[relacje] Ogólnopolskie Otwarcie Sezonu...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
i ja właśnie byłem w Częstochowie i jestem z tego powodu bardzo dumny, było pieknie, mili ludzie i nie musiałem dorabiać żadnego cwaniaka, jestem warszawiakiem z dziada pradziada i jest mi wstyd za to, że takie święta są przerabiane przez bandę chciwych cwaniaków w plastikowe wiejące komercją festynyKomentatorzy napisał(a):a w Częstochowie to nie było ogólnopolskie rozpoczęcie?to ile tych rozpoczęc?wydaje mi się że w warszawie było warszawskie,bo do Częstochowy cała Polska się zjechała<br><hr>fajerstarter<br>
pozdrawiam wszystkich prawdziwych motocyklistów<br><hr>cb1000r
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
prawdziwe ogólnopolskie otwarcie sezonu odbyło się w Częstochowie
te 3 tys. ma się nijak do 20 tys. które było pod jasną górą, można powiedzieć, że to otwarcie było miedzynarodowe, byli tam węgrzy, czesi i słowacy
zdecydowałem się na podróż do częstochowy (pomimo, że mam nakeda) tylko z tego powodu iż wiedziałem, że w wawie będzie to jedynie festyn wiejący komercją, za którym stoi banda cwaniaków, która się jedynie chce dorobić na mojej pasji, zatem wolałem wydać 10 razy więcej po to tylko by mieć frajdę i bym tylko ja mógł z tego czerpać frajdę
pzdr<br><hr>cb1000r
te 3 tys. ma się nijak do 20 tys. które było pod jasną górą, można powiedzieć, że to otwarcie było miedzynarodowe, byli tam węgrzy, czesi i słowacy
zdecydowałem się na podróż do częstochowy (pomimo, że mam nakeda) tylko z tego powodu iż wiedziałem, że w wawie będzie to jedynie festyn wiejący komercją, za którym stoi banda cwaniaków, która się jedynie chce dorobić na mojej pasji, zatem wolałem wydać 10 razy więcej po to tylko by mieć frajdę i bym tylko ja mógł z tego czerpać frajdę
pzdr<br><hr>cb1000r
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
20 złotych, to zwykłe zdzierstwo !!! Ze strony organizatora nic za te pieniądze nie zostało dostarczone. Widowiska dostarczyli sami motocykliści, którzy też słono za wjazd musieli zapłacić.
I tu nasuwa się pytanie, czy takie spotkania nie mogą być organizowane bez "krwiopijcy" pośrednika ???<br><hr>Ted
I tu nasuwa się pytanie, czy takie spotkania nie mogą być organizowane bez "krwiopijcy" pośrednika ???<br><hr>Ted
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja rowniez zaczolem sezon 2 miechy temu i nie wydaje mi sie ze zaczolem za wczesnie, tylko starym dziadka tak sie pewnie wydaje:D<br><hr>Kamil00
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Prawdziwe otwarcie to było w Częstochowie liczba 30000 motocykli powala na kolana.Ten kto był wie o czym mówię <br><hr>bob budowniczy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co to za otwarcie sezonu gdzie trzeba kupić wejściówkę za 20pln?w Częstochowie jest za darmo ,w tym roku było 30000 motocykli a w stolicy marne 3000 wow<br><hr>tomekk7011
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
popieram cie w 100 procentach .trzeba zadać pytanie ilu z tych organizatorów to warszawiacy ido tego motocykliści<br><hr>fazerKomentatorzy napisał(a):a w Częstochowie to nie było ogólnopolskie rozpoczęcie?to ile tych rozpoczęc?wydaje mi się że w warszawie było warszawskie,bo do Częstochowy cała Polska się zjechała<br><hr>fajerstarter<br>Komentatorzy napisał(a):i ja właśnie byłem w Częstochowie i jestem z tego powodu bardzo dumny, było pieknie, mili ludzie i nie musiałem dorabiać żadnego cwaniaka, jestem warszawiakiem z dziada pradziada i jest mi wstyd za to, że takie święta są przerabiane przez bandę chciwych cwaniaków w plastikowe wiejące komercją festyny
pozdrawiam wszystkich prawdziwych motocyklistów<br><hr>cb1000r<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości