Jaki skuter/motorower/"ścigacz" na prawo jazdy AM do 4
• Strona 1 z 1
Jaki skuter/motorower/"ścigacz" na prawo jazdy AM
Witam. Mam zamiar kupić zrywny i w miarę szybki (tak żeby 80 km/h jechał ) skuter bądź motorower o wyglądzie ścigacza. Miałem kiedyś Baotiana i Zippa Pro 50 lecz zippek miał drgania nie do zniesienia i sprzedałem. Będę go używał w większości na jazdę po mieście lecz mile widziane wygodne miejsce pasażera. Czasami wypad w trasę około 80 km w jedna stronę się zdarzy. Najważniejsze żeby palił max 4-5 l na 100 km ponieważ nie będę miał więcej na paliwo na miesiąc a dość często będę jeździł
Proszę o propozycje. Kupować będę po wakacjach lecz otwieram teraz temat bo nie wiem ile mam uzbierać. Liczę cenę do około 3-4 tyś max.
Proszę o propozycje. Kupować będę po wakacjach lecz otwieram teraz temat bo nie wiem ile mam uzbierać. Liczę cenę do około 3-4 tyś max.
- Arek1920
- Świeżak
Peugeot ( lub Motorhispania) rx 50 pali 3,5-4 jedzie seryjna koło 80-90 km\h cena w dobrym stanie około 4 tys
Yamaha tzr 50 te same dane tylko może cena wyższa koło 5 za przyzwoity model
Yamaha tzr 50 te same dane tylko może cena wyższa koło 5 za przyzwoity model
Zapytaj mnie a ci odpowiem.
-
Kojczyk - Świeżak
Wiem wiem. Ja jeszcze nie mam wcale prawka więc dlatego pytam czy lepiej zrobić na A1 czy na AM lecz na moto mam tylko max 4 tyś. Mile widziany nawet tańszy.
P.s kupuję po wakacjach dopiero to może coś potanieje )
P.s kupuję po wakacjach dopiero to może coś potanieje )
- Arek1920
- Świeżak
Wiem wiem Rolnik64 tylko chcę się zorientować za czym się oglądać i mniej więcej czy warto się męczyć w pracy i robić nadgodziny czy te 4 tyś starczy. (mogę dozbierac max 500 zł ale to już w ostateczności bo potem na prawko muszę kombinować.)
- Arek1920
- Świeżak
http://olx.pl/oferta/skuter-romet-route ... adeaR.html
masz tutaj coś takiego. tani, duży i ciśnie ponad 80;)
jak na początek idealny. bo nie ma co teraz wydawać dużo kasy na pierwszego jednoślada
kup to na parę sezonów a potem się kupi coś nowego
Pozdr )
masz tutaj coś takiego. tani, duży i ciśnie ponad 80;)
jak na początek idealny. bo nie ma co teraz wydawać dużo kasy na pierwszego jednoślada
kup to na parę sezonów a potem się kupi coś nowego
Pozdr )
- Dziubas29
- Świeżak
- zapaleniez
- Świeżak
Nie miałeś nie oceniaj. Może i nie zachwyca dźwiekiem ale ma swoje np 11KM. I daje rade. Ktory skuter ci 110km/h pociśnie. Btw. Mam rske 50 ccm na sprzedarz. Ktoś coś?
- zapaleniez
- Świeżak
Lepiej kupić 50 czy 125?? P.S nie mam prawka ani na to ani na to ale w grudniu mam 16 więc wiecie
Skuterek/ala ścigacz kupuję dopiero we wrześniu najprędzej do max 4 tysięcy. A i jeszcze jedno. Lepiej kupić taniej, wyremontować i ponaprawiać czy lepiej dopłacić i kupić sprawny??
Skuterek/ala ścigacz kupuję dopiero we wrześniu najprędzej do max 4 tysięcy. A i jeszcze jedno. Lepiej kupić taniej, wyremontować i ponaprawiać czy lepiej dopłacić i kupić sprawny??
- Arek1920
- Świeżak
Jak się trochę znasz, lub masz kogoś, kto się zna, to można remontować.
Jak nie czujesz się jeszcze na siłach, to lepiej kupić sprawny i dopłacić.
Jak nie czujesz się jeszcze na siłach, to lepiej kupić sprawny i dopłacić.
Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
A jaka pojemność do tej ceny będzie lepszym wyborem?? ( czy warto iść na A1 i przepłacać a potem na moto nie mieć czy lepiej iść na AM i kupić lepszą 50 po tuningu np ) Max jak będę jeździł to około 80-100 km/h max, często we 2 ale to jak we 2 to max 70-80 km/h.
- Arek1920
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości