[biblioteka] Piraci drogowi w reklamach?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wg mnie to powinni te filmy u nas w TV puszczać http://www.joemonster.org/filmy/10108/Ku_przestrodze
To chyba reklama towarzystwo ubezpieczeniowego ale daje do myślenia.
To chyba reklama towarzystwo ubezpieczeniowego ale daje do myślenia.
-
patryk83 - Bywalec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
?<br><hr>?Komentatorzy napisał(a):czemu usunęliście mój duży komentarz ? cenzura ?<br><hr>autor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Dziękujemy za przesłany komentarz. Twój komentarz został przesłany do moderatora. Komentarz jest widoczny w serwisie i na forum w temacie odpowiadającym tematowi komentowanego artykułu. W przypadku naruszenia regulaminu scigacz.pl lub forum.scigacz.pl komentarz zostanie usunięty."Komentatorzy napisał(a):czemu usunęliście mój duży komentarz ? cenzura ?<br><hr>autor<br>
Widocznie naruszyłeś regulamin.<br><hr>Gelo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co do filmu zatytułowanego "Wypadek w zwolnionym tempie" jest to jedna z tych bzdurnych produkcji przeznaczona dla tłuszczy o ilorazie inteligencji łopaty. Według sierżanta 5 mil czy około 10km na godzinę miało tu wielkie znaczenie. Otóż pokazany obrazek kiedy ciało jest wciągane na maskę uderza głową w szybę, podnosi się do góry po czym ląduje daleko przed samochodem ma miejsce gdy uderzenie jest przy prędkości około 30-40km/h. Przy prędkościach wyższych ofiara najpierw uderza głową o maskę po czym robi koziołka i albo wali ciałem w górną część szyby lub krawędź dachu, ewentualnie przelatuje nad samochodem niedraśnięta a śmierć ponosi w wyniku upadku z wysokości około 2 metrów i skręcenia karku. Przy prędkościach niższych osoba jest wciągana na maskę i uderza głową poniżej linii wycieraczek. Po czym albo zostaje na masce albo ląduje metr przed samochodem i ma co najwyżej potłuczenia. Reasumując jest to jeden z tych filmów które powinno się puszczać na lekcjach pod tytułem jak nie należy okłamywać widzów bo efekt będzie zupełnie odwrotny od zamierzonego.<br><hr>Scrooge McDuck
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Naprawde takie spoty powinny pojawiac sie w polskiej telewizji, i nikt nie powinien mowic ze sa drastyczne bo jesli takie nie beda to nie odniosa zadnego skutku, przyklad na polskim spocie z polonezem, wiekszosc moldych ludzi po prostu smieje sie z niego, natomiast ang odpowiednik naprawde daje do myslenia...<br><hr>grzesiek22
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie porównuj ich bo nasz polski jest przeciwko nietrzeźwym kierowcom, a nie szybkości<br><hr>fsoKomentatorzy napisał(a):Naprawde takie spoty powinny pojawiac sie w polskiej telewizji, i nikt nie powinien mowic ze sa drastyczne bo jesli takie nie beda to nie odniosa zadnego skutku, przyklad na polskim spocie z polonezem, wiekszosc moldych ludzi po prostu smieje sie z niego, natomiast ang odpowiednik naprawde daje do myslenia...<br><hr>grzesiek22<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widzę, że niektórym zamieszczone reklamy kompletnie NIC nie dały, nie wzbudziły żadnej refleksji... Dalej jest " bo ja panuję nad prędkością, mnie się przecież nic nie stanie". Jak na tej puściutkiej autostradzie wyleci Ci pod koła porzucony pies, to przy prędkości 190 nawet dawcą narządów nie zostaniesz... Ale, jasne, to przecież jest super sprawa- być warzywem, jak w polskim spocie...<br><hr>memphisKomentatorzy napisał(a):"Lecimy 190 i czuję się super. Podziwiam widoki, czerpię przyjemność z pędzenia Michaśką i zbierania kolejnych szybkich łuków...." Zgadnijcie na jakim portalu pisze się takie teksty. Tak więc już wiecie kto reklamuje piratów.<br><hr>k5-też pirat.<br>Komentatorzy napisał(a):Czym innym jest kolego pędzenie 190 po pustej autostradzie i czerpanie z tego przyjemności - nie powiem, bo jest to super sprawa. A czym innym jechanie po naszych dziurawych i zatłoczonych drogach z taką przyjemnością - jak dla mnie znikomą. Jakbyś przeczytał cały tekst, to byś wiedział o co w nim chodzi. Jak dla mnie artykuł jest świetny i daje do myślenia. Sam czasem wolę przyhamować za wcześnie niż przydzwonić za późno...<br><hr>Wojtas<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości