Yamaha YZF 125
• Strona 1 z 1
Yamaha YZF 125
Witam!
Mam do Was pytanie. Własnie kończę robić prawo jazdy na kategorie A1 i planuję kupić jakiś motocykl a dokładniej Yamaha YZF 125. I tutaj pytanie do Was. Znacie może jakieś strony (oprócz otomoto.pl, allegro.pl) gdzie można kupić motocykle używane? Albo na przykład jakiś komis czy salon motocyklowy w woj. łódzkim, wielkopolskim lub coś nie daleko środka polski?
Mam do Was pytanie. Własnie kończę robić prawo jazdy na kategorie A1 i planuję kupić jakiś motocykl a dokładniej Yamaha YZF 125. I tutaj pytanie do Was. Znacie może jakieś strony (oprócz otomoto.pl, allegro.pl) gdzie można kupić motocykle używane? Albo na przykład jakiś komis czy salon motocyklowy w woj. łódzkim, wielkopolskim lub coś nie daleko środka polski?
- Koksiax
- Świeżak
dokładnie allegro.pl to najlepszy portal, obok jest tablica.pl wiecej ogłoszen lokalnych zwłaszcza z uzywkami bo ogłoszenia za darmo. wg mnie jak na tych dwóch portalach nie ma, to ciezko szukać gdzie indziej. kilka lat temu jeszcze w anonsach (gazecie) było troche ogłoszeń nie pokrywajacych sie z allegro itp. teraz ciezko mi powiedziec ale gazete przejrzeć mozna
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości