NSR a Partner
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2

NSR a Partner
Witam wszystkich:)
Mam do was pytanie, zdecydoalem zakupić się mój pierwszy motocykl, wybraem Honde NSR w przyszłym tygodniu jade ją odebrać, natomist nie bardzo mam czym ją z tamtą zabrać i zastanawiam się czy uda mi się ją włożyć do Peugeot Partnera? jade po nią prawie 300 km i nie bardzo uśmiecha mi się wnajmowanie jakieś lawety. Bardzo prosiłbym o wasze opinie czy uda mi się zrealizowć mój plan
 z gory dziękuje za odpowiedz:) Pozdrawiam

Mam do was pytanie, zdecydoalem zakupić się mój pierwszy motocykl, wybraem Honde NSR w przyszłym tygodniu jade ją odebrać, natomist nie bardzo mam czym ją z tamtą zabrać i zastanawiam się czy uda mi się ją włożyć do Peugeot Partnera? jade po nią prawie 300 km i nie bardzo uśmiecha mi się wnajmowanie jakieś lawety. Bardzo prosiłbym o wasze opinie czy uda mi się zrealizowć mój plan
- 

k_e_i - Świeżak

- 

palgumeniedusze - Stały bywalec

tak pewnie odpowieadasz ze nie wejdzie :/ kurde ostatnio przewozilem partnerem segment co mial 185 dlugosci i wszedl bez wiekszych problemow dlatego wymyslilem ze NSRka tez mowinna wez ze skrecona kierownica 
 a tak stzelasz ze nei wejdzie czy jestes tego pewien?:> skombinowanie busika to tak jak skombinowanie lawety 
 wiec to juz mi wiekszej roznicy by nie robilo jednak nadal wierze w swojego partnera 

- 

k_e_i - Świeżak

- 

Ciechan666 - Świeżak

zmieści się...jak kumpel sprzedawał  VT 250 to kupcy przyjechali właśnie partnerem. Mieli wyciągnięte tylne siedzenia i moto weszło na stojąco...prolblem był z umocowaniem. Naajlepiej bedzie jak rozkręcisz plastiki, aby przypadkiem nie popękały...

- 

maatiaas - Świeżak

ja pier*** ! polacy to jednak kombinatorzy !!! zal ci kilku zlotych na wypozycznei lawety... 
				habba babba!
			- 

palgumeniedusze - Stały bywalec

nie chodzi o to, że zal mi wydać powiedzmy tych kilkudziesięciu złoty, ale nie mam w samochodzie haka holowniczego wiec wynajecie przyczepki czy lawety i tak nic by mi nie dalo, poniewaz nie mialbym i tak do czego jej przyczepic:) maatiaas dziekuje za informacje jak VT 250 weszlo to to tez wejdzie:) tylko faktycznie jeszcze nie wiem jak to przymocowac 
 ale to sie bede martwil juz na miejscu, dzieki wszystkim!:)

- 

k_e_i - Świeżak

Był tu kiedyś na forum taki magik, który doradzał nawrzucać siana do auta, czy na "dwukółkę" 
 i na to motur 

- 

Ciechan666 - Świeżak

ja moja ninje wiozlem transitem 9osobowym oczywiscie bez siedzen i kratki.... wszedl bez probemu i nawet kumpel z powodzeniem mial miejsce by go trzymac... najlepiej popors kolesia by zmierzyl jego wysokosc od podloza do najwyszego punktuw moto i dlugosc NSR-ki od opony do koncza opoty... i porownaj z wymiarami Partnera:> to chyba bedziesz mial pewnosc!!!
				Motorynka Pony 
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
			WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
- 

hugo2003 - Mieszkaniec forum

• Strona 1 z 2 • 1, 2