[Aktualności] Opony Pirelli Diablo Rosso - wizerunek
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Opony Pirelli Diablo Rosso - wizerunek
Dyskusja na temat: Opony Pirelli Diablo Rosso - wizerunek
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Opony Pirelli Diablo Rosso - wizerunek
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Opony Pirelli Diablo Rosso - wizerunek
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla mnie super. Tak się robi reklamy. "0" gadania i nudzenia, a po dane techniczne można sięgnąć do netu. Najpierw musisz chcieć te opony, żeby zaintetresować się ich danymi i właśnie po to są takie klipy.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Moim zdaniem do dupy. Ja jednak wolę dane techniczne<br><hr>Loki<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak się ogląda reklamy, to się głupieje i chodzi na zakupy do Media Markt. Ja też wolę dane techniczne.<br><hr>KilerKomentatorzy napisał(a):Moim zdaniem do dupy. Ja jednak wolę dane techniczne<br><hr>Loki<br>
Komentatorzy napisał(a):Dla mnie super. Tak się robi reklamy. "0" gadania i nudzenia, a po dane techniczne można sięgnąć do netu. Najpierw musisz chcieć te opony, żeby zaintetresować się ich danymi i właśnie po to są takie klipy.<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A dla mnie bardzo ciekawie skręcone. Szczególnie "wymiana budynków" sugerująca szybką zmianę krajobrazu w drodze... i na koniec jak podchodzi kobieta, krajobraz zmienia się sam (tak jakby wzywał do dalszej jazdy) - więc kolo puszcza klame i jazda ...i znów maszyna wygrała z ...innymi doznaniami;)
Trochę mało dynamiki w tej jeździe. Na winklach, jakieś zmiany lewy-prawy bardziej by pokazywały "klejenie opony" a o to przecież chodzi.. poza tym napracowali się przy tym a efekt jest raczej ciekawym zjawiskiem niż wielką zachętą do zakupu tych opon. <br><hr>Grzybu
Trochę mało dynamiki w tej jeździe. Na winklach, jakieś zmiany lewy-prawy bardziej by pokazywały "klejenie opony" a o to przecież chodzi.. poza tym napracowali się przy tym a efekt jest raczej ciekawym zjawiskiem niż wielką zachętą do zakupu tych opon. <br><hr>Grzybu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To jest reklama czy anty reklama?
Jak mam kupic opone to chcialbym wiedzieć jak "Pracuje" na róznych nawierzchniach a nie ogladać animację komputerowe.
<br><hr>piotr_boch
Jak mam kupic opone to chcialbym wiedzieć jak "Pracuje" na róznych nawierzchniach a nie ogladać animację komputerowe.
<br><hr>piotr_boch
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na tym właśnie polega reklama...
Jak ktoś chce danych technicznych to powinien odwiedzić stronę producenta. Wyobrażacie sobie jak wyglądały by reklamy, gdyby podawano w nich tylko suche dane techniczne lodówek, pralek, żelazek i innych rzeczy?? Nie?? To obejrzyjcie np. reklamę proszku z Chajzerem. Takich reklam chcecie?? Bo ja nie...<br><hr>kangur_kolczasty
Jak ktoś chce danych technicznych to powinien odwiedzić stronę producenta. Wyobrażacie sobie jak wyglądały by reklamy, gdyby podawano w nich tylko suche dane techniczne lodówek, pralek, żelazek i innych rzeczy?? Nie?? To obejrzyjcie np. reklamę proszku z Chajzerem. Takich reklam chcecie?? Bo ja nie...<br><hr>kangur_kolczasty
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jezu, co za pitolenie "znawców technikaliów". Ludzie, to jest REKLAMA. I jak ktoś powyżej napisał "najpierw musisz chcieć tych opon". Reklama ma też budować świadomość istnenia produktu.
Ciekawe ilu z tych pitolących pierdoły miałoby cokolwiek do powiedzenia w temacie "danych technicznych" opon ("No..bieżnik dobrze odprowadza wodę..no..180x55..noo...czarna")
Pozdr,
<br><hr>Gomez
Ciekawe ilu z tych pitolących pierdoły miałoby cokolwiek do powiedzenia w temacie "danych technicznych" opon ("No..bieżnik dobrze odprowadza wodę..no..180x55..noo...czarna")
Pozdr,
<br><hr>Gomez
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości