[Aktualności] Debile na motocyklach - ciąg dalszy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
pytanie do motocyklistów: czy wy macie dziewczyny? bo wygląda na to, że tylko z facetami i cały czas się swoimi "ptakami" bawicie<br><hr>studentka_t
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
weź sie lecz lasko. <br><hr>lolKomentatorzy napisał(a):pytanie do motocyklistów: czy wy macie dziewczyny? bo wygląda na to, że tylko z facetami i cały czas się swoimi "ptakami" bawicie<br><hr>studentka_t<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pewnie marzysz zeby sie pobawic takim ptakiemKomentatorzy napisał(a):pytanie do motocyklistów: czy wy macie dziewczyny? bo wygląda na to, że tylko z facetami i cały czas się swoimi "ptakami" bawicie<br><hr>studentka_t<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie mam dziewczyny mam żonę. A ty czym sie bawisz?<br><hr>jasny gwintKomentatorzy napisał(a):pytanie do motocyklistów: czy wy macie dziewczyny? bo wygląda na to, że tylko z facetami i cały czas się swoimi "ptakami" bawicie<br><hr>studentka_t<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moim zdaniem w wiekszosci Ci bez prawka staraja sie unikac lamania przepisow no ale nie rozumiem po co uciekaja to tylko pogarsza cala sytuacje- to sa wlasnie idioci- ci ktorzy uciekaja. Gdyby nie uciekali to by nie dochodzilo do niebezpiecznych sytuacji. Sam nie mam prawka (jeszcze) ale znam sie na przepisach i staram sie ich nie lamac no oprocz ograniczenia predkosciKomentatorzy napisał(a):Po prostu idiota, co tu komentować. Pały powinny zrobić mu w lochu pompki na suficie, a moto skonfiskować i zlicytować. Niektórych można tylko lać batem bo i inaczej nic nie dociera.<br><hr>Gołąb<br>Komentatorzy napisał(a):nie no ludzie ja tam rozumiem ze gdzies sie spieszyl albo chcial posmigac sobie ale ze bez prawka ??? idiota zreszta nie powinien byl uciekac 20 letnią maszyna z podkreconym silnikiem o pojemnosci 125 ccm bo gsx-r1 czy hayabusa albo ducati 999 to nawet nie wiedzieli by ci z drogówki czy to na ścigaczu poleciał czy F-16<br><hr>sledz<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości