretnie wymienić i ile mniej więcej może to kosztować ?
pozdrawiam, Paweł
Mam taki problem. Na wyższe biegi wskakuje świetnie, ale jak CZASAMI zrzucam z góry na dół to mi zacina bieg już nawet na 5tce lub 4ce i już do samego dołu muszę puszczać delikatnie sprzęgło i potem wciskać bieg żeby coś w skrzyni przeskoczyło i mógłbym zmienić go na np 1

Rozumiem skrzynia zepsuta. Możecie powiedzieć mi co trzeba konkretnie wymienić i ile mniej więcej może to kosztować ?
pozdrawiam, Paweł
- PawulonVBK
- Świeżak
Jeśli zrzucasz biegi w miejscu ( po zatrzymaniu sie ) to normalne ze nie chcą Ci wskakiwac, ale jeśli robisz to tak jak należy to pewnie problem jest w wodzikach, allegro.pl sie kłania ;)
- bochen_team
- Świeżak
tzn. problem ten mam i podczas jazdy i podczas postoju np na światłach.
To tylko wina wodzików? Ma to jakąś inną nazwę jeszcze?Bo do NSR nic nie znalazłem na allegro
To tylko wina wodzików? Ma to jakąś inną nazwę jeszcze?Bo do NSR nic nie znalazłem na allegro
- PawulonVBK
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości