Laska na prace
• Strona 1 z 1
Laska na prace
Siemka! Troche nie motocyklowy temat, ale nie wazne. Chcialem sie dowiedziec ogolnie, co grozi pracownikowi ktory mial wyje**** na prace i sie w niej nie pojawil. Nie chce mi sie po prosu pracowac tam gdzie robilem (od 2 dni WOOOW) i zlalem na prace, czytam w umowie - ze moga ewentualnie doszukiwac sie odszkodowania odemnie. W sumie w to nie wierze, ale tak czy siak chcialbym uslyszec opinie kogos co sie na tym zna lub ma jakies doswiadczenie. Dodam, ze bylem zatrudniony przez agencje pracy, na nia tez mam konkretnie wyje****. Pozdrowienia!
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
1. Nie dostajesz wynagrodzenia za okres nieusprawiedliwionej nieobecnosci w pracy.
2. Jesli nieobecnosc sie przedluza to moga rozwiazac umowe o prace bez wypowiedzenia. Art 52§1 p.1. KP.
3. Inne wynikajace z umowy o prace. Chyba ze sa sprzeczne z panujacym porzadkiem prawnym lub zasadami wspolzycia spolecznego.
2. Jesli nieobecnosc sie przedluza to moga rozwiazac umowe o prace bez wypowiedzenia. Art 52§1 p.1. KP.
3. Inne wynikajace z umowy o prace. Chyba ze sa sprzeczne z panujacym porzadkiem prawnym lub zasadami wspolzycia spolecznego.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Dzieki za info siekson Bylem w agencji i poszedlem na mini ugode, zgodnie z umowa popracuje jeszcze trzy dni (chyba ze znow oleje) i nara. Za nieobecny dzien wpisali mi urlop. Jesli olalbym ponownie mam zwolnienie dyscyplinarne. Ah no coz trzy dni przezyje (chyba).
Fuck The Pain Away
Fuck The Pain Away
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
-
R1 - Bywalec
A najgorsze jest to że czasem nie chce mi się pracować nie z powodu samej pracy tylko z powodu kierownika który nie potrafi odpowiednio do ludzi podchodzić i odpowiednio zasobów ludzkich do pracy rozdystrybuować.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości