[Aktualności] I Ogólnopolska Wystawa Motocykli i...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] I Ogólnopolska Wystawa Motocykli i...
Dyskusja na temat: I Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów – 13-15 luty 2009 roku!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
I Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów – 13-15 luty 2009 roku!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
I Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów – 13-15 luty 2009 roku!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
moglibyscie jeszcze napisac w jakim miescie odbedzie sie ta wystawa, bo nie kazdy sie domysli<br><hr>Wojtas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chodzi dokładnie o Warszawę. Publikacja pochodzi od organizatora targów, ale całkiem słuszna uwagaKomentatorzy napisał(a):moglibyscie jeszcze napisac w jakim miescie odbedzie sie ta wystawa, bo nie kazdy sie domysli<br><hr>Wojtas<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie przeczytałem tego pseudo artukułu do końca z takiego to powodu, że jest on fatalnie skonstruowany i przeraźliwie męczący. Przyłączam się również do wypowiedzi kolegi, który zwrócił uwagę na brak podstawowej informacj tzn w jakim mieście odbywają się targi. Chyba osioł który wypłodził ten nędzny tekst sądzi, że warszawa jest pępkiem świata! Tytułem wyjaśnienia sam mieszkam w Warszawie i pisząc taki tekst o charakterze informacyjnym nie potraktował bym informacji o miejscu w którym odbywa się impreza jako oczywistej oczywistości.. Droga redakcjo przez wielkie R szanownego portalu ścigacz.pl błagam was - nie idźcie tą drogą i nie pozwalajcie byle matołom publikować tekstów na waszych łamach. Licznych pseudo dziennikarskich materiałów, które zamieszczacie nie sposób przeczytać właśnie dlatego, że są koślawo skonstruowane.<br><hr>moto recenzent - dziennikarz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam! jestem mieszkancem Wilna (Litwa) i rozwarzam mozliwosc wybrac sie na te targi, ale mam takie pytanko: czy na tej wystawie mozna bedzie tylko sobie poogladac czy tez na miejscu cos kupic??? (mam na mysli akcesoria
) (jechac taka droge aby sobie tylko poogladac to dla mnie troche za drogo)<br><hr>Tomash

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ups, trochę pojechałeś. Uważam, że powinieneś przeczytać artykuł do końca, aby mieć prawo tak ostro go krytykować. Tego wymaga kultura. Gdybyś przeczytał do końca, to zauważyłbyś zapewne link do strony organizatora targów. Z tej właśnie strony bez problemu dowiedziałbyś się gdzie organizowane są targi, a nawet zapoznał się z mapką dojazdu. Skoro jesteś takim mistrzem pióra, to może zaproponuj "Ścigaczowi" Swój serwis. Chętnie poczytamy super teksty. Tymczasem te w "Ścigaczu" uważam za dobre. Pozdrawiam.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Nie przeczytałem tego pseudo artukułu do końca z takiego to powodu, że jest on fatalnie skonstruowany i przeraźliwie męczący. Przyłączam się również do wypowiedzi kolegi, który zwrócił uwagę na brak podstawowej informacj tzn w jakim mieście odbywają się targi. Chyba osioł który wypłodził ten nędzny tekst sądzi, że warszawa jest pępkiem świata! Tytułem wyjaśnienia sam mieszkam w Warszawie i pisząc taki tekst o charakterze informacyjnym nie potraktował bym informacji o miejscu w którym odbywa się impreza jako oczywistej oczywistości.. Droga redakcjo przez wielkie R szanownego portalu ścigacz.pl błagam was - nie idźcie tą drogą i nie pozwalajcie byle matołom publikować tekstów na waszych łamach. Licznych pseudo dziennikarskich materiałów, które zamieszczacie nie sposób przeczytać właśnie dlatego, że są koślawo skonstruowane.<br><hr>moto recenzent - dziennikarz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na pewno będzie można coś nabyć, przynajmniej tak bywalo w latach poprzednich. Ludzie wychodzili z kaskami, ubraniami i innymi akcesoriami. Jeśli chodzi o kupno czegoś większego, jak np motocykl to tego już pewien nie jestem. <br><hr>EriKomentatorzy napisał(a):witam! jestem mieszkancem Wilna (Litwa) i rozwarzam mozliwosc wybrac sie na te targi, ale mam takie pytanko: czy na tej wystawie mozna bedzie tylko sobie poogladac czy tez na miejscu cos kupic??? (mam na mysli akcesoria) (jechac taka droge aby sobie tylko poogladac to dla mnie troche za drogo)<br><hr>Tomash<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to wlasnie o to mi i chodzilo, na nowy motocykl mnie jeszcze niestacKomentatorzy napisał(a):witam! jestem mieszkancem Wilna (Litwa) i rozwarzam mozliwosc wybrac sie na te targi, ale mam takie pytanko: czy na tej wystawie mozna bedzie tylko sobie poogladac czy tez na miejscu cos kupic??? (mam na mysli akcesoria) (jechac taka droge aby sobie tylko poogladac to dla mnie troche za drogo)<br><hr>Tomash<br>
Komentatorzy napisał(a):Na pewno będzie można coś nabyć, przynajmniej tak bywalo w latach poprzednich. Ludzie wychodzili z kaskami, ubraniami i innymi akcesoriami. Jeśli chodzi o kupno czegoś większego, jak np motocykl to tego już pewien nie jestem. <br><hr>Eri<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Artykul powinien byc troszke przeredagowany.Tak troszke czepiajac sie nie wiem na przyklad dlaczego autor wnikajac juz w technologie budowy Yamahy R1, opisuje jakoby silnik tego motocykla posiadal "wal korbowy o kacie rozwarcia czopow 90 stopni"??????<br><hr>Veyron
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości