Jak zwiększyć lub odblokować xt 125x lub Ybr 125
			 • Strona 1 z 1

Jak zwiększyć lub odblokować xt 125x lub Ybr 125
Pare tygodni temu przywiozłem z Angli xt125x.Gdy ja złożyłem ponieważ była rozbita..Jechałem na jazde próbną..I sie zawiodłem motocykl jechał  v- max to był 95km/h i więcej nie umiał a obrotów miał 7600-7400..Czy to jest normalne.?
  v- max to był 95km/h i więcej nie umiał a obrotów miał 7600-7400..Czy to jest normalne.?  ? bo wątpie żeby tak jeździły.
 ? bo wątpie żeby tak jeździły.  Wiecie jak zwiększyć lub odblokowac ten motocykl to prosze piszcie coś..
 Wiecie jak zwiększyć lub odblokowac ten motocykl to prosze piszcie coś..

v- max to był 95km/h i więcej nie umiał a obrotów miał 7600-7400..Czy to jest normalne.?
  v- max to był 95km/h i więcej nie umiał a obrotów miał 7600-7400..Czy to jest normalne.?  ? bo wątpie żeby tak jeździły.
 ? bo wątpie żeby tak jeździły.  Wiecie jak zwiększyć lub odblokowac ten motocykl to prosze piszcie coś..
 Wiecie jak zwiększyć lub odblokowac ten motocykl to prosze piszcie coś..- maciox125xtx
- Świeżak
- 

zadzior
- Stały bywalec
- 

skwy
- VIP Åšcigacz.pl
Dzx. ale ja myśle że dam sobie rade w warunkach domowych hehe..
 ale ja myśle że dam sobie rade w warunkach domowych hehe.. może da tak iglica moze nie potobno nowsze motocykle właśnie są blokowane na iglicy.. daje sie mniejsze..Dam większą zobaczymy..Dzx
 może da tak iglica moze nie potobno nowsze motocykle właśnie są blokowane na iglicy.. daje sie mniejsze..Dam większą zobaczymy..Dzx

ale ja myśle że dam sobie rade w warunkach domowych hehe..
 ale ja myśle że dam sobie rade w warunkach domowych hehe.. może da tak iglica moze nie potobno nowsze motocykle właśnie są blokowane na iglicy.. daje sie mniejsze..Dam większą zobaczymy..Dzx
 może da tak iglica moze nie potobno nowsze motocykle właśnie są blokowane na iglicy.. daje sie mniejsze..Dam większą zobaczymy..Dzx- maciox125xtx
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości