[relacje] Motocykliści dzieciom na Dzień...
• Strona 1 z 1
[relacje] Motocykliści dzieciom na Dzień...
Dyskusja na temat: Motocykliści dzieciom na Dzień Dziecka - relacja 2008
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykliści dzieciom na Dzień Dziecka - relacja 2008
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykliści dzieciom na Dzień Dziecka - relacja 2008
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Ech ... chciałby się brać udział w takich akcjach codziennie. Z tego co wiem to ludzie z forum VFR często organizują coś dla dzieci z Centrum Zdrowia Dziecka. Warto zaglądać na ich forum.<br><hr>Tomek Alonzo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM UCZESTNIKOM. Wszyscy jesteście dla mnie bohaterami. Mam nadzieję, że jeszcze raz będę mógł znaleźć się wśród Was i oddać innym to, co mam w sobie najlepsze.<br><hr>Tomek Alonzo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To bardzo fajne zdjęcie. Jak będziesz się upierał to zdejmę. Ale tu nie chodzi o to że się lansujesz. Tylko pokazuejsz, że jesteśmy silnymi mocarzami i chociaż ciężko jest, to dajemy radę i będziemy dawać radę. Mam nadzieję, że jeszcze wiele razy będę pajacował przebrany za kota czy innego pluszaka, bo warto!<br><hr>Tomek AlonzoKomentatorzy napisał(a):Alonzo prosze zdejmij tę fotę jak sie lansuję koło moto, pliz
<br><hr>Power<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Otóż to. Dobrze Tomek mówiKomentatorzy napisał(a):Alonzo prosze zdejmij tę fotę jak sie lansuję koło moto, pliz
<br><hr>Power<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Podziwiam Was Panie i Panowie za udział w tej wspaniałej akcji ,postaram się poszukać kontaktu w Krakowie z ludźmi chcącymi coś takiego tu to zrobić.<br><hr>senekkorzenna
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam Was wszystkich, czytających tutejszą relację z z tegorocznego festynu dla dzieci z CZD. Jestem członkiem Klubu VFR OC, mówią na mnie Sowa. Jeśli chcielibyście zajrzeć w historię organizacji tej imprezy to zapraszam do odwiedzenia naszego forum i wątku traktującego o tym przedsięwzięciu od początku do końca, bez skrótów, uogólnień i retuszy. Pozdrawiam i życzę zawsze szerokiej, suchej i czystej tasiemki.<br><hr>Sowa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam Was wszystkich,... czytających tutejszą relację z z tegorocznego festynu dla dzieci z CZD. Jestem członkiem Klubu VFR OC, mówią na mnie Sowa. Jeśli chcielibyście zajrzeć w historię organizacji tej imprezy to zapraszam do odwiedzenia naszego forum i wątku traktującego o tym przedsięwzięciu od początku do końca, bez skrótów, uogólnień i retuszy. Pozdrawiam i życzę zawsze szerokiej, suchej i czystej tasiemki.
<a href="http://www.vfr-oc.pl/forum/viewtopic.php?t=3099&postdays=0&postorder=asc&start=0" target="blank" class="link">http://www.vfr-oc.pl/forum/viewtopic.php?t=3099&postdays=0&postorder=asc&start=0</a><br><hr>Sowa
<a href="http://www.vfr-oc.pl/forum/viewtopic.php?t=3099&postdays=0&postorder=asc&start=0" target="blank" class="link">http://www.vfr-oc.pl/forum/viewtopic.php?t=3099&postdays=0&postorder=asc&start=0</a><br><hr>Sowa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
muzyke mozna byloby inna podlozyc np.mydelko fa,a nie pink floyd,
a poza tym to zawsze wiedzialem ze jak motocyklisci sie do czego przyloza to potrafia cos zorganizowac....
a kto to nie utrzymal swojego motocykla?tzn VFR?<br><hr>fajerstarter
a poza tym to zawsze wiedzialem ze jak motocyklisci sie do czego przyloza to potrafia cos zorganizowac....
a kto to nie utrzymal swojego motocykla?tzn VFR?<br><hr>fajerstarter
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja nie utrzymałem. A to jest to najistotniejsze co udało ci się wydobyć z tej relacji? Właśnie zadawałem sobie pytanie czemu ma służyć zamieszczenie tego ujęcia. Czy nie było istotniejszych i bardziej odpowiednich zdjęć? Po twoim pytaniu upewniam się, że moje zastrzeżenia były uzasadnione. Nie mam lęków o to, że będą śmiechy, iż nie opanowałem sprzęta. Gdy zamierzasz wziąć na ręce chore dziecko z wózka inwalidzkiego, to możesz stracić na chwilę kontrolę nad moto. Robienie sobie z tego radochy nie jest dorosłe.Ale nie w tym rzecz. Uważam, że założenie tego zdjęcia do tego materiału jest po prostu nieuzasadnione merytorycznie. Pozdrawiam - Sowa.<br><hr>SowaKomentatorzy napisał(a):muzyke mozna byloby inna podlozyc np.mydelko fa,a nie pink floyd,
a kto to nie utrzymal swojego motocykla?tzn VFR?<br><hr>fajerstarter<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chodzi mi o co innego,bo przewiozlem kumpla a o ile wiem to zes mial do mnie pretensje zebym nie pajacowal ze szybko jade mimo ze ze swoim kumplem a nie z dzieckiem,wiec jak nie mozesz utrzymac swojego motocykla to na drogi raz nie praw moralow komu innemu ok?<br><hr>fajerstarterKomentatorzy napisał(a):muzyke mozna byloby inna podlozyc np.mydelko fa,a nie pink floyd,
a kto to nie utrzymal swojego motocykla?tzn VFR?<br><hr>fajerstarter<br>Komentatorzy napisał(a):Ja nie utrzymałem. A to jest to najistotniejsze co udało ci się wydobyć z tej relacji? Właśnie zadawałem sobie pytanie czemu ma służyć zamieszczenie tego ujęcia. Czy nie było istotniejszych i bardziej odpowiednich zdjęć? Po twoim pytaniu upewniam się, że moje zastrzeżenia były uzasadnione. Nie mam lęków o to, że będą śmiechy, iż nie opanowałem sprzęta. Gdy zamierzasz wziąć na ręce chore dziecko z wózka inwalidzkiego, to możesz stracić na chwilę kontrolę nad moto. Robienie sobie z tego radochy nie jest dorosłe.Ale nie w tym rzecz. Uważam, że założenie tego zdjęcia do tego materiału jest po prostu nieuzasadnione merytorycznie. Pozdrawiam - Sowa.<br><hr>Sowa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajerstarter.Komentatorzy napisał(a):muzyke mozna byloby inna podlozyc np.mydelko fa,a nie pink floyd,
a kto to nie utrzymal swojego motocykla?tzn VFR?<br><hr>fajerstarter<br>Komentatorzy napisał(a):Ja nie utrzymałem. A to jest to najistotniejsze co udało ci się wydobyć z tej relacji? Właśnie zadawałem sobie pytanie czemu ma służyć zamieszczenie tego ujęcia. Czy nie było istotniejszych i bardziej odpowiednich zdjęć? Po twoim pytaniu upewniam się, że moje zastrzeżenia były uzasadnione. Nie mam lęków o to, że będą śmiechy, iż nie opanowałem sprzęta. Gdy zamierzasz wziąć na ręce chore dziecko z wózka inwalidzkiego, to możesz stracić na chwilę kontrolę nad moto. Robienie sobie z tego radochy nie jest dorosłe.Ale nie w tym rzecz. Uważam, że założenie tego zdjęcia do tego materiału jest po prostu nieuzasadnione merytorycznie. Pozdrawiam - Sowa.<br><hr>Sowa<br>Komentatorzy napisał(a):chodzi mi o co innego,bo przewiozlem kumpla a o ile wiem to zes mial do mnie pretensje zebym nie pajacowal ze szybko jade mimo ze ze swoim kumplem a nie z dzieckiem,wiec jak nie mozesz utrzymac swojego motocykla to na drogi raz nie praw moralow komu innemu ok?<br><hr>fajerstarter<br>
Chyba coś żle zapamiętałeś. Powiedziałem do ciebie: "Kolego, nie jeździj tak szybko". I tyle. Nie mówiłem nic o pajacowaniu. A to że wiozłeś kumpla nie miało nic do rzeczy, bo choćbyś nawet sam jechał, to nadal jechałeś wśród innych motocykli, na ciasnym placu, przy możliwości wejścia na kolizyjny dziecka i nie tylko. Jeśli tego nie rozumiesz to tym bardziej potrzebna była ta uwaga. Podkreślam UWAGA, a nie pretensja. Poza tym dla twojej informacji to właśnie ja byłem jedną z osób odpowiedzialnych za to, by na placu było wszystko OK, to i miałem wszelkie prawo do koordynowania ruchu motocykli pozostających na trasie. Poszukaj kogoś, kto miałby uzasadnione zastrzeżenia do organizacji tej działki. Prawienie morałów? O czym ty mówisz?
I jeszcze raz zadaj sobie trud i obejrzyj jak doszło do przechylenia mojego moto. Poza tym zdaje się, że braliśmy wspólny udział w fajnej imprezie i nikt z nas nie był tam za karę, to czemu się unosisz? Lepiej się uśmiechnij i przyjmij życzliwe uwagi. Sowa.<br><hr>Sowa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to nie Pink Floyd tylko Dire Straits...Komentatorzy napisał(a):muzyke mozna byloby inna podlozyc np.mydelko fa,a nie pink floyd,
a kto to nie utrzymal swojego motocykla?tzn VFR?<br><hr>fajerstarter<br>
i tytuł pasuje MEGA zaje.iście - "Brothers in arms".... <br><hr>owczar
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo podoba mi się ten komentarz jest w nim wiele serca.<br><hr>IwonaKomentatorzy napisał(a):DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM UCZESTNIKOM. Wszyscy jesteście dla mnie bohaterami. Mam nadzieję, że jeszcze raz będę mógł znaleźć się wśród Was i oddać innym to, co mam w sobie najlepsze.<br><hr>Tomek Alonzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości