Chorwacja przyszły rok
			 • Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4

Witam  
Też z kumplem wybieramy sie na dwa sprzęty w tamte strony Namiot oczywiście obowiązkowy... pełny survival
 Namiot oczywiście obowiązkowy... pełny survival  Myśle, że optymalny termin to będzie sierpień bo wcześniej tak czy siak nie będzie fundusza... Ponawiam pytanie dotyczące winiet i opłat za autostrady w takich krajach jak Słowenia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina czy Węgry.
 Myśle, że optymalny termin to będzie sierpień bo wcześniej tak czy siak nie będzie fundusza... Ponawiam pytanie dotyczące winiet i opłat za autostrady w takich krajach jak Słowenia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina czy Węgry.

Też z kumplem wybieramy sie na dwa sprzęty w tamte strony
 Namiot oczywiście obowiązkowy... pełny survival
 Namiot oczywiście obowiązkowy... pełny survival  Myśle, że optymalny termin to będzie sierpień bo wcześniej tak czy siak nie będzie fundusza... Ponawiam pytanie dotyczące winiet i opłat za autostrady w takich krajach jak Słowenia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina czy Węgry.
 Myśle, że optymalny termin to będzie sierpień bo wcześniej tak czy siak nie będzie fundusza... Ponawiam pytanie dotyczące winiet i opłat za autostrady w takich krajach jak Słowenia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina czy Węgry.- 

Luku
- Świeżak
Ale nudzicie o te winiety... Chyba Wam sie szukać nie chce...
TUTAJ WSZYSTKO O WINIETACH (otwórz link)
Od niedawna jestem motonitką - będę ujeżdżać moto w Chorwacji.
A wszelkie swoje spostrzeżenia i przydatne informacje będę zamieszczać tutaj - zapraszam! (otwórz link)
Tam możecie też zadawać pytania 
Na zachętę jeszcze filmik Chorwacja na Virago (otwórz link)

TUTAJ WSZYSTKO O WINIETACH (otwórz link)
Od niedawna jestem motonitką - będę ujeżdżać moto w Chorwacji.
A wszelkie swoje spostrzeżenia i przydatne informacje będę zamieszczać tutaj - zapraszam! (otwórz link)
Tam możecie też zadawać pytania

Na zachętę jeszcze filmik Chorwacja na Virago (otwórz link)
- Plumek
- Świeżak
Kurcze, miałem w te wakacje jechać do Chorw z dziewczyną autkiem, ale z powodów osobistych razem nie pojedzemy. Kusi mnie żeby spróbować motocyklem, ale z kolei boję się że moja kawka nie da rady. Widzę że parę osób będzie leciało i to w dodatku w terminie kiedy zarezerwowałem sobie urlop. Niestety nie mam żadnych kufrów, a moja prędkość przelotowa to koło 120km/h, więc za ścigami nie nadążę. No i trzeba by zainwestować w coś do bagażu. Niestety jest szansa że raczej się nie uda... może w przyszłym roku. może będzie już mocniejsze moto.

- niesiob
- Świeżak
			 • Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4

Powrót do Turystyka motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości