[AktualnoÅ›ci] GP San Marino – WyÅ›cig MotoGP
• Strona 1 z 1
[AktualnoÅ›ci] GP San Marino – WyÅ›cig MotoGP
Dyskusja na temat: GP San Marino – WyÅ›cig MotoGP
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
GP San Marino – WyÅ›cig MotoGP
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
GP San Marino – WyÅ›cig MotoGP
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mały błąd, dzięki za zwrócenie uwagi.<br><hr>MickKomentatorzy napisał(a):Jeśli Casey Stoner jest z teamu Respol Honda to ja już sie pogubilem...<br><hr>xxx<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Przez cały weekend Stoner miał zdecydowanie najlepsze tempo, ale wielu zastanawiało się, czy złamana kość w nadgarstku pozwoli mu na jego utrzymanie przez cały dystans wyścigu o Grand Prix San Marino klasy MotoGP."
Co to jest, wyscig cyborgow? Czy moze mam niewystarczajaca wiedze z zakresu medycyny? Lorenzo uczestniczy w wyscigu pomimo "zlamanych kosci srodstopia"? Ja mam zlamana kosc w nadgarstku i reke po lokiec mam w gipsie...Kto w to uwierzy, ze Stoner bral udzial w wyscigu pomomo zlamanej kosci w nadgarstku? Dziennikarskie rzemioslo nie ma nic wspolnego z pisaniem prawdy<br><hr>Vyga
Co to jest, wyscig cyborgow? Czy moze mam niewystarczajaca wiedze z zakresu medycyny? Lorenzo uczestniczy w wyscigu pomimo "zlamanych kosci srodstopia"? Ja mam zlamana kosc w nadgarstku i reke po lokiec mam w gipsie...Kto w to uwierzy, ze Stoner bral udzial w wyscigu pomomo zlamanej kosci w nadgarstku? Dziennikarskie rzemioslo nie ma nic wspolnego z pisaniem prawdy<br><hr>Vyga
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masz po prostu niewystarczającą wiedzę z zakresu wyścigów motocyklowych kolego. Zawodnicy Grand Prix, a także wielu innych serii motocyklowych, od lat bardzo często ścigają się mimo poważnych kontuzji, napchani środkami przeciwbólowymi i zastrzykami, bo walczą o coś więcej niż pietruszkę.Komentatorzy napisał(a):"Przez cały weekend Stoner miał zdecydowanie najlepsze tempo, ale wielu zastanawiało się, czy złamana kość w nadgarstku pozwoli mu na jego utrzymanie przez cały dystans wyścigu o Grand Prix San Marino klasy MotoGP."
Co to jest, wyscig cyborgow? Czy moze mam niewystarczajaca wiedze z zakresu medycyny? Lorenzo uczestniczy w wyscigu pomimo "zlamanych kosci srodstopia"? Ja mam zlamana kosc w nadgarstku i reke po lokiec mam w gipsie...Kto w to uwierzy, ze Stoner bral udzial w wyscigu pomomo zlamanej kosci w nadgarstku? Dziennikarskie rzemioslo nie ma nic wspolnego z pisaniem prawdy<br><hr>Vyga<br>
Lorenzo i Hayden jeździli w tym roku z połamanymi nogami, Rossi dwa lata temu także ze złamaną ręką. Dani Pedrosa złamał rękę podczas zimowych testów - czy operacja, pobyt w szpitalu i blizna na rękę były robione pod publikę i wszystko wymyślono? Zastanów się.
Jeśli chodzi o Stonera, proszę udać się do Clinica Mobile na następnej rundzie MotoGP, a Doktor Claudio Costa z przyjemnością pokaże Ci zdjęcia rentgenowskie nadgarstka z San Marino.
Janusz Oskaldowicz wystartował w ostatniej rundzie mistrzostw Polski z licznymi złamaniami, a kilka dni po zawodach spuszczono mu z kolana (które zresztą objęła na chwilę martwica) litr krwi i i ropy!!!
Raz jeszcze sugeruję abyś podszkolił się z wiedzy na temat wyścigów motocyklowych bo nawet mając doktorat z medycyny nie zrozumiesz tych zawodników i tego co robisz. Polecam obejrzenie np. filmu "Faster", a potem ponowne odniesienie się naszego dziennikarskiego rzemiosła i rzemiosła tysięcy dziennikarzy, który razem z nami relacjonują wyścigi MotoGP. Z poważaniem, Mick
<br><hr>Mick
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie myl prosze zwyklego zwichniecia, ze zlamaniem. Przeciez nie mozesz byc tak naiwny...jestem pewny, ze nie masz juz 6 lat<br><hr>VygaKomentatorzy napisał(a):"Przez cały weekend Stoner miał zdecydowanie najlepsze tempo, ale wielu zastanawiało się, czy złamana kość w nadgarstku pozwoli mu na jego utrzymanie przez cały dystans wyścigu o Grand Prix San Marino klasy MotoGP."
Co to jest, wyscig cyborgow? Czy moze mam niewystarczajaca wiedze z zakresu medycyny? Lorenzo uczestniczy w wyscigu pomimo "zlamanych kosci srodstopia"? Ja mam zlamana kosc w nadgarstku i reke po lokiec mam w gipsie...Kto w to uwierzy, ze Stoner bral udzial w wyscigu pomomo zlamanej kosci w nadgarstku? Dziennikarskie rzemioslo nie ma nic wspolnego z pisaniem prawdy<br><hr>Vyga<br>Komentatorzy napisał(a):Masz po prostu niewystarczającą wiedzę z zakresu wyścigów motocyklowych kolego. Zawodnicy Grand Prix, a także wielu innych serii motocyklowych, od lat bardzo często ścigają się mimo poważnych kontuzji, napchani środkami przeciwbólowymi i zastrzykami, bo walczą o coś więcej niż pietruszkę.
Lorenzo i Hayden jeździli w tym roku z połamanymi nogami, Rossi dwa lata temu także ze złamaną ręką. Dani Pedrosa złamał rękę podczas zimowych testów - czy operacja, pobyt w szpitalu i blizna na rękę były robione pod publikę i wszystko wymyślono? Zastanów się.
Jeśli chodzi o Stonera, proszę udać się do Clinica Mobile na następnej rundzie MotoGP, a Doktor Claudio Costa z przyjemnością pokaże Ci zdjęcia rentgenowskie nadgarstka z San Marino.
Janusz Oskaldowicz wystartował w ostatniej rundzie mistrzostw Polski z licznymi złamaniami, a kilka dni po zawodach spuszczono mu z kolana (które zresztą objęła na chwilę martwica) litr krwi i i ropy!!!
Raz jeszcze sugeruję abyś podszkolił się z wiedzy na temat wyścigów motocyklowych bo nawet mając doktorat z medycyny nie zrozumiesz tych zawodników i tego co robisz. Polecam obejrzenie np. filmu "Faster", a potem ponowne odniesienie się naszego dziennikarskiego rzemiosła i rzemiosła tysięcy dziennikarzy, który razem z nami relacjonują wyścigi MotoGP. Z poważaniem, Mick
<br><hr>Mick<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy widziałeś kiedyś kość "Zwichniętą na pół" ??? Przyjmij do wiadomości to co jest napisane w artykule, który jest napisany przez dziennikarza zajmującego się profesjonalnie tylko i wyłącznie wyścigami motocyklowymi, a nie nastolatka piszącego newsy na podstawie innych stron internetowych i ogarnij się! Rusz się sprzed telewizora i pojaw się na jakimś wyścigu, a z chęcią Cię oprowadzę po paddocku MotoGP, ludzie z Clinica Mobile opowiedzą o swojej pracy i kilku ciekawych przypadkach kontuzjowanych zawodników na torze itd. ... a jeśli jesteś internetowym pieniaczem, to kończymy dyskusję, bo jest ona bezcelowa. Pozdrawiam!<br><hr>MickKomentatorzy napisał(a):"Przez cały weekend Stoner miał zdecydowanie najlepsze tempo, ale wielu zastanawiało się, czy złamana kość w nadgarstku pozwoli mu na jego utrzymanie przez cały dystans wyścigu o Grand Prix San Marino klasy MotoGP."
Co to jest, wyscig cyborgow? Czy moze mam niewystarczajaca wiedze z zakresu medycyny? Lorenzo uczestniczy w wyscigu pomimo "zlamanych kosci srodstopia"? Ja mam zlamana kosc w nadgarstku i reke po lokiec mam w gipsie...Kto w to uwierzy, ze Stoner bral udzial w wyscigu pomomo zlamanej kosci w nadgarstku? Dziennikarskie rzemioslo nie ma nic wspolnego z pisaniem prawdy<br><hr>Vyga<br>Komentatorzy napisał(a):Masz po prostu niewystarczającą wiedzę z zakresu wyścigów motocyklowych kolego. Zawodnicy Grand Prix, a także wielu innych serii motocyklowych, od lat bardzo często ścigają się mimo poważnych kontuzji, napchani środkami przeciwbólowymi i zastrzykami, bo walczą o coś więcej niż pietruszkę.
<br><hr>Mick<br>Komentatorzy napisał(a):Nie myl prosze zwyklego zwichniecia, ze zlamaniem. Przeciez nie mozesz byc tak naiwny...jestem pewny, ze nie masz juz 6 lat<br><hr>Vyga<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości