[Wywiady] Miłość, adrenalina, połowa życia - o...
• Strona 1 z 1
[Wywiady] Miłość, adrenalina, połowa życia - o...
Dyskusja na temat: Miłość, adrenalina, połowa życia - o motocyklach z Kamikaze Squad Lublin
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Miłość, adrenalina, połowa życia - o motocyklach z Kamikaze Squad Lublin
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Miłość, adrenalina, połowa życia - o motocyklach z Kamikaze Squad Lublin
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Witam:):):)Chłopaków z KSL miałam przyjemność oglądać na żywo właśnie na wspomnianym lotnisku.Jak dla mnie i mojego 2letniego synka jest on idolem:):):)MAŁY już poznaje Huberta na filmikach na słynnym portalu:)i na filmie dołączonym do Świata Motocykli.
Uwielbiamy patrzeć na ich wyczyny.Fajnie by było poznać Go osobiście:):):)Pozdrawiamy Was KSL i kibicujemy w dalszej pracy:):):)Piękna miłość do dwóch kółek:)<br><hr>Aśka i Filipek;);)
Uwielbiamy patrzeć na ich wyczyny.Fajnie by było poznać Go osobiście:):):)Pozdrawiamy Was KSL i kibicujemy w dalszej pracy:):):)Piękna miłość do dwóch kółek:)<br><hr>Aśka i Filipek;);)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A możne by ktoś podał oficjalny adres strony ?Komentatorzy napisał(a):Witam:):):)Chłopaków z KSL miałam przyjemność oglądać na żywo właśnie na wspomnianym lotnisku.Jak dla mnie i mojego 2letniego synka jest on idolem:):):)MAŁY już poznaje Huberta na filmikach na słynnym portalu:)i na filmie dołączonym do Świata Motocykli.
Uwielbiamy patrzeć na ich wyczyny.Fajnie by było poznać Go osobiście:):):)Pozdrawiamy Was KSL i kibicujemy w dalszej pracy:):):)Piękna miłość do dwóch kółek:)<br><hr>Aśka i Filipek;);)<br>
Chyba że chodzi o aktualnie nie działająca stronę motocykle.lublin.pl ?<br><hr>gość
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl