[Aktualności] Wojsko Polskie na Yamahy
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Wojsko Polskie na Yamahy
Dyskusja na temat: Wojsko Polskie na Yamahy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wojsko Polskie na Yamahy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wojsko Polskie na Yamahy
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
No to jeszcze malowanie na ładny piaskowy mat i jazda...
Swoją drogą to ładnie podbili yamasze statystykę sprzedaży. No i cieszy że postawili na sprawdzoną i niezawodną jednostkę a nie jakieś wynalazki.
pozdrawiam<br><hr>LC4
Swoją drogą to ładnie podbili yamasze statystykę sprzedaży. No i cieszy że postawili na sprawdzoną i niezawodną jednostkę a nie jakieś wynalazki.
pozdrawiam<br><hr>LC4
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mogli kupić coś trwalszego, Yamaszka już po małej glebie może mieć uszkodzenia.<br><hr>jaski_smKomentatorzy napisał(a):to kupili sztuke po 23 tys ? drozej niz normalnie w salonie ?<br><hr>sssssss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Głąbie, przecież te sztuki musiały być doposażone dla naszej Armii.. (np. w boczne koła) ;><br><hr>MarekKomentatorzy napisał(a):to kupili sztuke po 23 tys ? drozej niz normalnie w salonie ?<br><hr>sssssss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ta,w działko przeciwlotnicze,gasienicze,skrzydla i twoja mame ?<br><hr>sssssssKomentatorzy napisał(a):to kupili sztuke po 23 tys ? drozej niz normalnie w salonie ?<br><hr>sssssss<br>Komentatorzy napisał(a):Głąbie, przecież te sztuki musiały być doposażone dla naszej Armii.. (np. w boczne koła) ;><br><hr>Marek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Głąbie, przecież te sztuki musiały być doposażone dla naszej Armii.. (np. w boczne koła
ty złośliwcze ja od lutego zaczynam służbe na tym motocyklu, i wcale boczne koła nie są mi potrzebne bo na motocyklach latam kilkanaście lat.
te boczne koła to z własnych doświadczeń wziąłeś? <br><hr>epol9
ty złośliwcze ja od lutego zaczynam służbe na tym motocyklu, i wcale boczne koła nie są mi potrzebne bo na motocyklach latam kilkanaście lat.
te boczne koła to z własnych doświadczeń wziąłeś? <br><hr>epol9
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Yyy mi się wydaje , że w to wliczone są częsci zamienne i tam infrastruktura do wprowadzenia maszyn do śłużby <br><hr>HebelKomentatorzy napisał(a):to kupili sztuke po 23 tys ? drozej niz normalnie w salonie ?<br><hr>sssssss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości