[Aktualności] Kucharczyk na BMW w Cross Country!
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Kucharczyk na BMW w Cross Country!
Dyskusja na temat: Kucharczyk na BMW w Cross Country!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kucharczyk na BMW w Cross Country!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kucharczyk na BMW w Cross Country!
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
nie iwem kto to jest kucharczyk, ale jak bmw mu wierzy to napewn da gazu. zbieramy ekipie i przyjezdzamy ogladac! oby nie padalo!@ <br><hr>pablo123
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widzialem w tym roku jak jezdzil jeszcze na Suzi na Siedlęcinie i myślę, że ma szansę powalczyć. Gorzej z Mistrzostwami Polski, ale sie zobaczy! i tak trzymam kciuki! za tomka #122 też! <br><hr>leny_yzf250Komentatorzy napisał(a):nie iwem kto to jest kucharczyk, ale jak bmw mu wierzy to napewn da gazu. zbieramy ekipie i przyjezdzamy ogladac! oby nie padalo!@ <br><hr>pablo123<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
takie zestawienie jak Łukasz + BMW = oj bedzie sie działo ! myśle że emocji nie zabraknie!!! wycisniej z Beemki wszystkie soki !<br><hr>danielos
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajnie będzie zobaczyć "be emke" w akcji, troche o niej czytałem. Kucharczyk jest doskonały technicznie to w CC może mu pomóc .. powodzenia!!<br><hr>Master kx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo dobrze w końcu odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu .. Kucharczyk jest bardzo dobry więc na pewno będzie to ciekawe zabieram znajomych i jedziemy trzeba to zobaczyć a przede wszystkim w końcu coś nowego!! Takich wydarzeń powinno być więcej.. Cieszymy się i nie możemy doczekać... <br><hr>ATV-ms
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszyscy widze są ciekawi jak pójdzie nowemu motocyklowi i zawodnikowi po takiej przerwie ale mam nadzieję, że te dwa czarne konie dobrze zgrają się ze sobą;) Życzę Kucharczykowi jak i BMW powodzenia w zawodach i 3mam kciuki za pierwszy sukces pozdrawiam!<br><hr>Powodzenia dla BMW i Łukasza!
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kucharczyk jest profesjonalistą w tym co robi ,motocykl dosiada od lat dzieciecych,ciesze sie ze zostal zauwazony i w koncu doceniony,poniewaz bardzo sobie na to zasluzyl,co prawda jest po rocznej przerwie spowodowanej kontuzja,jednak sodze ze jego zapal i walecznosc w polaczeniu razem moga dac niezla mieszanke wybuchowa !! powodzenia;) <br><hr>nii..
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Qhar ty łobuziaku jeden... Tobie to się powodzi... I OBY SIĘ POWIODŁO NA NOWYM RUMAKU
masz mi tam MIstrzostwo zdobyć bo jak nie to nie pójdziemy już nigdy razem na balety :*:*:*TRZYMAM KCIUKI już od dzisiaj... buuuuuzia czorcie <br><hr>Ashi

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
profesjonalista?!?!?!!? a co on w zyciu osiagnal, zeby mu dawac motocykl?!?!?!?!?!<br><hr>to jakis zartKomentatorzy napisał(a):Kucharczyk jest profesjonalistą w tym co robi ,motocykl dosiada od lat dzieciecych,ciesze sie ze zostal zauwazony i w koncu doceniony,poniewaz bardzo sobie na to zasluzyl,co prawda jest po rocznej przerwie spowodowanej kontuzja,jednak sodze ze jego zapal i walecznosc w polaczeniu razem moga dac niezla mieszanke wybuchowa !! powodzenia;) <br><hr>nii..<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no no widze ze Śmietanka bedzie mocna ale...zobaczymy pozyjemy:)<br><hr>Mateusz RzepkaKomentatorzy napisał(a):nie iwem kto to jest kucharczyk, ale jak bmw mu wierzy to napewn da gazu. zbieramy ekipie i przyjezdzamy ogladac! oby nie padalo!@ <br><hr>pablo123<br>Komentatorzy napisał(a):Widzialem w tym roku jak jezdzil jeszcze na Suzi na Siedlęcinie i myślę, że ma szansę powalczyć. Gorzej z Mistrzostwami Polski, ale sie zobaczy! i tak trzymam kciuki! za tomka #122 też! <br><hr>leny_yzf250<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czasami nie potrzeba miec masy pieniedzy i 15 tytulow na koncie zeby byc dobrym zawodnikiem. Zreszta, kiedy ostatnio widziales Kuhara na moto?!<br><hr>fanJGKomentatorzy napisał(a):Kucharczyk jest profesjonalistą w tym co robi ,motocykl dosiada od lat dzieciecych,ciesze sie ze zostal zauwazony i w koncu doceniony,poniewaz bardzo sobie na to zasluzyl,co prawda jest po rocznej przerwie spowodowanej kontuzja,jednak sodze ze jego zapal i walecznosc w polaczeniu razem moga dac niezla mieszanke wybuchowa !! powodzenia;) <br><hr>nii..<br>Komentatorzy napisał(a):profesjonalista?!?!?!!? a co on w zyciu osiagnal, zeby mu dawac motocykl?!?!?!?!?!<br><hr>to jakis zart<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kuharowi ma sie nie powieść... ???? komu jak komu, ale on jest w czepku urodzony
P to urodzony zwycięzca
)!! 3mam kciuki urwisie
!!!!!<br><hr>Agunieczka 

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Łukasz jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Ma dobrą technikę i zawsze był dobrze przygotowany do sezonu fizycznie. Ja bym się bardziej bał o motocykl BMW niż o formę Łukasza. BMW to nowinka i nie wiadomo jak będzie się sprawować. I jestem ciekawy kto tam tak krzyczał "profesjonalista?!?!?!!? a co on w zyciu osiagnal, zeby mu dawac motocykl?!?!?!?!?!" a ty co osiągnełeś w tym sporcie???
Będę trzymał za Łukasza kciuki i postaram się pojawić w Siedlęcinie żeby zobaczyć BMW i Łukasza w akcji<br><hr> Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu
Będę trzymał za Łukasza kciuki i postaram się pojawić w Siedlęcinie żeby zobaczyć BMW i Łukasza w akcji<br><hr> Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdzie ten tor jest dokładnie?? .. Będzie można sie przejechać tym BMW ?
Ciekawe jak Kucharczyk pojedzie, jeszcze w cc i enduro go nie widziałem .. i to bez formy :/ bo ponoć miał operacje. <br><hr>gondżi # 800 ( Mike Alessi )
Ciekawe jak Kucharczyk pojedzie, jeszcze w cc i enduro go nie widziałem .. i to bez formy :/ bo ponoć miał operacje. <br><hr>gondżi # 800 ( Mike Alessi )
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no ale jak te wyniki po imprezie coś ucichło o bmw cyżby lipa ,
ponoć nawet na pódło sie nie złapał champion nasz.grizzli<br><hr>gryzlii
ponoć nawet na pódło sie nie złapał champion nasz.grizzli<br><hr>gryzlii
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czym sie jaracie? przeciez to laps a robi z siebie kozaka... do takich testow to powinni dac jakiegos nowickiego albo kogos z tej polki, a nie osiedlowego cwaniaczka ktory tylko ma pieniadze<br><hr>laps
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl