Karta motorowerowa
• Strona 1 z 1
Karta motorowerowa
Mam bardzo duży problem, ponieważ właśnie skręciłem kostkę i to dosyć ostro. Przez tydzień nie będę mógł chodzić, albo i więcej a zostało mi jeszcze zdać jazde na karte motorowerową, z zanosi się na to, że do kończa roku nie zdąże. Chciałbym więc spytać czy moge w jakimś innym miejscu zdać na tą kartkę? Czy możliwe jest to na policji?
-
Łukasz_15* - Świeżak
A nie możesz sie zapytać jak jest w Twoim mieście, może jakis ośrodek egzaminacyjny przeprowadza testy na karte motorowerową.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Taa tyle że mieszkam na wsi. W najbliższym miasteczku ośrodek egzamicyjny nie istnieje a do jakiegoś większego miasta mam 25km.
Poprostu chcę się dowiedzieć czy na policji można zdać na kartę motorowerową?
Poprostu chcę się dowiedzieć czy na policji można zdać na kartę motorowerową?
-
Łukasz_15* - Świeżak
Pewnie też zależy na jakiej Policji, no w każdym bądź razie ja nie wiem więc nie pomogę.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
a za ile masz ten egzamin??? ja jak zdawalem to kolega zdawal z gipsem i nikt sie nie czepial...a to ze tam glupial przy okazji to juz inna sprawa...
(ceberek ani slowa ze mam kolegow...)
(ceberek ani slowa ze mam kolegow...)
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
U mnie w mieście na policji nie mozna bo wiem, bo sie pytałem, spróbój zdawac z gipsem
, masz jeszcze troche ponad tydzien do konca szkoly

Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
-
Jonyl - Świeżak
-
Łukasz_15* - Świeżak
No jasne tak sobie z nogą w gipsie poprostu wyprowadze motor z garażu i pojade i nikt tego nie zauważy, a motor i auto stoją a jednym garażu także jak rano będą jechać do pracy to napewno nie zauważą że nie ma motoru. No ale różne rzeczy się robiło
, coś wymyśle.
Czyli na karte zdam tylko w szkole?.

-
Łukasz_15* - Świeżak
Łukasz_15* napisał(a):No jasne tak sobie z nogą w gipsie poprostu wyprowadze motor z garażu i pojade i nikt tego nie zauważy, a motor i auto stoją a jednym garażu także jak rano będą jechać do pracy to napewno nie zauważą że nie ma motoru. No ale różne rzeczy się robiło, coś wymyśle.
Nie rozumiesz tego co ludzie piszą, albo nie chcesz tego zrozumieć, nikt nie mieszka tam gdzie Ty, i nikt za Ciebie sie nie zapyta w żadnym ośrodku egzaminacyjnym albo na Policji czy robią takie egzaminy, jeżeli masz 15 lat to z telefonu już powinieneś korzystać na poziomie zaawansowanym.
edit: Szopekk o kolegach nic nie mowie ;D
-
CeBeRek - Stały bywalec
Jeżeli nie możesz zdawać w gipsie to poczekaj aż ci go zdejmą i jedz do jakiegoś większego miasta do WORD- tam co miesiąc lub co 2 tygodnie organizują darmy sprawdzian na karte(test pisemny+jazda) i dostajesz podbijają ci taką kartke która zanosisz do szkoly i masz karte,oczywiscie jeżeli zdasz
P

XL 125 Varadero
-
gba4 - Bywalec
No chyba ten temat można już zamknąć. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i te mnie i te bardziej przydatne.
-
Łukasz_15* - Świeżak
• Strona 1 z 1