[Aktualności] Wstydliwa kontuzja Hopkinsa
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Wstydliwa kontuzja Hopkinsa
Dyskusja na temat: Wstydliwa kontuzja Hopkinsa
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wstydliwa kontuzja Hopkinsa
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wstydliwa kontuzja Hopkinsa
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Hmm...mięsnie dzielimy na przywodzace i odwodzace i nie musza to byc wcale miesnie krocza...nie widze tu więc zadnego wskazania że chodziło o krocze
<br><hr>Nie medyk

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale chodziło...Komentatorzy napisał(a):Hmm...mięsnie dzielimy na przywodzace i odwodzace i nie musza to byc wcale miesnie krocza...nie widze tu więc zadnego wskazania że chodziło o krocze<br><hr>Nie medyk<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to chyba nie chodzi o to żeby sprawdzać na motogp.com co jest napisane na scigacz.pl...to by sie robiło bez sensuKomentatorzy napisał(a):Hmm...mięsnie dzielimy na przywodzace i odwodzace i nie musza to byc wcale miesnie krocza...nie widze tu więc zadnego wskazania że chodziło o krocze<br><hr>Nie medyk<br>
Komentatorzy napisał(a):Ale chodziło...Wystarczy zajrzeć na motogp.com<br><hr>Siostra Basen<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Napisałem czarno na białym, że chodzi o mięsień odwodzący w okolicach krocza. Ja też nie jestem medykiem, tylko motocyklistą ale jest tak jak napisałem i jeśli czegoś nie rozumiesz, albo nie wierzysz w to co przeczytałeś, to sprawdź sobie gdzie indziej i potwierdzi się to, co przeczytałeś tutaj<br><hr>MickKomentatorzy napisał(a):Hmm...mięsnie dzielimy na przywodzace i odwodzace i nie musza to byc wcale miesnie krocza...nie widze tu więc zadnego wskazania że chodziło o krocze<br><hr>Nie medyk<br>
Komentatorzy napisał(a):Ale chodziło...Wystarczy zajrzeć na motogp.com<br><hr>Siostra Basen<br>
Komentatorzy napisał(a):to chyba nie chodzi o to żeby sprawdzać na motogp.com co jest napisane na scigacz.pl...to by sie robiło bez sensuchodzi o to, ze artykuł nie ma wiele wspólnego z tytułem...znaczy, autor nie napisał o który konkretnie miesień przywodzacy chodziło
<br><hr>nie medyk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości