Kierunek studiów, a przyszła praca?!
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
hefron napisał(a):I ma beznadziejną stopkę, która mi zapieprza cały ekranik 15"
na życzenie usunięte ; )
Izka zresztą studiować możesz co chcesz, pracować potem też gdzie chcesz. Każdy robi to na co ma ochote jakąś tam jeszcze wolność mamy w tym kraju. Jedynie wagi między uniwersytetami, politechnikami a akademiami ekonomicznymi nie są równomiernie rozłożone. Dlatego mamy przesyt wszelkich psychologów filologów i socjologów, tych po akademiach ekonomicznych powiedziałbym że jest troche zbyt dużo, ale nie jest źle (była moda na zarządzanie i marketing). a tych z politechniki już nie ma tak dużo. Nie wydaje sie wam to dziwne żeby się dostać na uniwerek trzeba stanąć na głowie na maturze? a żeby się dostać na polibude trzeba złożyć podanie? potem są drugie nabory na politechniki, mało kandydatów a i tak nie każdy dotrwa do końca.
zresztą gdyby nie politechnika to na dupach byście jeździli a nie na motocyklach.
Izka ja naprawde nie chciałem ogladać Twoich piersi, to Ty zaproponowałaś.
Młody dobrze napisał.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Marcinku... ja rzuciłam ogólne pytanie retoryczne. Pytanie retoryczne to takie pytanie, na które się nie odpowiada..
I nie rzucałam tego pytania w odniesieniu do własnej osoby, tylko ogółu tych kobiet, które nie są 'dobrze sytuowane' i studiują hobbystycznie.
Boszzzz....
Zaraz mnie pozwie o molestowanie!
Szkoda słów.
I nie rzucałam tego pytania w odniesieniu do własnej osoby, tylko ogółu tych kobiet, które nie są 'dobrze sytuowane' i studiują hobbystycznie.
Boszzzz....
Zaraz mnie pozwie o molestowanie!
Szkoda słów.
Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
- Izka
- Świeżak
to że Ty nie rozumiesz pewnych pojęć z różnych dziedzin, to nie oznacza wcale że mi musisz wszystkie swoje mądrości tłumaczyć. Uwierz mi że za proste są te Twoje trudne słówka i jak narazie dokładnie znam ich znaczenie. Polski w podstawówce każdy miał i coniektórzy coś z tego wynieśli (nie mówię o szafkach z klasy). Nie rób zatem z nikogo debila.
Nie zaczynaj też znowu w cudowny sposób nowego tematu, tym razem o molestowaniu. Tak że nie musisz sięgać wyobraźnią aż tak daleko. Wystarczy że pomyślisz tak "po co studiować coś, co i tak nie będę robić w przyszłości, lepiej znajde coś co mi się przyda i w czym będę mogła sie spełnić". A nie ma co ukrywać studia kosztują i jak ktoś to ma robić tak sobie bez celu, to uważam za strate czasu i pieniędzy. Nie obchodzi mnie też ten cały sponssoring o którym wspominałaś.
Nie zaczynaj też znowu w cudowny sposób nowego tematu, tym razem o molestowaniu. Tak że nie musisz sięgać wyobraźnią aż tak daleko. Wystarczy że pomyślisz tak "po co studiować coś, co i tak nie będę robić w przyszłości, lepiej znajde coś co mi się przyda i w czym będę mogła sie spełnić". A nie ma co ukrywać studia kosztują i jak ktoś to ma robić tak sobie bez celu, to uważam za strate czasu i pieniędzy. Nie obchodzi mnie też ten cały sponssoring o którym wspominałaś.
-
Izka napisał(a):Chryste... skończ sobie filozofię, jak lubisz, ale jesli spełniasz się jako mechanik samochodowy, to naprawiaj te samochody i czerp z tego przyjemność..
Jakiś czas temu byłem na sesji szkoleniowej w moto-szkole, gdzie zajęcia prowadził gość, który nie jestem pewien czy skończył, ale na pewno studiował filozofię. A koleś wie tyle o konstrukcji motongów i jeździe motorem, że poezja.
Ja byłem w liceum na profilu mat-fiz. Potem wyszktałcenie mocno humanistyczne, a dziś pracuję w dziale informatyki jako humanista I jest fajnie.
F4i Sport
-
fantom - Świeżak
Manhatan napisał(a):Jest jeszcze 2 równie interesujący, a mianowicie, inżynier budowlany, czyli na jakąś budowlanke, może drogi i autostrady, może mosty, albo jeszcze coś innego.
IMO bardzo dobry strzał. Na studiach pouczyłbyś się trochę angielskiego (jeśli nie znasz) i świat stoi przed tobą otworem. Serio.
F4i Sport
-
fantom - Świeżak
gelo007 napisał(a):Zespół Szkół Elektronicznych w Radomiu jest filią Massachusetts Institute of Technology. Jestem z tego dumny.
BTW. Marcin z tego co zauważyłem to Ty jesteś PARCH I KOŁTUN!!!!!
no wiesz co Gelo, foch!!!!!!
zachowujesz się jak frajer
-
ptaszki na mieście ćwierkają (tak ptaszki, nie mylić z dorodnym kondorem) że Twoje IQ ma postać wykładniczą, a jego wzór to 1/n . Pamiętam też jak się ostatnio chwaliłeś swoimi oralnymi wyczynami z misiami.
-
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5