wybór miedzy suzuki a honda
			 • Strona 1 z 1

wybór miedzy suzuki a honda
Mam  takie pytanko iż  miałem motor honda 400 cb-1, i  teraz zastanawiam się nad zakupem miedzy  2 motorami 
1. Wybór HONDA CB 600 HORNET
oraz
2. Wybór Suzuki SV650 naked
ktory byście polecili :] bo nie wiem ktory wybrać bo mi 2 się podobają , czekam na wasze opinie :] jak wygladają właściwości jezdne obu motocykli

1. Wybór HONDA CB 600 HORNET
oraz
2. Wybór Suzuki SV650 naked
ktory byście polecili :] bo nie wiem ktory wybrać bo mi 2 się podobają , czekam na wasze opinie :] jak wygladają właściwości jezdne obu motocykli
- 

tomi291
- Świeżak
Mniej więcej to samo co w topicu o SVce i Fazerze...
V2 i R4 zależy co lubisz.. Bas i ciągniecie od dołu(SV)
Czy gwizd i kręcenie na wysokie obroty(Hornet)
To są raczej różne motocykle jedyne co je łączy to klasa pojemnosciowa,cena i przeznaczenie-miasto.
Z pod świateł odjedzie pierwsza SVka -ją polecam.
 -ją polecam.
Napewno jest gdzieś takie porównanie na forum...
Pozdrawiam.

V2 i R4 zależy co lubisz.. Bas i ciągniecie od dołu(SV)
Czy gwizd i kręcenie na wysokie obroty(Hornet)
To są raczej różne motocykle jedyne co je łączy to klasa pojemnosciowa,cena i przeznaczenie-miasto.
Z pod świateł odjedzie pierwsza SVka
 -ją polecam.
 -ją polecam.
Napewno jest gdzieś takie porównanie na forum...
Pozdrawiam.
- Dolar
- Świeżak
No też prawda. 
Moje zdanie jest takie że SVka jest jakas taka nijaka a hornecik za to ma charakterek
 a hornecik za to ma charakterek  chodzi mi o wyglad co OCZYWISCIE jest kwestią gustu a każdy ma inny, choc tomiemu chyba nie chodzi o to ktory nam sie bardziej podoba
 chodzi mi o wyglad co OCZYWISCIE jest kwestią gustu a każdy ma inny, choc tomiemu chyba nie chodzi o to ktory nam sie bardziej podoba  
Myślenie nad tymi dwoma motocyklami powinno krążyć wokół wcześniej wspomnianych odmiennych charakterystyk silników, bo to różni oba motocykle najbardziej.
Wiec poleca się ten link:
viewtopic.php?t=1162&start=0
coprwada to topic o wersjach 'S' i o nowszych modelach, ale jeżeli silnik jest głównym tematem rozważań to mozna posluzyc sie tym topiciem do pomocy;P
				Moje zdanie jest takie że SVka jest jakas taka nijaka
 a hornecik za to ma charakterek
 a hornecik za to ma charakterek  chodzi mi o wyglad co OCZYWISCIE jest kwestią gustu a każdy ma inny, choc tomiemu chyba nie chodzi o to ktory nam sie bardziej podoba
 chodzi mi o wyglad co OCZYWISCIE jest kwestią gustu a każdy ma inny, choc tomiemu chyba nie chodzi o to ktory nam sie bardziej podoba  
Myślenie nad tymi dwoma motocyklami powinno krążyć wokół wcześniej wspomnianych odmiennych charakterystyk silników, bo to różni oba motocykle najbardziej.
Wiec poleca się ten link:
viewtopic.php?t=1162&start=0
coprwada to topic o wersjach 'S' i o nowszych modelach, ale jeżeli silnik jest głównym tematem rozważań to mozna posluzyc sie tym topiciem do pomocy;P
lubie sobie zjechać z gixera^^.
			- 

motoman
- VIP Ścigacz.pl
- Łukaszek16
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1