Zobacz wątek - honda f4 zgasła
NAS Analytics TAG

honda f4 zgasła

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

honda f4 zgasła

Postprzez reeich » 19/5/2009, 14:21

kolejny problem dziś byłem troche posmigac i po przejechaniu jakichs 30km motocykl zacza przerywać miałem takie odczucie jak by kolejno przestawał chodzić na poszczególnych cylindrach ! i po jakichś 500m zgasł i nie chciał zapalić kolejne proby nie przyniosły efektu dopiero odczekałem jakies 5min i normalnie zapalił i dojechałem do domu bez zadnych problemow ma kto pomysł co moglo byc przyczyna z gory dziekuje za pomoc
reeich
Świeżak

Postprzez piotrekxx » 19/5/2009, 18:04

Jak dlanie wyglada na to ze sie zapowietrzył jakims cudem ale nie jestem pewien
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
piotrekxx
Świeżak

Postprzez elco » 19/5/2009, 19:20

piotrekxx napisał(a):Jak dlanie wyglada na to ze sie zapowietrzył jakims cudem ale nie jestem pewien

co sie zapowietrzyl ? kierowca ?

Kiedy ostatni raz robiles przeglad ?
Byc moze byl to jakis nieszczesliwy przypadek, ktorego przyczyn moze byc cala masa. Odpal motocykl jutro i sprawdz czy sytuacja sie powtorzy. Na razie nie ma co panikowac.
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez piotrekxx » 19/5/2009, 19:43

chodziło mi o motocykl bo tez tak miałem i sie tylko ze umnie nie odpalił a stało sie to ze ta pompka co zamyka dopływ paliwa jak sie wyłaczy moto sie zapchała
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
piotrekxx
Świeżak

Postprzez reeich » 19/5/2009, 20:39

elcommendante przegląd był robiony w marcu! chodzi normalnie nie ma zadnych problemow a stało mi sie to w niedziele dziś normalnie latalem i jest wszystko ok!piotrekxx moze masz cos racji z tym zapowietrzeniem bo odpalil mi po sprawdzeniu ilości paliwa w zbiorniku.
reeich
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê