[Wywiady] Chris Pfeiffer komentuje Stuntwars...
• Strona 1 z 1
[Wywiady] Chris Pfeiffer komentuje Stuntwars...
Dyskusja na temat: Chris Pfeiffer komentuje Stuntwars 2008 dla Åšcigacz.pl
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Chris Pfeiffer komentuje Stuntwars 2008 dla Åšcigacz.pl
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Chris Pfeiffer komentuje Stuntwars 2008 dla Åšcigacz.pl
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
''Natomiast wheelie i stoppie w jego wykonaniu nie były na europejskim poziomie. ''Komentatorzy napisał(a):Gość jest kozak, widziałem na Bemowie i chyba długo czegoś takiego nie zobacze<br><hr>Matis<br>
Ze coooo>???To literówka czy co>?
Teach wali takie stopale jak mało kto,nie wspomne o gumie i cyrklach
Jesli nie były na europejskim poziomie to na jakim i dlaczego wygrał w takim razie>?<br><hr>Kid
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gość jest naprawdę świetny, mam nadzieje że zobaczę go na EXTERMEMOTO 2008
.<br><hr>Komentator

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siema, to nie jest literówka, sam to tłumaczyłem. Powiem więcej, znam Chrisa, poza tym widziałem jak jeździ. Jeśli on tak stwierdził, to znaczy że tak jest. A odpowiedź na pytanie czemu Teach wygrał jest również w wywiadzie.Komentatorzy napisał(a):Gość jest kozak, widziałem na Bemowie i chyba długo czegoś takiego nie zobacze<br><hr>Matis<br>Komentatorzy napisał(a):''Natomiast wheelie i stoppie w jego wykonaniu nie były na europejskim poziomie. ''
Jesli nie były na europejskim poziomie to na jakim i dlaczego wygrał w takim razie>?<br><hr>Kid<br>
Pozdrawiam,<br><hr>Lovtza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wydaje mi się, że to jest subiektywna opinia Chrisa i nie nam oceniać czy tak jest czy też nie. Równie dobrze pytając innego zawodnika moglibyśmy spodziewać się nieco innej opinii, co nie oznaczałoby, że nie miał on racjiKomentatorzy napisał(a):Gość jest kozak, widziałem na Bemowie i chyba długo czegoś takiego nie zobacze<br><hr>Matis<br>Komentatorzy napisał(a):''Natomiast wheelie i stoppie w jego wykonaniu nie były na europejskim poziomie. ''
Jesli nie były na europejskim poziomie to na jakim i dlaczego wygrał w takim razie>?<br><hr>Kid<br>Komentatorzy napisał(a):Siema, to nie jest literówka, sam to tłumaczyłem. Powiem więcej, znam Chrisa, poza tym widziałem jak jeździ. Jeśli on tak stwierdził, to znaczy że tak jest. A odpowiedź na pytanie czemu Teach wygrał jest również w wywiadzie.
Pozdrawiam,<br><hr>Lovtza<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Akrobacjami i staniem tyłem na głowie StuntWars wygrac sie nie da....Bez konkretnego wheelie,cyrkli i innych nie mowiac o stopalu nie ma czego tam szukac.Sam Darius sie nawet nie zakwalifikował a to o yczyms świadczy....Moze Chriss tak mowi bo ma troche uraz za to ze zajał tak niska pozycje jak na siebie,no ale gleba jest gleba a za to punkty leca w dół...<br><hr>KidKomentatorzy napisał(a):Gość jest kozak, widziałem na Bemowie i chyba długo czegoś takiego nie zobacze<br><hr>Matis<br>Komentatorzy napisał(a):''Natomiast wheelie i stoppie w jego wykonaniu nie były na europejskim poziomie. ''
Jesli nie były na europejskim poziomie to na jakim i dlaczego wygrał w takim razie>?<br><hr>Kid<br>Komentatorzy napisał(a):Siema, to nie jest literówka, sam to tłumaczyłem. Powiem więcej, znam Chrisa, poza tym widziałem jak jeździ. Jeśli on tak stwierdził, to znaczy że tak jest. A odpowiedź na pytanie czemu Teach wygrał jest również w wywiadzie.
Pozdrawiam,<br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czytaj ze zrozumieniem. Chodziło o to że lepsze!!!!!<br><hr>ToxicKomentatorzy napisał(a):Gość jest kozak, widziałem na Bemowie i chyba długo czegoś takiego nie zobacze<br><hr>Matis<br>Komentatorzy napisał(a):''Natomiast wheelie i stoppie w jego wykonaniu nie były na europejskim poziomie. ''
Jesli nie były na europejskim poziomie to na jakim i dlaczego wygrał w takim razie>?<br><hr>Kid<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam nie wiecie może co to jest za maszyna na której ten zawodowiec śmiga ?? Chodzi mi o markę i model<br><hr>XXtgXX
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Swoją droga ciekaw jestem jak bardzo serwisanci BMW posuneli się z tuningiem tej maszyny- bo przeciez fabrycznie F800 ma 85KM a gość robi na tym moto lightowe HairWheelie i zrywa go z każdej prędkości takze to jest bynajmniej zastanawiające...<br><hr>BIS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
koles wymiata na exmoto w 2007 pokazal ze jestesmy w tyle ale czy stunt nie powinnien wlasnie bardziej polegac na jezdzie nz na akrobacjach w stylu stanie na glowie??<br><hr>MaJSteR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
gość jest świetny tylko ciekawi mnie do jakiego stopnia posnął sie w przerobieniu swojej maszyny<br><hr>kacperbax
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jedej z trzech maszyn bowiem na tylu oecni jeździKomentatorzy napisał(a):gość jest świetny tylko ciekawi mnie do jakiego stopnia posnął sie w przerobieniu swojej maszyny<br><hr>kacperbax<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jedej z trzech maszyn bowiem na tylu oecni jeździKomentatorzy napisał(a):gość jest świetny tylko ciekawi mnie do jakiego stopnia posnął sie w przerobieniu swojej maszyny<br><hr>kacperbax<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości