Podnoszenie zadupka? ZZR
• Strona 1 z 1
Podnoszenie zadupka? ZZR
Witam,
w moim starym ZZR denerwuje mnie nieco zadupek, ktory jest stanowaczo za nisko położony. Nie chcę efektu "podniesionego zadupka ze "streetfighterów z allegro", gdzie siedzi się chyba na zbiorniku. Zależy mi na podniesieniu go o jakieś 5-10cm, całego tyłu. Czy trzeba by robić jakąś tuleję dystansową do amortyzatora? Ma ktoś jakiś pomysł?
Pozdrawiam
w moim starym ZZR denerwuje mnie nieco zadupek, ktory jest stanowaczo za nisko położony. Nie chcę efektu "podniesionego zadupka ze "streetfighterów z allegro", gdzie siedzi się chyba na zbiorniku. Zależy mi na podniesieniu go o jakieś 5-10cm, całego tyłu. Czy trzeba by robić jakąś tuleję dystansową do amortyzatora? Ma ktoś jakiś pomysł?
Pozdrawiam
ZZR 600
- Rocks
- Świeżak
-
elco - Moderator
KIT podnoszący do ZZR600 (otwórz link)
Kit z Niemiec wysyłka jest do Unii Europejskiej.
Płatność za pomocą PayPal'a.
Wyjdzie Cię taniej niż w Polsce.
Tu masz adres do Polskiego sklepu:
sklep polski Jack Up Kit (otwórz link)
Podniesie Ci go może z 3,5-4cm do góry. Jednocześnie trochę rozstaw kół powinien się skrócić. To są bowiem dźwignie zawieszania. Nie wiem czemu to jest w tuningu optycznym. Zawsze możesz podnieść moto na sprężynie ,ale wtedy go utwardzisz.
Kit z Niemiec wysyłka jest do Unii Europejskiej.
Płatność za pomocą PayPal'a.
Wyjdzie Cię taniej niż w Polsce.
Tu masz adres do Polskiego sklepu:
sklep polski Jack Up Kit (otwórz link)
Podniesie Ci go może z 3,5-4cm do góry. Jednocześnie trochę rozstaw kół powinien się skrócić. To są bowiem dźwignie zawieszania. Nie wiem czemu to jest w tuningu optycznym. Zawsze możesz podnieść moto na sprężynie ,ale wtedy go utwardzisz.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
osobiscie nie znam firm w Polsce zajmujacych sie takimi rzeczami. Mysle, ze wiekszego problemu z zamowieniem tego z Niemiec nie bedzie.
Moj link odnosi sie do ZZR 1400
Kolega podal Ci link do ZZR 600
Moj link odnosi sie do ZZR 1400
Kolega podal Ci link do ZZR 600
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości