[Aktualności] Pożegnaliśmy Krzysztofa Wydrzyckiego
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Pożegnaliśmy Krzysztofa Wydrzyckiego
Dyskusja na temat: Pożegnaliśmy Krzysztofa Wydrzyckiego
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pożegnaliśmy Krzysztofa Wydrzyckiego
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pożegnaliśmy Krzysztofa Wydrzyckiego
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
jak niesli trumne miedzy motocyklami,to od tego ryku silnikow myslalem ze wydra zmartwychwstanie
ja bylem w srodku w kosciele,ale slyszalem o jakim psie co sie blakal miedzy motocyklistami i niejednego on zaciekawil,widzieliscie go?<br><hr>fajerstarter
ja bylem w srodku w kosciele,ale slyszalem o jakim psie co sie blakal miedzy motocyklistami i niejednego on zaciekawil,widzieliscie go?<br><hr>fajerstarter
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przyznam szczerze, że nie widziałem psa. Gdyby nie był to pogrzeb, to napisałbym, że było tak, jak być powinno. Ale ta cała historia w ogóle nie powinna mieć miejsca. Oby jak najrzedziej takie spotkania.<br><hr>TomekKomentatorzy napisał(a):jak niesli trumne miedzy motocyklami,to od tego ryku silnikow myslalem ze wydra zmartwychwstanie
ja bylem w srodku w kosciele,ale slyszalem o jakim psie co sie blakal miedzy motocyklistami i niejednego on zaciekawil,widzieliscie go?<br><hr>fajerstarter<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
o co chodzi?<br><hr>?Komentatorzy napisał(a):jak niesli trumne miedzy motocyklami,to od tego ryku silnikow myslalem ze wydra zmartwychwstanie
ja bylem w srodku w kosciele,ale slyszalem o jakim psie co sie blakal miedzy motocyklistami i niejednego on zaciekawil,widzieliscie go?<br><hr>fajerstarter<br>Komentatorzy napisał(a):Przyznam szczerze, że nie widziałem psa. Gdyby nie był to pogrzeb, to napisałbym, że było tak, jak być powinno. Ale ta cała historia w ogóle nie powinna mieć miejsca. Oby jak najrzedziej takie spotkania.<br><hr>Tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Piękny dzień, podniosła atmosfera - łzy same się cisnęły do oczu - zupełnie tak, jakbym straciła Ojca.Komentatorzy napisał(a):jak niesli trumne miedzy motocyklami,to od tego ryku silnikow myslalem ze wydra zmartwychwstanie
ja bylem w srodku w kosciele,ale slyszalem o jakim psie co sie blakal miedzy motocyklistami i niejednego on zaciekawil,widzieliscie go?<br><hr>fajerstarter<br>
Ogrom ludzi, tyle żalu i bólu...<br><hr>CeBetka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości