[AktualnoÅ›ci] Tor PoznaÅ„ – motocykliÅ›ci...
• Strona 1 z 1
[AktualnoÅ›ci] Tor PoznaÅ„ – motocykliÅ›ci...
Dyskusja na temat: Tor PoznaÅ„ – motocykliÅ›ci niezagrożeni?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tor PoznaÅ„ – motocykliÅ›ci niezagrożeni?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tor PoznaÅ„ – motocykliÅ›ci niezagrożeni?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
no tak tylko jesli załozymy seryjne tłumiki do sportowego układu i na dodatek do programu silnika który ustawiało sie godzinami na hamowni za gruba kase to już nie mozna sobie potrenowac .... wiem marudze ale az mnie skreca od tych norm hałasu :/ <br><hr>racer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie marudzisz, to poprostu patologia i tyle. Tor WYSCIGOWY z limitem hałasu... i wszedzie te jeb.... mochery. Wszystko wiecznie przeszkadza, najlepiej zebysmy mieszkali w jaskiniach. Ja pier... czy nie moze byc normalniej jakos. A ch... kogo obchodzi to ze mieszkanca nagle przeszkadza było nie budowac sie obok toru.<br><hr>zxKomentatorzy napisał(a):no tak tylko jesli załozymy seryjne tłumiki do sportowego układu i na dodatek do programu silnika który ustawiało sie godzinami na hamowni za gruba kase to już nie mozna sobie potrenowac .... wiem marudze ale az mnie skreca od tych norm hałasu :/ <br><hr>racer <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Marudzisz. Ten ustawiany godzinami program sprawi niby ze pojedziesz szybciej?;) Trenowac masz przede wszystkim wlasne umiejetnosci a nie trenowac sportowy tlumik:)<br><hr>LokiKomentatorzy napisał(a):no tak tylko jesli załozymy seryjne tłumiki do sportowego układu i na dodatek do programu silnika który ustawiało sie godzinami na hamowni za gruba kase to już nie mozna sobie potrenowac .... wiem marudze ale az mnie skreca od tych norm hałasu :/ <br><hr>racer <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
treningi zaczynaja sie od 15 wiec o tej godzine raczej normalniludzie sa w pracy...smiech i kpina ciekawe czy samoloty przelatujace srodkiem przezmierowa im nie przeszkadzaja pojebani ludzie po**** automobil klub wydaje mi sie ze to teren prywatny a raczej nalezacy do automobil klubu wiec nie rozumiem w czym problem?<br><hr>RUFI-k6
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi.
Pytanie tylko kto na tym zyska?<br><hr>Invincible
Pytanie tylko kto na tym zyska?<br><hr>Invincible
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czylli wszyscy co przychodzą na treningi o 15 to nienormalni taaaaa?<br><hr>lorentzKomentatorzy napisał(a):treningi zaczynaja sie od 15 wiec o tej godzine raczej normalniludzie sa w pracy...smiech i kpina ciekawe czy samoloty przelatujace srodkiem przezmierowa im nie przeszkadzaja pojebani ludzie po**** automobil klub wydaje mi sie ze to teren prywatny a raczej nalezacy do automobil klubu wiec nie rozumiem w czym problem?<br><hr>RUFI-k6<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
...nawieźć gnoju i zaorać ten tor, żeby nawet giełdy nie było, lotnisko też w kosmos wyp*******ć, a Poznań przenieść nad morze albo w gry a przeźmierowo obsadzić lasem i zającom tłumiki na d**y pozakładać żeby zbyt głośnych bączków nie puszczały
))<br><hr>szkoda słów

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości