Co myślicie na temat kasku AGV S-4
• Strona 1 z 1
Co myślicie na temat kasku AGV S-4
Witam. Interesuje mnie kask AGV S-4 i byłby to mój pierwszy kask więć przed zakupem proszę o wasze rady
http://moto.allegro.pl/item251010834_ag ... awcy_.html
Dziękuje i pozdrawiam

http://moto.allegro.pl/item251010834_ag ... awcy_.html
Dziękuje i pozdrawiam

-
ciana - Świeżak
Mierzyłem kiedyś... Fajnie leży, dobrze wykonany. Ale dołożyłem 60PLN i kupiłem stealth multi (w 4motos.pl). Dość głośny przy większych prędkościach, szybka się szybko rysuje (mimo ostrożnego traktowania), antyfog się też zmył...
Poza szybką wszystko OK.
Poza szybką wszystko OK.
-
gojo - Świeżak
A ja mam stealtha arbaque i jest bardzo fajny.
Nie słychać go , szyba nie paruje ... jedynym mankamentem jest rysząca się szyba.
Nie słychać go , szyba nie paruje ... jedynym mankamentem jest rysząca się szyba.
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
osobiscie bym wolal zamiast niego kupic agv stealth.Tak jak koledzy wspomnieli i z doswiadczenia- kaski agv sa glosne i szyba sie rysuje.Ja posiadam agv ti-tech(solid)
Suzuki GSF 650N | | http://pl.youtube.com/watch?v=5TA1liegF ... ed&search= | http://pl.youtube.com/watch?v=A8_BYLDXMUE | <loooooooooooooooooooooooooooool>
- ZZZenonnn
- Świeżak
no jak to w kropce?? koledzy ci doradzili ze dobrym wyborem jest Stealth.. sam mam agv i jak sie troche serca okaze wizjerowi to wytrzymuje.. ale napewno w temacie szyb agv odstaje od konkurecji.. pozatym bardzo dobre kaski.. pozdrawiam
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
Ciana, dam Ci rade- nie kupuj bez przymierzenia. Glowa glowie nie rowna, obwod moze byc ten sam u kilku osob ale pozostale "wymiary" beda indywidualne. Sam mialem ogromna ochote na s4 ale na szczescie go przymierzylem. Moj problem polegal na tym ze szczeka kasu idealnie rowno pasowala sie z moja szczeka czyli nie mialem wogole miejsca nawet na wsadzenie palca. Jak zrobilem dziubek to calowalem kask od wew:) Dyskomfort to jedno a do tego obawialem sie ze wydychane powietrze bedzie mialo wybitnie malo miejsca zeby uciekac dolem, cholera wie czy szybka nie parowala by bardziej.
Nie zniechecam Cie do agv bo slyszalem wiele bardzo dobrych opini o tych kaskach ale przymierz sie najpierw.
Nie zniechecam Cie do agv bo slyszalem wiele bardzo dobrych opini o tych kaskach ale przymierz sie najpierw.
War...War never changes...
- HotelTango
- Świeżak
-
przemko27vr4 - Świeżak
- HotelTango
- Świeżak
hmm zastanawiam się właśnie nad agv stealth, powiedźcie mi jak teraz po dłuższym czasie użytkowania jakie macie wrażenia z stealth?
druga sprawa czy ktoś kto ma ten kask (najlepiej w kolorze catalyst shadow black) mógłby wrzucić tutaj pare fotek jak on wygląda na żywo ?
trzecia sprawa gdzie w lubuskim bym mógł to poprzymierzać i kupić w rozsądnej cenie?
druga sprawa czy ktoś kto ma ten kask (najlepiej w kolorze catalyst shadow black) mógłby wrzucić tutaj pare fotek jak on wygląda na żywo ?
trzecia sprawa gdzie w lubuskim bym mógł to poprzymierzać i kupić w rozsądnej cenie?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
a ja będę zawsze odradzać agv. jakoś wykonania pozostawia wiele do życzenia. szczególnie po jakimś czasie. jak zauważył LegioN szczególnie szybki są denerwujące. w tej kasie można znaleźć nolana czy hjc.
-
SQ - Mieszkaniec forum
hmm ja znalazłem agv stealth za 700zł xD tak że cena mi się wydaje w miare korzystna ; )
jeszcze jedno pytanie dołącze, jak jest z rozmiarówką ? bo inne kaski miałem M, a M z nitro też troche przyciasne :/
jeszcze jedno pytanie dołącze, jak jest z rozmiarówką ? bo inne kaski miałem M, a M z nitro też troche przyciasne :/
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Ja w tej bitwie jestem z SQ ,mialem fakt faktem k-seires ale za ta kase totalny badziew.Ogladalem ti-techa.ladny,lepiej wykonany ale za te pieniadze nie ryzykowal bym z AGV lepiej kupic cos sprawdzonego
-
przemko27vr4 - Świeżak
mam xr900 shoeia i dla zony agv'a - powiem tak : AGV to jak pistolet na kapiszony z odpustu przy Shoeiu - chodzi o wyknanie detali uszczelek zapięcia - wszystkiego - juz biorąc do ręki AGV'a coś jest nie tak ... mojej żonie od upalu w zeszlym roku coś co jest uszczelką szyby shoeia w AGV bylo z pianki - pianka odrazu się odkleja ... jakiś koszmar i tandeta ;( nie wiem co powiedzieć - AGV to kurcze cos dziwnego dla mnie ...
-
cezare - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe