Kierunki nie palą po wlączeniu świateł.
• Strona 1 z 1
Kierunki nie palą po wlączeniu świateł.
Zauwazyłem dzis taki problem. Kiedy tylko przekrece kluczyk bez zapalania silnika to kierunki sie tylko palą ( nie mrugają ). Odpale silnik na wyłączonych swiatłach to kierunki normalnie mrugają, włącze swiatla to migacze sie tylko leciutko jażą i nie mrugają... Co z tym zrobic, ma ktos jakis pomysł?
-
Dominik_YZF - Bywalec
-
Dominik_YZF - Bywalec
-
Dominik_YZF - Bywalec
Ja nie jestem pewny co moze byc przyczyna. Wymienianie elementow bez dokladnego zdiagnozowania przyczyny nie jest madrym pomyslem.
Musialbys sie zoorientowac ile kosztuje przerywacz nowy/uzywany. Jezeli nie jest to duzy koszt to mozna sprobowac. W przeciwnym wypadku lepiej zglosic sie z tym do warsztatu i nie wydawac niepotrzebnie pieniedzy.
Musialbys sie zoorientowac ile kosztuje przerywacz nowy/uzywany. Jezeli nie jest to duzy koszt to mozna sprobowac. W przeciwnym wypadku lepiej zglosic sie z tym do warsztatu i nie wydawac niepotrzebnie pieniedzy.
Ostatnio edytowano 9/4/2009, 21:21 przez elco, łącznie edytowano 1 raz
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Pokombinuje przez weekend. Jak nic nie poradze, to podjade do mechaniora. Dzięki
Edit:
Ale bezsens, poszedlem dzisiaj pobawic sie z tymi kierunkami, a one normalnie działają, moze cos ostatnio zamokło i to była przyczyna, tak czy inaczej problem ( chyba ) rozwiązany.
Edit:
Ale bezsens, poszedlem dzisiaj pobawic sie z tymi kierunkami, a one normalnie działają, moze cos ostatnio zamokło i to była przyczyna, tak czy inaczej problem ( chyba ) rozwiązany.
-
Dominik_YZF - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości